Ventil LKC UltraPure

LKC UltraPure je razvit za varno in enostavno namestitev, ki zagotavlja, da jih lahko optimalno integriramo v sisteme v biotehnološki in farmacevtski industriji ter industriji za osebno nego.

LKC制药级止回阀

Kakovost UltraPure

LKC UltraPure je razvit za varno in enostavno namestitev, ki zagotavlja optimalno integracijo. Ta ventil zagotavlja visoko in dosledno kakovost ter se lahko ponaša z obsežno dokumentacijo, ki izpolnjuje stroge standarde biotehnološke in farmacevtske industrije ter industrije izdelkov za osebno nego.

Vrhunska in dosledna kakovost

Ventili LKC UltraPure so podvrženi strogemu nadzoru kakovosti. Alfa Laval izvaja vse kontrole in preglede kakovosti vhodov in izhodov ter pozorno spremlja vse vidike proizvodnega procesa – od pridobivanja surovin, preverjanja dovoljenih odstopanj in končne obdelave do pakiranja in označevanja. Dovoljena odstopanja in končne obdelave se denimo preverjajo s kalibrirano opremo. S tem je zagotovljena najvišja možna kakovost.

Popolna dokumentacija

Vsa oprema in komponente v portfelju Tri-Clover UltraPure so dobavljene z obsežnim dokumentacijskim paketom Alfa Laval Q-doc, ki zagotavlja popolno preglednost celotne dobavne verige, od surovin do končne dobave opreme. To olajša postopek nakupa in namestitve ter druge postopke kvalifikacije, potrjevanja in nadzora sprememb. Alfa Laval Q-doc, ki temelji na dobri praksi BDP (Good Documentation Practice), pokriva vse vidike dobave opreme UltraPure in strankam zagotavlja pregledno in dobro dokumentirano zagotavljanje kakovosti dobavljene opreme.

Paket Q-doc za LKC UltraPure vključuje kakovostne in proizvodne postopke, potrdila o materialih in popolno sledljivost. Ta pozornost do podrobnosti povečuje čas delovanja in zmanjšuje tveganja.

Za več informacij o standardih in certifikatih obiščite naš portal BioPharm.

Prednosti izdelka

  • Varna in enostavna namestitev
  • Vrhunska in dosledna kakovost
  • Popolna dokumentacija

Kako deluje

Uporaba

Tri-Clover® LKC UltraPure je protipovratni ventil, ki preprečuje povratni tok v sistemu. Model UltraPure je zasnovan in dokumentiran tako, da izpolnjuje zahteve v panogah, kot so biofarmacevtska industrija in osebna nega.

Princip delovanja

Vzmet pritisne na batni drsnik in drži ventil zaprt, dokler sila tlaka v dovodni napeljavi ne preseže sile vzmeti. Če pride do povratnega toka, sila vzmeti in tlak iz odvodne napeljave poskrbita, da ventil ostane zaprt.

Standardni dizajn

Ohišje ventila je sestavljeno iz dveh delov, ki ju povezuje vpenjalni obroč. Vodilni disk in štiri noge vodijo batni drsnik ventila v ohišje ventila.

1 = smer toka.

Prikazuje optimalni položaj vgradnje, ki zagotavlja, da se ventil lahko izprazni. Štiri vodilne noge stožca ventila zagotavljajo dobro poravnavo.

LKC UltraPure How it works104x143 jpg
single seat valves 640x360
.

Deset najboljših nasvetov – ventili

Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov in servisnih posnetkov, ki vam prikazujejo, kako ohraniti vrhunsko kondicijo vaših higienskih ventilov

Logika za živila - Food logic

Higienska oprema Alfa Laval združuje visoko zmogljivost in nežno uporabo, da varuje občutljive sestavine. Sledi trendom živilske industrije in rešuje štiri ključne izzive: dobava živilskih izdelkov potrošnikom po konkurenčni ceni, doseganje kar najboljšega izkoristka surovin, zmanjšanje odpadkov in emisij ter dobava varnih in higienskih živilskih izdelkov.

food logic 640x360

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

Ventili in Avtomatizacija

Tehnični članki

.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več