Farmacija

Za dajanje zdravila na trg so potrebne najsodobnejše tehnologije. Alfa Laval farmacevtskim proizvajalcem pomaga do uspeha s široko paleto preizkušenih komponent in sistemov. Ta med drugim vključuje komponente za ravnanje s tekočinami, sisteme za ločevanje in toplotne izmenjevalnike.

Pharmaceutical 640x360

Čista učinkovitost v farmacevtski industriji

  • Stroškovno učinkovito delovanje
  • Proizvodnja brez prekinitev, boljši donosi ter najvišja raven higiene
  • Zagotavljanje značilnosti izdelkov in dosledne kakovosti v seriji in med serijami
  • Ustvarjena za nemoten zagon, kvalifikacijo in validacijo
  • Skladnost z ustreznimi standardi

S svojo opremo in raznolikostjo globalne mreže prodajnih in servisnih predstavnikov zagotavljamo trajnostne rešitve, ki izpolnjujejo najvišje zahteve. Prizadevamo si izboljšati konkurenčnost strank z boljšo operativno učinkovitostjo in visokokakovostnimi končnimi izdelki, ki jih omogočajo inženirske izkušnje, znanje o uporabi, namestitev po meri in popolna podpora pri validaciji.

.

V družbi Alfa Laval verjamemo v ustvarjanje boljših pogojev za farmacevtsko in biotehnološko industrijo, da bomo lahko skupaj še več ljudem pomagali do bolj zdravega in srečnejšega življenja. Oglejte si ta videoposnetek, če želite izvedeti več o tem, kako lahko Alfa Laval izboljša vaše farmacevtske in biotehnološke procese.Pravi toplotni izmenjevalnik za farmacevtske aplikacije

Ogrevanje, hlajenje in kondenzacija imajo ključno vlogo v številnih farmacevtskih procesih. Prava tehnologija lahko močno vpliva na varnost pacientov in vaše poslovne rezultate. Na podlagi desetletij izkušenj v farmacevtski industriji vam Alfa Laval ponuja celoten portfelj toplotnih izmenjevalnikov, ki so zasnovani tako, da izpolnjujejo današnje zahteve.

hex pharma vignette production640x360
.

Izpostavljene tehnologije

.

Za poizvedbe se obrnite na lokalno prodajno pisarno ali izpolnite ta obrazec.

Ali je vaša poizvedba povezana z naslednjim:

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.

Črpalke Alfa Laval za farmacevtsko industrijo

Oglejte si videoposnetek, da se seznanite s ponudbo centrifugalnih in volumetričnih črpalk za farmacevtsko industrijo družbe Alfa Laval. 

Kompaktni kondenzator ustvarja nove možnosti

Alfa Laval Compabloc ima inovativno zasnovo, ki lahko poveča ekonomičnost procesa na le petini prostora.

Cevi in priključki Alfa Laval Tri-clover

Ali ste vedeli, da 90 % površin, ki pridejo v stik z izdelkom v tipičnem farmacevtskem sistemu, sestavljajo cevi in priključki? V tem videoposnetku si oglejte, kako lahko z našimi cevmi in priključki zagotovite največjo mogočo higieno.

Razmišljanja o dobrih proizvodnih praksah

Kaj menimo o učinkovitosti, dokumentaciji in higieni v biotehnološki in farmacevtski industriji? Oglejte si ta videoposnetek, če želite izvedeti več.

Farmacevtska akademija Alfa Laval 

- Mešanje v bioreakcijah

Prva vrhunska rešitev ločevanja za predelavo biofarmacevtskih izdelkov za enkratno uporabo

Spoznajte Alfa Laval CultureOne: učinkovita in preizkušena nežna obdelava biomateriala, ki je občutljiv na strižne obremenitve, večji donos in izboljšan izkoristek beljakovin. Pripravite se na odkrivanje novih možnosti proizvodnje majhnih serij z neprimerljivo zmogljivostjo.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Mogoče bi vas zanimalo tudi...         

Biotehnološko podjetje doseže skoraj 100-odstotni donos

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

Mednarodno biotehnološko podjetje je želelo povečati celotno proizvodnjo brez dodajanja rezervoarjev, hkrati pa je želelo zmanjšati število rezervoarjev, ki jih uporabljajo v obstoječem serijskem procesu. Za morebitno rešitev so se obrnili na družbo Alfa Laval.

Celotno zgodbo preberite tukaj

Tehnični članki

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Portfelj storitev 360°


Higiensko opremo Alfa Laval podpira Portfelj storitev Alfa Laval 360°, ki podaljšuje njeno delovanje. Stopite v stik z nami