Regulacijski ventili

Regulacijski ventili Alfa Laval zagotavljajo natančen nadzor pretoka ali tlaka v higienskih procesnih napeljavah. Idealni so za uporabo v sistemih doziranja, mešanja, tehtanja in polnjenja v mlečni in živilski industriji, industriji pijač, industriji za domačo in osebno nego ter biotehnološki in farmacevtski industriji. Zagotavljajo tudi varno in učinkovito delovanje, enostavno vzdrževanje, visoko kakovost izdelkov in večjo produktivnost.

阿法拉伐调节阀-Alfa Laval Control Valve

Z natančnim nadzorom pretoka ali tlaka zagotovite higienske procesne napeljave in produktivnost.

  • Optimizira procese s spremljanjem in prilagajanjem pretoka ali tlaka – hitro, varno in učinkovito
  • Higienski in aseptični dizajni, ki so skladni z mednarodnimi standardi za higienske postopke.
  • Enostavna namestitev, zanesljivo delovanje in nezahtevno vzdrževanje
  • Širok razpon delovanja, ki pokriva večino zahtev za nadzor procesov

Regulacijski ventili Alfa Laval bodo poskrbeli za ustrezen nadzor vaših napeljav za higiensko in aseptično obdelavo z natančnim nadzorom pretoka ali tlaka. Ti ventili so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve za higieno in varnost procesov, spremljajo in prilagajajo procesne parametre za povečanje učinkovitosti, hkrati pa zagotavljajo kakovost in varnost izdelkov ter celovitost procesov.

.

Kako deluje regulacijski ventil?

Regulacijski ventili so krmiljeni ročno na lokaciji ali z oddaljene lokacije na enega od naslednjih načinov:

  • z nastavitvijo regulatorja na zadnji strani membrane za nastavitev zračnega tlaka na fiksno nastavljeno vrednost tlaka
  • s pnevmatskimi aktuatorji, ki jih krmili regulator položaja
  • z digitalnim elektropnevmatskim procesnim krmilnikom
.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog ventilov »na dosegu roke«

Na dosegu roke: Higienski ventili Alfa Laval vam zagotavljajo najučinkovitejše pretoke tekočin skozi procesne napeljave. V našem katalogu »Na dosegu roke« najdete vse, kar potrebujete, da najdete optimalno rešitev pretoka za svoje procese. Tako boste preprečili tveganje navzkrižne kontaminacije, povečali varnost in čas neprekinjenega delovanja ter prihranili stroške in hkrati povečali produktivnost.

Single seat valve closeup
.

Storitve za higienske ventile

Če želite zagotoviti neprekinjeno delovanje svojih higienskih procesov, podaljšajte življenjsko dobo svojih higienskih ventilov. Alfa Laval vam kot servisni partner ponuja dostop do globalne servisne mreže in strokovnjakov ter lokalno podporo, ko je to potrebno. Lahko se – kadarkoli in kjerkoli – zanesete na našo široko paleto storitev za optimizacijo svojih procesov.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near-subscribtion