Enosedežni ventili

Enosedežni ventili (SSV) Alfa Laval so robustni in zanesljivi ročni ter pnevmatski ventili z enim drsnikom. Ti kompaktni modularni ventili so vsestransko uporabni in namenski, ne glede na to, ali se uporabljajo za zapiranje ali preklop, in so idealni za uporabo povsod, kjer so zahtevani visoki higienski standardi v mlečni in živilski industriji, industriji pijač, industriji za domačo in osebno nego ter mnogih drugih panogah.

Unique SSV group 640x360

Modularni namenski pnevmatski enosedežni ventil za procese, ki zahtevajo visoke higienske standarde

  • Izjemna higiena in vzdržljivost ventilov
  • Gladko notranje ohišje ventila brez razpok omogoča temeljito čiščenje in boljšo varnost izdelkov
  • Enostavnejše vzdrževanje obrabnih delov zaradi točno določenega stiskanja tesnila, ki podaljšuje življenjsko dobo tesnila
  • Večja varnost izdelkov zaradi zaznavanja puščanja s statičnim tesnilom
  • Zagotovite higieno in varnost s popolnim vakuumom in dodatnim dvojnim robnim tesnilom za zaščito pred kontaminacijo z mikroorganizmi

Z enosedežnimi ventili Alfa Laval boste povečali varnost in higieno procesa ter zmanjšali tveganje onesnaženja. Zasnova z enim drsnikom zagotavlja izpolnjevanje procesnih zahtev za tesno zapiranje, vrhunsko higieno ter varnost procesov in izdelkov.

Zaradi visoke zanesljivosti, nizkih skupnih stroškov lastništva, enostavnega vzdrževanja, širokega razpona pretokov in možnosti prilagajanja ventilov posebnim procesnim zahtevam so ti izjemno modularni pnevmatski ventili prava izbira za vse vaše potrebe po higienski obdelavi. Ti zelo vsestranski ventili so popolnoma nastavljivi, zato jih je mogoče enostavno nadgraditi, da ustrezajo spreminjajočim se procesnim zahtevam.

.

Kako deluje enosedežni ventil?

Ventili Alfa Laval z dvojnim sedežem so krmiljeni na daljavo s stisnjenim zrakom. Aktuator omogoča nemoteno delovanje in ščiti procesne napeljave, hkrati pa usmerja ali preusmerja tekočine. Ventil lahko upravljate z napravo Alfa Laval ThinkTop®.

.

Srečne stranke

Yogurt and cultured milk processing 640x360
alfa laval unique single seat valve ensures reliable aseptic processing of tomatoe based 640x360
businessmen shaking hands 640x360

Moloko Gorodets Dairy, Rusija

»Vedno se lahko zanesemo na neprekinjeno delovanje, ki ga zagotavljajo vrhunska kakovost, zanesljivost ter servis in podpora za opremo, avtomatizacijsko tehniko in komponente Alfa Laval.«

G. Gennadiy Zolotuhin, glavni mehanik, Moloko Gorodets Dairy's.

 

Preberite praktični primer podjetja Moloko, Rusija

Inox Food Technology, Italija

»Alfa Laval priporočamo svojim strankam iz dveh razlogov: zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno ter zaradi podpore, ki jo ponuja globalno podjetje z lokalno servisno mrežo za originalne nadomestne dele in vrhunske storitve.«

Leonardo Soldati, direktor in eden glavnih oblikovalcev v podjetju Inox Food Technology.

 

Preberite zgodbo o primeru Inox Food Technology, Italija

Kaj lahko storimo za vas?

Lahko ste naša naslednja zadovoljna stranka. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obrnite se na nas tukaj

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog ventilov »na dosegu roke«

Na dosegu roke: Higienski ventili Alfa Laval vam zagotavljajo najučinkovitejše pretoke tekočin skozi procesne napeljave. V našem katalogu »Na dosegu roke« najdete vse, kar potrebujete, da najdete optimalno rešitev pretoka za svoje procese. Tako boste preprečili tveganje navzkrižne kontaminacije, povečali varnost in čas neprekinjenega delovanja ter prihranili stroške in hkrati povečali produktivnost.

Single seat valve closeup
.

Storitve za higienske ventile

Če želite zagotoviti neprekinjeno delovanje svojih higienskih procesov, podaljšajte življenjsko dobo svojih higienskih ventilov. Alfa Laval vam kot servisni partner ponuja dostop do globalne servisne mreže in strokovnjakov ter lokalno podporo, ko je to potrebno. Lahko se – kadarkoli in kjerkoli – zanesete na našo široko paleto storitev za optimizacijo svojih procesov.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near-subscribtion