Biotehnologija

Nežna in učinkovita oprema za predelavo, ki povečuje donose in zmanjšuje stroške obratovanja. Izbira prave opreme za vaše postopke je temelj uspeha in dobičkonosnosti v biološki proizvodnji. Alfa Laval sodeluje z industrijo že več kot 100 let. Z veseljem bomo še naprej optimizirali vaše procese s svojo široko paleto rešitev za ločevanje, komponent za ravnanje s tekočinami in toplotnih izmenjevalnikov.

Biotechnology with pipette and beaker

Zagotavljamo varno, dosledno in ugodno proizvodnjo ter hkrati prispevamo k visoki kakovosti končnih izdelkov in visokim donosom

  • Inženirske izkušnje in strokovno znanje o uporabi za optimizacijo vaših bioprocesov.
  • Nežna obdelava izdelkov za zagotavljanje najvišjih donosov.
  • Stroškovno učinkovito delovanje – manj odpadkov in manjša poraba komunalnih storitev.
  • Zagotavljanje značilnosti in kakovosti izdelkov.
  • Obsežna ponudba opreme in rešitev za učinkovito proizvodnjo bioloških materialov.

Alfa Laval je uveljavljen dobavitelj v industriji biološke proizvodnje. Smo preizkušena, testirana in zaupanja vredna blagovna znamka z izdelki in sistemi, ki so posebej zasnovani in dokumentirani za biotehnološke aplikacije. Raznolikost in znanje naše globalne mreže prodajnih in servisnih predstavnikov nam omogočata zagotavljanje prilagojenih in trajnostnih rešitev za izboljšanje konkurenčnosti ter vzdrževanje stalne visokokakovostne proizvodnje.

V družbi Alfa Laval verjamemo v ustvarjanje boljših pogojev za farmacevtsko in biotehnološko industrijo, da bomo lahko skupaj še več ljudem pomagali do bolj zdravega in srečnejšega življenja. Oglejte si ta videoposnetek, če želite izvedeti več o tem, kako lahko Alfa Laval izboljša vaše farmacevtske in biotehnološke procese..

Mogoče bi vas zanimalo tudi...         

Biotehnološko podjetje doseže skoraj 100-odstotni donos

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

Mednarodno biotehnološko podjetje je želelo povečati celotno proizvodnjo brez dodajanja rezervoarjev, hkrati pa je želelo zmanjšati število rezervoarjev, ki jih uporabljajo v obstoječem serijskem procesu. Za morebitno rešitev so se obrnili na družbo Alfa Laval.

Celotno zgodbo preberite tukaj

Mešalnik je izboljšal proizvodnjo biotehnološkega podjetja

Colorado Serum Mixer.jpg

Ko je ameriško biotehnološko podjetje Colorado Serum, ki proizvaja veterinarska cepiva in medicinske instrumente, želelo zamenjati svoj sistem mešanja v bioreaktorju, je izbralo magnetni mešalnik UltraPure Alfa Laval. Podjetje zdaj proizvaja 30 do 50 % večjo količino odmerkov. 

Preberite celotno zgodbo tukaj

 

.

Izpostavljene tehnologije

.

Za poizvedbe se obrnite na lokalno prodajno pisarno ali izpolnite ta obrazec.

Ali je vaša poizvedba povezana z naslednjim:

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.

Praktični primer: Prisluhnite enemu od vodij obratov družbe BASF

Učinkovito ločevanje biomase s hermetično tehnologijo Bactofuge družbe Alfa Laval

Hermetični dizajn Alfa Laval

Spoznajte notranje delovanje tehnologije hermetične zasnove in kako zagotavlja nežno ravnanje z izdelki in najvišjo kakovost

Odkrijte Alfa Laval UltraPure

Serija črpalk UltraPure proizvajalca Alfa Laval je izdelana za potrebe farmacevtske in biotehnične industrije ter nudi inovativne funkcije, ki pomagajo optimizirati proizvodnjo.

Prva vrhunska rešitev ločevanja za predelavo biofarmacevtskih izdelkov za enkratno uporabo

Spoznajte Alfa Laval CultureOne: učinkovita in preizkušena nežna obdelava biomateriala, ki je občutljiv na strižne obremenitve, večji donos in izboljšan izkoristek beljakovin. Pripravite se na odkrivanje novih možnosti proizvodnje majhnih serij z neprimerljivo zmogljivostjo.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Brošura: Opremljeni za uspeh

Preberite več o vseh elementih, ki jih potrebujete za optimizacijo proizvodnje kemikalij na biološki osnovi.

biobasedchemicals brochure 640X360