Zahtevajte nove standarde
GPHE 5 services advice 1920x480
GPHE 5 services advice 640x360

Z vami smo na vsakem koraku: od prodaje do dobave, zagona, servisa in rezervnih delov.

Popolni partner

Pri naložbi v nov toplotni izmenjevalnik je izbira dobavitelja lahko enako pomembna kot sama enota. Tehnologija je pomembna, prav tako pa je pomembno, da imate dobavitelja, ki vam bo pomagal najti pravo rešitev in vam nudil pomoč v celotni življenjski dobi opreme. To v resnici pomeni zahtevati nove standarde.

Ko izberete družbo Alfa Laval, izberete več kot najsodobnejši toplotni izmenjevalnik na svetu. Naša predana ekipa razume zahteve vaše panoge. Zagotavljamo vam znanje, s katerim boste lahko kar najbolje izkoristili svoj proces in izpolnili zahteve svojega podjetja.

Z vami smo na vsakem koraku: od prodaje do dobave, zagona, servisa in rezervnih delov. Z globalno mrežo podpore in obsežno ponudbo storitev lahko poskrbimo, da bo vaša oprema učinkovito in zanesljivo delovala dolga leta.

Kako dolgo bodo tesnila zdržala?

GPredict icon

S pomočjo lastniškega orodja Alfa Laval GPredict™ vam lahko naši svetovalci pripravijo zanesljivo oceno pričakovane življenjske dobe vaših tesnil. Orodje uporablja zanesljive izračune na podlagi vaše opreme in ustreznih podatkov o njeni uporabi, med drugim o temperaturi, materialu tesnil, ali uporabljate lepljena ali nelepljena tesnila in kako pogosto odpirate enote med letnim obratovanjem.

 

Svetovalci za storitve družbe Alfa Laval bodo upoštevali tudi obratovalni tlak pri vaših nalogah,
da bi podrobno ocenili tveganje puščanja. S tem se izognete nenačrtovanim zastojem in varnostnim tveganjem, ki jih je mogoče preprečiti med proizvodnjo.

GPredict™ je zmogljivo orodje, s katerim lahko preprosto načrtujete obnovo plošč, saj vedno vnaprej veste, kdaj je čas za zamenjavo tesnil. Kontaktirajte nas še danes in izkoristite prednost GPredict™, ki ponuja prilagojeno predvidevanje življenjske dobe tesnil glede na vaše pogoje delovanja*.

Predvidevanje življenjske dobe tesnil

Material tesnila: NBRP

NBRP je posebno obstojen nitril pri visokih temperaturah, ki ga proizvaja Alfa Laval.

Najvišja delovna temperatura

Ta temperaturni razpon je 0−100 °C (32−212 °F).

 

0

25

50

75

100

Predvideno število odpiranj na leto

 

0

3

6

9

12

 

*Ocene GPredict™ veljajo samo za uporabo čiste vode ali za področja uporabe, kjer se uporabljajo tekočine brez kemičnega vpliva na tesnila. Življenjske dobe tesnil ni mogoče oceniti za enote, v katerih se uporabljajo agresivna sredstva.

Portfelj storitev Alfa Laval 360°

Alfa Laval je vodilno podjetje na svetu na področju toplotnih rešitev z več kot 130-letnimi izkušnjami pri razvoju industrijske opreme. Vse to strokovno znanje in izkušnje smo uporabili v svoji novi generaciji razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov – in v celovitih storitvah, ki jih podpirajo.

 

Looking for spare parts for your Gasketed Plate Heat Exchanger?

Iščete rezervne dele za svoj razstavljivi toplotni izmenjevalnik?

Izpolnite spodnji obrazec in predstavnik lokalne pisarne Alfa Laval vas bo kmalu kontaktiral.

Podatki za stik

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.

 

Naš portfelj storitev Alfa Laval 360° vsebuje vse storitve, ki jih potrebujete, da bo vaš ploščni izmenjevalnik toplote še dolgo zagotavljal pričakovano zmogljivost:

Zagon

Namestitev
Prvi zagon

 

Vzdrževanje

Obnova
Storitve čiščenja
Popravila
Servisna orodja
Rezervni deli (glejte obrazec v nadaljevanju)

 

Podlaga

Vedno razpoložljiva zaloga rezervnih delov  
Usposabljanje 
Odpravljanje napak  
Tehnična dokumentacija

 

Izboljšave

Nadgradnje opreme 
Preoblikovanje  
Zamenjava in nadgradnja

 

Spremljanje

Revizija stanja
Pregled učinkovitosti