Zahtevajte nove standarde
GPHE 0 start 1920x480 v2
GPHE 0 start 640x360 v2

Zahtevajte nove standarde

za vaše toplotne izmenjevalnike

Najsodobnejši razstavljivi toplotni izmenjevalniki na svetu

Razstavljiviatesnjeni toplotni izmenjevalniki so danes že tako uveljavljeni, da si le malokdo lahko predstavlja, da bi se pri njihovi zasnovi s ploščami in okvirjem kaj spremenilo. Vendar vemo, da pri reševanju vaših izzivov preprosto sprejemanje obstoječega stanja ni dovolj. Zato Alfa Laval uvaja naslednjo generacijo razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov za industrijsko uporabo. Da bi zadostili vašim potrebam danes in jutri, smo preverili vse vidike in premislili vsako podrobnost. Rezultat so drzni novi standardi učinkovitosti, zanesljivosti in funkcionalnosti.

Vodilo so potrebe strank

Pri ponovnem razvoju naših razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov smo v celoti upoštevali potrebe in povratne informacije svojih strank. Cilj nove generacije je bil jasen od samega začetka: rešiti obstoječe izzive z izboljšavami, ki zagotavljajo večjo toplotno učinkovitost, brezkompromisno zanesljivost in enostavnejše servisiranje.

Odkrijte, kako lahko izkoristite prednosti neprimerljive toplotne učinkovitosti ter hkrati optimizirate porabo energije in zmanjšate vpliv na okolje.

Doseganje večje učinkovitosti

Spoznajte pravo vzdržljivost z novimi inovacijami za vrhunsko mehansko vzdržljivost in zanesljivo delovanje.

Večja zanesljivost

Z izboljšavami, ki izboljšujejo odpiranje ter poenostavljajo čiščenje in ravnanje s ploščami, se odločite za varno, nestresno in stroškovno učinkovito vzdrževanje.

Pričakujte lažje servisiranje

Zahtevajte nove standarde že danes

Če želite izvedeti več o svojih možnostih ali od naših strokovnjakov dobiti nasvet o tem, kateri razstavljivi toplotni izmenjevalnik je najprimernejši za vaše podjetje.

GPHE 4 newgeneration 640x360-CTA B

Strokovno znanje, ki postavlja nove standarde

... učinkovitosti

... zanesljivosti

...servisa

Del visokozmogljive družine

Linija toplotnih izmenjevalnikov družbe Alfa Laval Industrial vključuje širok izbor rešitev za uporabo v praktično vseh panogah. Sedaj ponudbo razširjamo in nadgrajujemo ter dodajamo nove možnosti delovanja in večjo prilagodljivost. Do leta 2020 bodo funkcije naslednje generacije standard za celotno linijo Alfa Laval Industrial. 

Raziščite naslednjo generacijo

Nov standard brezhibnega delovanja

Ko izberete najsodobnejšo paleto razstavljivih izmenjevalnikov toplote na svetu, dobite partnerja z izkušnjami in predanostjo, ki vam bo pomagal na vsakem koraku. Ne le, da lahko izkoristite našo celovito globalno ponudbo storitev, temveč vam lahko pomagamo tudi s strokovnim znanjem za zagotavljanje dolgoročnega in nemotenega delovanja, ki je popolnoma prilagojeno vašim specifičnim procesnim pogojem. 

Oglejte si, kaj lahko ponudi Alfa Laval

Nadgradnja s sodobnimi možnostmi

Če že imate razstavljivi toplotni izmenjevalnik Alfa Laval, boste morda lahko z obstoječo enoto dosegli nov standard zmogljivosti. Zamenjajte svoje trenutne plošče s paketom plošč naslednje generacije in v celoti izkoristite prednosti novih funkcij plošč. Če želite izvedeti, ali je ta možnost na voljo za vašo opremo, se obrnite neposredno na nas.

Stopite v stik še danes

Kako dolgo bodo tesnila zdržala?

GPredict™ symbolGPredict™ Poznavanje pričakovane življenjske dobe tesnil je ključnega pomena pri izogibanju tveganju nepredvidenih izpadov zaradi okvar tesnil. Novo orodje GPredict™ družbe Alfa Laval vam lahko pomaga oceniti pričakovano življenjsko dobo tesnil na podlagi posebnosti posamezne vgradnje.

Več o možnostih, ki jih ponuja orodje GPredict™, preberite tukaj.