Zahtevajte nove standarde
GPHE 2 reliability 1920x480
GPHE 2 reliability 640x360

Izkusite nov standard zanesljivosti

Ne glede na panogo ali uporabo je samoumevno, da potrebujete zanesljiv toplotni izmenjevalnik. Pokvarjena ali nepravilno delujoča enota lahko izgublja čas, zmanjšuje produktivnost in ogroža varnost, kar na koncu vpliva na vaše poslovne rezultate. Zato smo si prizadevali povečati zanesljivost svojih zatesnjenih ploščnih toplotnih izmenjevalnikov v vseh pogledih. Osredotočamo se na vzdržljive modele, ki temeljijo na trdnih materialih in varnih proizvodnih postopkih. V kombinaciji z naprednimi in inovativnimi funkcijami izdelka ste lahko popolnoma prepričani v delovanje naprave.

SteerLock™

Nastavitev plošče SteerLock™ zagotavlja zanesljivo pozicioniranje plošče in enostavno servisiranje. Prav tako varuje paket plošč, ki je med delovanjem izpostavljen tlaku in temperaturi. Če je enota razstavljena zaradi vzdrževanja, pametna zasnova poenostavi pobiranje plošč, ko jih je treba obesiti nazaj. 

Predstavlja ga strokovnjak družbe Alfa Laval Mattias

Oglejte si, kako deluje – SteerLock™

Poravnava s petimi točkami

Edinstven pettočkovni sistem poravnave družbe Alfa Laval zagotavlja popolno poravnavo plošč ob zapiranju enote, hkrati pa omogoča hitro in enostavno odstranjevanje plošč med vzdrževanjem. Odlično pozicioniranje plošč zagotavlja zanesljivo mehansko delovanje in podaljša življenjsko dobo vaše opreme.

Predstavlja ga strokovnjak družbe Alfa Laval Torgny

Oglejte si, kako deluje

RefTight™

Tesnilni sistem RefTight™ omogoča izboljšano dolgotrajno delovanje pri opravilih, kjer sta potrebna visok tlak in temperatura. Zvar je nameščen zunaj utora ločenega tesnilnega obroča, kar zagotavlja zanesljivo tesnjenje ter daljšo življenjsko dobo tesnila in podaljšane servisne intervale.


 

Strokovnjaka Helen in Tommy pojasnjujeta

Oglejte si, kako deluje – RefTight™

PowerArc™

Razdelilnik plošče PowerArc™ je značilnost večjih plošč naslednje generacije toplotnih izmenjevalnikov družbe Alfa Laval. Takšna zasnova zagotavlja bolj togo ploščo, ki preprečuje raztezanje plošče in zagotavlja popolno poravnavo. Zato je nevarnost puščanja ali poškodb plošče bistveno manjša, kar pomeni, da lahko pričakujete daljše delovanje vsake plošče v paketu. Poleg tega je zaradi večje togosti ravnanje s ploščami med vzdrževanjem varnejše in enostavnejše. 

Oglejte si, kako deluje – PowerArc™

Enostopenjsko stiskanje

Single-step pressing

Pri izdelavi plošč za naše toplotne izmenjevalnike standardni postopek družbe Alfa Laval vključuje uporabo enega samega koraka z veliko stiskalnico. Drugi dobavitelji pogosteje uporabljajo večstopenjski pristop z manjšo stiskalnico. Čeprav proizvajalec s tem prihrani denar, lahko to privede do neenakomerne debeline plošče in območij nestisnjenega materiala, kjer se lahko zlahka pojavijo razpoke, povezane z obrabo, ko toplotni izmenjevalnik začne delovati. Naša metoda stiskanja v enem koraku preprečuje te napetostne napake in zagotavlja enakomerno debelino celotne plošče. To zagotavlja večjo trdnost za zanesljivo in dolgotrajno delovanje plošče.