Zahtevajte nove standarde
GPHE 4 newgeneration 1920x480
GPHE 4 newgeneration 640x360

Naslednja generacija

Odkrijte naslednjo generacijo ploščnih izmenjevalnikov toplote

Naslednja generacija razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov

Po letih raziskav in testiranj lahko danes Alfa Laval ponudi najsodobnejše razstavljive toplotne izmenjevalnike za industrijske aplikacije. Ti novi modeli, polni funkcij, ki so edinstvene za Alfa Laval, združujejo naše najnovejše inovacije z najboljšo tehnologijo, razvito na podlagi desetletij izkušenj vodilnega svetovnega podjetja na področju toplotnih rešitev.

Ta nova generacija obljublja, da bo na novo opredelila učinkovitost, zanesljivost in funkcionalnost pri prenosu toplote v industriji.

Najnovejša člana dveh zelo uspešnih družin

S predstavitvijo nove generacije razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov Alfa Laval razširja in nadgrajuje svojo visokozmogljivo linijo Industrial in industrijsko polvarjeno linijo z novimi modeli in funkcijami, posebej zasnovanimi za ustvarjanje še več priložnosti v industrijskih aplikacijah.

Linija Alfa Laval Industrial je vsestranski program s številnimi možnostmi, ki ustrezajo vsem vrstam industrij in aplikacij. Številne možnosti glede velikosti, konfiguracij plošč in materialov tesnil zagotavljajo popolno ustreznost vašim zahtevam. Če se vaše potrebe spremenijo, lahko zaradi prilagodljive zasnove preprosto razširite ali zmanjšate paket plošč, da bi izpolnili nove zahteve glede obremenitve. Vsaka podrobnost je skrbno zasnovana za zagotavljanje optimalnega delovanja in prilagodljivosti za posebne potrebe uporabe. 

Preberite o naši najnovejši izdaji – Industrijska linija

Polvarjeni toplotni izmenjevalniki Alfa Laval je visokozmogljiva linija, zasnovana za odpornost na visoke tlake, ekstremne temperature in nevarne medije. Ponuja zanesljivo rešitev za hladilne aplikacije, saj varno ravna z večino hladilnih sredstev, vključno z amonijakom. V kemični predelavi polvarjena rešitev ponuja visokozmogljivo, medijsko ločeno rešitev brez tveganja navzkrižne kontaminacije. 

Preberite o naši najnovejši izdaji – polvarjeni izmenjevalniki toplote

 

Široka paleta razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov

Alfa Laval ponuja široko paleto razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov, ki so prilagojeni za posebna področja uporabe in industrije.

Večnamenski ploščni izmenjevalniki toplote

Alfa Laval Industrial line razstavljivi toplotni izmenjevalniki za ogrevanje in hlajenje v bolj ali manj zapletenih aplikacijah ponuja vsestranske in prilagodljive rešitve za prenos toplote v večini industrijskih panog.

Ploščni toplotni izmenjevalniki s certifikatom AHRI

Toplotni izmenjevalniki AlfaQ™ s certifikatom AHR za splošno ogrevanje in hlajenje so certificirani v skladu s certifikacijskim programom AHRI Liquid to Liquid Heat Exchangers (LLHE), ki zagotavlja toplotno učinkovitost v skladu s specifikacijami. 

Polvarjeni ploščni izmenjevalniki toplote

Polvarjena linija Alfa Laval Industrial se uporablja, kadar tesnila niso primerna za enega od medijev ali kadar so potrebni višji konstrukcijski tlaki ali temperature.

Higienski ploščni izmenjevalniki toplote

Alfa Laval lahko za uporabo v mlečni industriji, živilski industriji, industriji pijač in drugih higienskih aplikacijah dobavlja širok nabor toplotnih izmenjevalnikov. Izvedite več o naših zatesnjenih toplotnih izmenjevalnikih BaseLine in FrontLine s ploščami in okvirji. 

Ploščni izmenjevalniki toplote za posebne aplikacije

Alfa Laval WideGap je primeren za vlaknaste tekočine in tekočine, ki vsebujejo grobe delce.

Alfa Laval AlfaVap izparilniki so primerni za medije z visoko koncentracijo in viskoznostjo.

Alfa Laval AlfaCond ploščni površinski kondenzator za kondenzacijo v vakuumu.

Alfa Laval Diabon ® z grafitnimi ploščami za težke in korozivne medije.

Funkcije, ki postavljajo nove standarde

Nova generacija razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov je polna prelomnih rešitev, ki postavljajo nove standarde na področju toplotne učinkovitosti, mehanske zanesljivosti in funkcionalnosti. Te funkcije so del tega, kar odlikuje družbo Alfa Laval – ne boste jih našli nikjer drugje.

Če želite izvedeti več o prednostih, ki jih lahko nudi v vaši proizvodnji, izberite funkcionalnost, ki vas zanima.

OmegaPort™ neokrogla vstopna in izstopna odprtina

Zasnova tesnila ClipGrip™