Storitve za vaš uspeh

Ko se obrnete na Alfa Laval glede storitev in opreme, izkusite pripravljenost in zanesljivost, ki prihranita vaš čas in denar, ter hkrati izberete odgovorno odločitev za varnost in okolje. Če k temu dodamo še naše vrhunske izdelke in praktično znanje, je jasno, zakaj številni izberejo Alfa Laval za svojega storitvenega partnerja. Naši strokovnjaki so vam na voljo ter si neumorno prizadevajo za zagotavljanje učinkovitosti in brezskrbne uporabe izdelkov in storitev.

Iščete konkretne storitve?

.

service_leaflet_640x360.jpg

Servis za toplotne izmenjevalce

Alfa Laval Servis za izmenjevalce ponuja: obnovo in vzdrževanje izmenjevalcev toplote, predgrelnikov, ploščnih hladilcev in pasterizatorjev ter njihovo popravilo. V okviru storitev vzdrževanja izmenjevalcev ponuja tudi njihovo čiščenje.

Kliknite spodaj in preverite podrobnosti o storitvah za posamezne izmenjevalce:

Stortive za Compabloc 

Storitve za ploščne toplotne izmenjevalnike

Storitve za ploščne toplotne izmenjevalnike v živilski industriji

 

Storitev za dekanterske centrifuge

Servis dekanterjev Alfa Laval obsega razstavljanje dekanterja in vrtljive enote, čiščenje posameznih sestavnih delov in izvedbo mehanskega čiščenja s tlačnim čistilcem. Nato servis dekanterjev vključuje pregled, s katerim se preveri stopnja obrabe sestavnih delov dekanterjev v skladu s standardi Alfa Lavala in jih pregleda za morebitno popravilo ali zamenjavo. Nadaljnji servis dekanterjev vključuje uravnoteženje vrtljivih enot, sestavljanje in pripravo za prevoz.

Servis dekanterjev Alfa Laval ponuja tudi testiranje enot, da se zagotovi ustreznost za vašo uporabo.

Za podrobnosti o naši storitvi za dekanterje kliknite spodaj:

Storitve za centrifugalne dekanterje

Servis separatorja

Alfa Lavalova storitev za separatorje vključuje načrtovano vzdrževanje, spremljanje stanja in nadgradnje za izboljšanje učinkovitosti. Naši inženirji za servis separatorjev lahko tudi usposobijo operaterje za upravljanje in vzdrževanje vašega sistema za povečanje učinkovitosti.

Kliknite spodaj, če si želite ogledati podrobnosti o naših storitvah na področju separatorjev za posamezne panoge:

Servis za separatorje – Biotehnologija in farmacija

Servis za separatorje – Hrana in pijača

 

Storitve za higienske črpalke

Črpalke Alfa Laval so bistvenega pomena za učinkovitost, uspešnost in varnost higienskih procesov. Zato smo poskrbeli, da boste s svojimi črpalkami, ki se uporabljajo v mlekarski, prehrambeni in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego v gospodinjstvih, zagotovili kar največ časa delovanja.

Naše storitve so odgovorna izbira, zasnovana tako, da prihrani čas in denar, hkrati pa varuje delovanje in okolje.

Zagotovite si miren spanec zaradi širokega nabora storitev ter neprimerljivega znanja o izdelkih in aplikacijah strokovnjakov Alfa Laval, ki optimizirajo delovanje črpalk.

Storitve za higienske črpalke

 

Tehnična dokumentacija

Z našo natančno tehnično dokumentacijo lahko poskrbite za ustrezno ravnanje z opremo ob vsakodnevni uporabi in pravilno izvajate postopke vzdrževanja. Razpoložljivost ustrezne dokumentacije omogoča tudi certificiranje in kontrolo, ko je potrebno – in skrajša čakanje ob naročanju nadomestnih delov. 

Poiščite tehnično dokumentacijo

.

Odpravljanje napak

Naši usposobljeni in izkušeni reševalci težav najhitreje odpravijo vsako težavo glede vaše opreme. Delajo lahko na lokaciji ali na daljavo, poiščejo vzrok nepredvidenih zaustavitev in vam pomagajo doseči najboljše delovanje opreme. Stopite v stik z nami za nujne storitve zdaj. 

Informacije o odpravljanju težav

.

PB training

Usposabljanje

Z nakupom opreme Alfa Laval si zagotovite zanesljivost. Vendar je brezskrbna uporaba v enaki meri odvisna tudi od vaših upravljavcev opreme. Naši izkušeni strokovnjaki za usposabljanje skrbijo za razvoj kompetenc, kar za vas pomeni manj skrbi – in večjo učinkovitost. 

Oglejte si naše tečaje

.

Nadomestni deli

Z uporabo originalnih nadomestnih delov Alfa Laval boste postavili produktivnost na prvo mesto. Izdelani so z znanjem in natančnostjo OEM ter zagotavljajo delovanje in neprekinjeno uporabo, ki podaljša življenjsko dobo opreme in zniža stroške njenega lastništva. Z razvejano logistično mrežo nadomestne dele dostavljamo po vsem svetu.

Stopite v stik z nami za nadomestne dele

Spare parts banner 640x360.jpg

Servisne pogodbe

Servisne pogodbe s podjetjem Alfa Laval predstavljajo servisne rešitve po meri naših strank, ki obsegajo poljuben izbor naših storitev glede na vaše konkretne potrebe. Z njimi boste dosegli najboljše delovanje opreme, znižali stroške obratovanja in zmanjšali tveganje nepričakovanih okvar za poslovanje brez odvečnih skrbi. Hkrati si boste zagotovili popoln nadzor nad predvidenimi stroški vzdrževanja.

Preberite več o servisnih pogodbah Alfa Laval

Servisne pogodbe z Alfa Lavalom vam zagotavljajo:

  • Najdaljši čas neprekinjenega obratovanja
  • Hitro poplačilo stroškov
  • Popoln nadzor nad stroški vzdrževanja