Pregled storitev | Alfa Laval

Storitve za vaš uspeh

Ko se obrnete na Alfa Laval glede storitev in opreme, izkusite pripravljenost in zanesljivost, ki prihranita vaš čas in denar, ter hkrati izberete odgovorno odločitev za varnost in okolje. Če k temu dodamo še naše vrhunske izdelke in praktično znanje, je jasno, zakaj številni izberejo Alfa Laval za svojega storitvenega partnerja. Naši strokovnjaki so vam na voljo ter si neumorno prizadevajo za zagotavljanje učinkovitosti in brezskrbne uporabe izdelkov in storitev.

Iščete konkretne storitve?

service-960x480.jpg

.

Tehnična dokumentacija

Z našo natančno tehnično dokumentacijo lahko poskrbite za ustrezno ravnanje z opremo ob vsakodnevni uporabi in pravilno izvajate postopke vzdrževanja. Razpoložljivost ustrezne dokumentacije omogoča tudi certificiranje in kontrolo, ko je potrebno – in skrajša čakanje ob naročanju nadomestnih delov. 

Poiščite tehnično dokumentacijo

.

Odpravljanje napak

Naši usposobljeni in izkušeni reševalci težav najhitreje odpravijo vsako težavo glede vaše opreme. Delajo lahko na lokaciji ali na daljavo, poiščejo vzrok nepredvidenih zaustavitev in vam pomagajo doseči najboljše delovanje opreme. Stopite v stik z nami za nujne storitve zdaj. 

Informacije o odpravljanju težav

.

Usposabljanje

Z nakupom opreme Alfa Laval si zagotovite zanesljivost. Vendar je brezskrbna uporaba v enaki meri odvisna tudi od vaših upravljavcev opreme. Naši izkušeni strokovnjaki za usposabljanje skrbijo za razvoj kompetenc, kar za vas pomeni manj skrbi – in večjo učinkovitost. 

Oglejte si naše tečaje

PB training

.

Nadomestni deli

Z uporabo originalnih nadomestnih delov Alfa Laval boste postavili produktivnost na prvo mesto. Izdelani so z znanjem in natančnostjo OEM ter zagotavljajo delovanje in neprekinjeno uporabo, ki podaljša življenjsko dobo opreme in zniža stroške njenega lastništva. Z razvejano logistično mrežo nadomestne dele dostavljamo po vsem svetu.

Stopite v stik z nami za nadomestne dele

Spare parts banner 640x360.jpg

.

Izvajanje storitev

Nabor storitev Alfa Laval 360°

S storitvami in rešitvami iz nabora naših storitev Alfa Laval 360° boste dosegli najboljši donos svoje naložbe v opremo – skozi vso življenjsko dobo. Partnerstvo vam zagotavljamo v vseh pogledih, od zagona, vzdrževanja in podpore do izboljšav in dolgoročnega spremljanja. 

Pripravljenost, zanesljivost in odgovornost

Storimo vse, kar je potrebno, da smo pripravljeni, ko nas potrebujete – in da je vaša oprema pripravljena, ko jo potrebujete. Izpolnimo obljube in poskrbimo, da vaša oprema doseže zagotovljeno učinkovitost. Varnost ljudi in varovanje okolja jemljemo resno – in hkrati to olajšamo tudi vam. 

Servisne pogodbe

Servisne pogodbe s podjetjem Alfa Laval predstavljajo servisne rešitve po meri naših strank, ki obsegajo poljuben izbor naših storitev glede na vaše konkretne potrebe. Z njimi boste dosegli najboljše delovanje opreme, znižali stroške obratovanja in zmanjšali tveganje nepričakovanih okvar za poslovanje brez odvečnih skrbi. Hkrati si boste zagotovili popoln nadzor nad predvidenimi stroški vzdrževanja.

Preberite več o servisnih pogodbah Alfa Laval

Servisne pogodbe z Alfa Lavalom vam zagotavljajo:

  • Najdaljši čas neprekinjenega obratovanja
  • Hitro poplačilo stroškov
  • Popoln nadzor nad stroški vzdrževanja