Servis za separatorje – biotehnologija in farmacija

Ločevanje je eden od ključnih procesov v biotehnološki in farmacevtski industriji, zato je bistveno zagotoviti, da so v vsaki posamezni seriji izpolnjeni najvišji standardi kakovosti in varnosti izdelkov. Z Alfa Laval kot servisnim partnerjem si zagotovite potrebno podporo za optimalno delovanje vaših separatorjev z minimalnimi prekinitvami obratovanja. Ponujamo vrsto storitev za vse vaše potrebe skozi celotno življenjsko dobo vašega separatorja, od načrtovanega vzdrževanja, ki zagotavlja dolgoročno učinkovitost, do spremljanja stanja in nadgradenj za izboljšanje učinkovitosti.

.

Tehnična dokumentacija

Iščete priročnike in drugo tehnično dokumentacijo? Vaš lokalni zastopnik Alfa Laval vam lahko pomaga pri identifikaciji pravilne dokumentacije za vaš specifični model separatorja, da zagotovite ustrezne materiale za montažo. Stopite v stik z nami še danes, z veseljem vam bomo pomagali!

Obrnite se na lokalno pisarno Alfa Laval

.

Odpravljanje napak

Težave, ki se pojavijo med delovanjem, je treba čim prej prepoznati in rešiti. Ne glede na to, kje se pojavi težava – strokovnjaki Alfa Laval bodo prišli stvari do dna in preprečili nadaljnje zastoje delovanja. Alfa Laval ima več kot 130 let izkušenj s separatorji, tako da imajo naši strokovnjaki bogato znanje in izkušnje. Vodenje na daljavo, ki ga nudi Alfa Laval, lahko dopolnjuje obstoječe načine izvajanja storitev na vaši lokaciji. S tem orodjem lahko naši servisni inženirji in strokovnjaki za izdelke vzpostavijo povezavo z uporabo tehnologije razširjene resničnosti, da pospešijo odpravljanje težav. Naši separatorji so tudi ob dostavi pripravljeni za povezljivost, kar omogoča našim strokovnjakom, da npr. nudijo hitro oddaljeno podporo. Druga storitev, ki jo ponuja Alfa Laval za pospeševanje odpravljanja težav, je spremljanje stanja. Preverite našo storitev ConditionAlert, ki na spletu spremlja stanje vseh vrtečih se delov, prepozna zgodnje znake morebitnih napak in podpira odpravljanje težav.

Več o ConditionAlert

 

 

 

.

Nasveti za optimalno delovanje

Separatorji Alfa Laval so robustni ter zasnovani za učinkovito in zanesljivo delovanje. Z ustreznimi pogoji delovanja in vzdrževalnimi praksami lahko zagotovite, da bo vaša oprema še dolgo delovala optimalno. Ne glede na to, kateri model separatorja Alfa Laval imate, vedno sledite spodnjim korakom.

Želite, da boste vedno imeli zagotovljeno najbolj učinkovito ločevanje?

 

Preberite več o naših najboljših nasvetih za separatorje

 

1

Prepričajte se, da se v skladu s priporočili v priročniku v stroj dovajata ustrezno kakovostna voda in zrak.

2

Za mazanje uporabljajte samo odobrene znamke olja in redno preverjajte stanje olja.

3

Prepričajte se, da separator deluje v skladu s priporočenimi konstrukcijskimi parametri.

4

Ves čas spremljajte nivoje vibracij in temperaturo ležajev. Napravo redno preverjajte in bodite pozorni na morebitna puščanja in neobičajen hrup.

5

Poskrbite, da bo območje servisiranja vedno čisto in nikoli ne postavljajte komponent neposredno na tla.

6

Upoštevajte priporočene servisne intervale in navodila za preventivno vzdrževanje.

7

Preden ponovno sestavite dele, jih vedno temeljito očistite.

8

Za servisiranje in vzdrževanje uporabljajte samo orodja, ki jih dobavlja Alfa Laval. Orodje hranite na čistem, varnem in suhem mestu.

9

Za zagotavljanje zajamčene zmogljivosti, zanesljivosti in življenjske dobe opreme uporabljajte samo originalne nadomestne dele.

10

Vedno imejte na zalogi ključne nadomestne dele, kot so olje ter kompleti za manjše in večje servisne posege. Upoštevajte navodila za shranjevanje, da preprečite poškodbe in korozijo.

.

Usposabljanje

Separatorji Alfa Laval so zasnovani za preprosto upravljanje in vzdrževanje, kljub temu vam lahko le usposobljeni operaterji zagotovijo vrhunsko in dolgoročno učinkovito ločevanje. Pomagamo vam lahko pri usposabljanju na lokaciji ali na spletu, tako da boste lahko vedno prepričani, da vaše osebje ustrezno opravlja svoje delo.

Usposabljanje omogoča vam in vašim upravljavcem, da iz vaših separatorjev Alfa Laval iztisnete več in lahko zmanjšate skupne stroške lastništva z minimalnimi izpadi obratovanja in manjšo potrebo po servisu.

Obrnite se na lokalnega predstavnika Alfa Laval, če želite izvedeti več o možnostih usposabljanja. Če imate sklenjeno servisno pogodbo z Alfa Laval, lahko vanjo vključite tudi redno izobraževanje. Usposabljanje vključuje tako praktično kot tudi teoretično delo, tečaje pa prilagodimo potrebam vašega delovanja.


Obrnite se na lokalnega predstavnika podjetja Alfa Laval

 

.

Nadomestni deli

Originalni nadomestni deli Alfa Laval so najučinkovitejši način za zagotavljanje neprekinjenega, učinkovitega in zanesljivega delovanja vašega separatorja, zato so vedno najvarnejša in najugodnejša izbira. Naš sistem za nadomestne dele vsebuje vse podatke in informacije o razpoložljivosti, tako da lahko vedno najdemo zahtevane dele za vašo specifično opremo. Naša globalna mreža distribucijskih centrov ponuja hitro pošiljanje in zagotavlja, da vedno pravočasno prejmete del, ki ga potrebujete.

Stopite v stik z nami, če iščete določen del ali komplet ali če imate splošna vprašanja o naročanju nadomestnih delov.


Obrnite se na lokalnega predstavnika podjetja Alfa Laval

 

.
.
.

Ponudba servisnih storitev

Servisna pogodba

S servisno pogodbo Alfa Laval si zagotovite odlično delovanje separatorjev in najnižje stroške lastništva. Prilagojena je vašim potrebam in predstavlja idealno rešitev za vzdrževanje, ki ga nudi originalni proizvajalec vaše opreme. Vedno vsebuje tudi program preventivnega vzdrževanja in vse druge storitve, ki jih zahtevate za tekoče delovanje vašega separatorja, kot so spremljanje delovanja, usposabljanje in pregledi.

Stopite v stik z nami, če želite izvedeti, katere storitve vam lahko ponudimo.

 

Spremljanje stanja

Povezava strojev, senzorjev in diagnostičnih programov prinaša povsem nove možnosti za povečanje učinkovitosti in dodane vrednosti za stranke. Alfa Laval ponuja storitev spremljanja stanja ConditionAlert, ki zagotavlja izjemno dragocene vpoglede v stanje separatorja in vrtečih se delov. ConditionAlert vas zgodaj opozori na potrebne ukrepe, s čimer se izognete nenačrtovanim prekinitvam delovanja in nepotrebnim stroškom vzdrževanja. ConditionAlert je odlična izbira, ki jo lahko vključite v servisno pogodbo.

Več o ConditionAlert

Preventivno vzdrževanje

Za učinkovito delovanje separatorja je najboljša izbira program celostnega preventivnega vzdrževanja, oblikovan po meri specifičnih potreb posameznih strank. Alfa Laval ponuja predpripravljene urnike vzdrževanja, vključno s pripravljenimi kompleti nadomestnih delov za vsa potrebna servisna opravila.

separator_service_repair.jpg

Popravila

Globalna mreža servisnih centrov Alfa Laval ponuja preglede, servise, popravila in druge storitve za vaše separatorje, tako da lahko vedno zagotovite maksimalno zmogljivost svoje opreme.

Nadgradnje opreme

Glede na model separatorja vam lahko Alfa Laval ponudi nadgradnje za izboljšanje učinkovitosti ali razpoložljivosti ločevanja, za zmanjšanje porabe energije ali vode, za zamenjavo zastarelih elektronskih komponent in za izpolnjevanje novih živilskih standardov z višjo kakovostjo materiala. Sporočite nam svoje zahteve, da lahko skupaj ugotovimo, kako vam lahko pomagamo izboljšati delovanje.