GJ

Serija Alfa Laval GJ ponuja široko paleto strojev za čiščenje rezervoarjev za industrijsko uporabo, med drugim v barvni, jekleni, celulozni in papirni, kemični ter naftni in plinski industriji. Ponudba obsega vse od čiščenja majhnih rezervoarjev za shranjevanje/procesiranje do velikih industrijskih fermentorjev in rezervoarjev za shranjevanje z velikostjo več kot 5678 m3 (1,5 milijona galon). Ta serija vključuje tudi posebno enoto za čiščenje podzemnih rezervoarjev skozi enosmerno odprtino.

gj 640x360

Kakovostni izdelek

Naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval GJ so del našega zelo priznanega programa izdelkov Gamajet. Tehnologija Alfa Laval združuje tlak in pretok za ustvarjanje visokozmogljivih čistilnih curkov, ki so izdelani tako, da se vrtijo v natančnem, ponovljivem in zanesljivem 360-stopinjskem vzorcu.

Pozitivna donosnost naložb

Edinstvena zasnova zmanjšuje stroške čiščenja in okoljski odtis, saj zmanjšuje količino vode, energije in čistilnih sredstev, potrebnih za čiščenje rezervoarjev. Če namesto tradicionalnih neučinkovitih statičnih škropilnih kroglic uporabljate čiščenje z močnim vodnim curkom, zmanjšate količino odpadkov in porabo virov.

 Rotary jet mixer

 

Nadgradnja stare škropilne krogle

Zaradi velikosti naprave Alfa Laval GJ PF lahko vašo čistilno napravo zdaj nadgradite z učinkovitejšo rešitvijo. Alfa Laval GJ PF z nizkim profilom se prilega 4-palčnemu priključku, kar omogoča priklop naprave na obstoječi priključek na vrhu rezervoarja.

 

Prednosti izdelka

  • Hitro čiščenje = več časa za proizvodnjo.
  • Zmanjšuje porabo vode in virov, kar zmanjšuje stroške čiščenja.
  • Brez potrebe po ročnem čiščenju v tesni notranjosti posod.
  • Trpežne in zanesljive rotacijske brizgalne glave dokazano povečujejo učinkovitost čiščenja, saj zagotavljajo zanesljivo in ponovljivo učinkovitost čiščenja.
  • Postopek čiščenja je mogoče potrditi z uporabo Alfa Laval RotaCheck

Ponudba modelov Alfa Laval GJ:

  • Alfa Laval GJ 4
  • Alfa Laval GJ 8
  • Alfa Laval GJ 10
  • Alfa Laval PF

Kako deluje

Čiščenje z močnim curkom in varčno porabo virov

Močan curek je vnaprej programiran za vedno gostejši nanos v notranjosti rezervoarja. Tako z majhno količino vode, kisline ali jedkega sredstva dosežete velik učinek. Večina rotacijskih brizgalnih glav Alfa Laval GJ lahko deluje pri visokih in nizkih tlakih.

 

Gladko in dolgotrajno delovanje

Serija GJ podjetja Alfa Laval vključuje edinstven, z mastjo podmazan mehanizem, ki zagotavlja, da se potencialno škodljivi delci med recirkulacijo CIP ne ujamejo v mehanizmu. Ta inovativni dizajn zagotavlja bolj gladko delovanje ter zmanjšuje obrabo. 

Energetsko učinkovita zasnova

Hitrejši cikel čiščenja rezervoarja zmanjša tudi porabo energije. Čistilna tekočina teče skozi šobe z avtomatiziranim vrtenjem okoli navpične in vodoravne osi. Šobe v prvem ciklu na površino rezervoarja na grobo razpršijo vzorec, nato pa se v naslednjih osmih ciklih vzorec postopoma zgosti.

Del obširnega programa za čiščenje industrijskih rezervoarjev

Alfa Laval ponuja celovito paleto opreme za čiščenje rezervoarjev za industrijsko uporabo, denimo za gnojila, anorganske kemikalije, petrokemikalije, biogoriva, nafto in plin, osebno nego, proizvodnjo papirjain celuloze ter proizvodnjo jekla.    

Za širši nabor naprav za čiščenje glejte različne kategorije izdelkov: TJ, T/TZ , MultiJet in SaniJet

.

Deset najboljših nasvetov - Oprema za rezervoarje

Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov in servisnih posnetkov, ki vam prikazujejo, kako ohraniti vrhunsko kondicijo opreme rezervoarjev.

阿法拉伐搅拌罐

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

Tehnični članki

.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več