Anorganske kemikalije

Vedno višji stroški, strogi predpisi in globalna konkurenca so dejavniki, ki oblikujejo sodobno proizvodnjo anorganskih kemikalij. Znanje in izkušnje ter oprema družbe Alfa Laval zagotavljajo prihranke, skladnost in konkurenčno prednost. Za izjemne rezultate se lahko zanesete na naše zanesljive, učinkovite rešitve za prenos toplote, separacijo, kondenzacijo in evaporacijo. Te povečajo učinkovitost, obenem pa znižajo stroške, zmanjšajo porabo energije in vpliv na okolje.

inorganic-640x360

Optimizacija proizvodnje anorganskih kemikalij

Proizvodnja anorganskih kemikalij – od žveplove kisline, klorovodikove kisline in vodikovega peroksida do natrijevega karbonata, kavstične sode in gnojil – je bistvenega pomena za svetovno gospodarstvo.

Za maksimiranje postopkov za proizvodnjo anorganskih kemikalij se lahko zanesete na Alfa Laval. Z obširnim znanjem in izkušnjami ter širokim naborom opreme ter storitev Alfa Laval dosledno opravlja tudi najtežje naloge – zanesljivo ter energijsko in stroškovno učinkovito.

Bodisi sodelujete neposredno z družbo Alfa Laval bodisi z enim od njenih pooblaščenih partnerjev, imate zagotovljenega enega najinovativnejših in najučinkovitejših sistemov za proizvodnjo anorganskih kemikalij. Zahvaljujoč naši globalni servisni mreži s servisnimi centralami, ki se strateško nahajajo v bližini naših strank, so servisni inženirji Alfa Laval in naši vzdržljivi, visokokakovostni rezervni deli vedno pri roki, kjer koli na svetu ste.