Barrel/Drum/IBC

Naprave Alfa Laval GJ 7, Alfa Laval GJ BB in Alfa Laval GJ 9 za čiščenje rezervoarjev z rotacijsko brizgalno glavo predstavljajo velik tehnološki preboj in zagotavljajo vrhunske rezultate čiščenja v kompaktni in priročni velikosti. Alfa Laval GJ 7 in Alfa Laval GJ BB sta posebej zasnovana za čiščenje majhnih sodov in bobnov, medtem ko Alfa Laval GJ 9 omogoča hitro čiščenje zabojnikov za razsuti tovor (IBC). Vse naprave so na voljo v različnih velikostih in konfiguracijah šob.

gj-barrel-drum-ibc 640x360

Kakovostni izdelek

Naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval GJ so del našega zelo priznanega programa izdelkov Gamajet. Tehnologija Alfa Laval združuje tlak in pretok za ustvarjanje visokozmogljivih čistilnih curkov, ki so izdelani tako, da se vrtijo v natančnem, ponovljivem in zanesljivem 360-stopinjskem vzorcu.

Hitro čiščenje vsebnikov IBC

Naprava Alfa Laval GJ 9 je idealna za čiščenje zabojnikov IBC in majhnih posod. Enota se zlahka prilega ozkim odprtinam, tudi do 76 mm (3 palci). Naprava učinkovito deluje tako pri visokem tlaku 70 barov (1000 PSI) kot pri nizkem tlaku 3 barov (40 PSI), kar omogoča izjemno prilagodljivost in lahko skrajša čas čiščenja. Čiščenje je pogosto opravljeno v 4 do 8 minutah.

Čiščenje bobnov in sodov

Napravi Alfa Laval GJ 7 in Alfa Laval GJ BB sta zasnovani tako, da zagotavljata temeljito čiščenje bobnov in sodov s čim manjšo porabo časa in tekočine za pranje. Celoten boben ali sod očistite v le 2 do 7 minutah. Naprave so idealne za čiščenje različnih ostankov, vključno z lepili, barvami, kemikalijami in naftnimi derivati. Enota se zlahka prilega ozkim odprtinam, tudi do 55 mm (1,75 palca).

Pozitivna donosnost naložb

Edinstvena zasnova zmanjšuje stroške čiščenja in okoljski odtis, saj zmanjšuje količino vode, energije in čistilnih sredstev, potrebnih za čiščenje rezervoarjev. Če namesto tradicionalnih neučinkovitih statičnih škropilnih kroglic uporabljate čiščenje z močnim vodnim curkom, zmanjšate količino odpadkov in porabo virov.

Prednosti izdelka

  • Hitrejši čas čiščenja = več časa za proizvodnjo.
  • Zmanjša porabo vode/pralne tekočine za čiščenje rezervoarja, kar zmanjšuje stroške čiščenja.
  • Brez potrebe po ročnem čiščenju v tesni notranjosti posod.
  • Trpežne in zanesljive rotacijske brizgalne glave dokazano povečujejo učinkovitost čiščenja, saj zagotavljajo zanesljivo in ponovljivo učinkovitost čiščenja.

Ponudba modelov Alfa Laval GJ:

  • Alfa Laval GJ 7
  • Alfa Laval GJ 9
  • Alfa Laval GJ BB

Kako deluje

Čiščenje z močnim curkom in varčno porabo virov

Močan curek je vnaprej programiran za vedno gostejši nanos v notranjosti rezervoarja. Tako z majhno količino vode, kisline ali jedkega sredstva dosežete velik učinek. Večina rotacijskih brizgalnih glav Alfa Laval GJ lahko deluje pri visokih in nizkih tlakih.

Gladko in dolgotrajno delovanje

Serija GJ podjetja Alfa Laval vključuje edinstven, z mastjo podmazan mehanizem, ki zagotavlja, da se potencialno škodljivi delci med recirkulacijo CIP ne ujamejo v mehanizmu. Ta inovativni dizajn zagotavlja bolj gladko delovanje ter zmanjšuje obrabo. 

Energetsko učinkovita zasnova

Hitrejši cikel čiščenja rezervoarja zmanjša tudi porabo energije. Čistilna tekočina teče skozi šobe z avtomatiziranim vrtenjem okoli navpične in vodoravne osi. Šobe v prvem ciklu na površino rezervoarja na grobo razpršijo vzorec, nato pa se v naslednjih osmih ciklih vzorec postopoma zgosti.

 

Del obširnega programa za čiščenje industrijskih rezervoarjev

Alfa Laval ponuja celovito paleto opreme za čiščenje rezervoarjev za industrijsko uporabo, denimo za gnojila, anorganske kemikalije, petrokemikalije, biogoriva, nafto in plin, osebno nego, proizvodnjo papirjain celuloze ter proizvodnjo jekla.    

Za širši nabor naprav za čiščenje glejte različne kategorije izdelkov: TJ, T/TZ , MultiJet in SaniJet

.

Deset najboljših nasvetov - Oprema za rezervoarje

Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov in servisnih posnetkov, ki vam prikazujejo, kako ohraniti vrhunsko kondicijo opreme rezervoarjev.

阿法拉伐搅拌罐

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki