Alfalaval T10 Hero webb v1
T10BNB herobannermobile

Zahtevajte nove standarde

za vaše toplotne izmenjevalnike

Industrijska linija izmenjevalcev Alfa Laval

Spoznajte Alfa Laval T15 – naš najnovejši industrijski toplotni izmenjevalnik, ki določa standarde

Nova generacija razstavljivih izmenjevalnikov toplote je z novima Alfa Laval T15-B in T15-M še večja.

Tako kot njegov predhodnik Alfa Laval M15 je tudi T15 zanesljiv "delovni konj", ki je primeren za širok spekter aplikacij. To vključuje rekuperacijo toplote, hlajenje izdelkov in še veliko več!

T15 vključuje številne naše najnovejše pionirske inovacije za večjo učinkovitost, večjo zanesljivost in boljšo funkcionalnost. Ne glede na to, ali ima vaš izmenjevalnik toplote asimetrične tokove ali ne, bo vključitev asimetričnih plošč FlexFlow™ ponudila nove možnosti za optimizacijo vašega izmenjevalnika toplote glede na njegovo posebno zmogljivost. Modeli T15 imajo tudi naše neokrogle odprtine OmegaPort™ in distribucijski vzorec CurveFlow™, ki zagotavljata tako vrhunski prenos toplote kot tudi daljši čas delovanja z manjšimi stroški vzdrževanja.

Vse to pomeni, da bo T15 odprl nova vrata za še več različnih položajev in nalog kot njegov predhodnik. Alfa Laval T15 obljublja, da bo postavil nove standarde za vašo dobičkonosnost, od energetike in energetike do proizvodnje etanola, aplikacij v živilski industriji in industriji pijač ter v številnih drugih panogah!

gphe_t15.jpg


Spoznajte Alfa Laval T6

Najnovejša dodatka k naslednji generaciji razstavljivih toplotnih izmenjevalnikov sta tu – dobrodošla Alfa Laval T6-B in Alfa Laval T6-P!

Na splošno je serija T6 učinkovitejša od predhodnika M6, zaradi kompaktnih dimenzij pa je privlačna alternativa v številnih aplikacijah in panogah, kot so industrijske aplikacije, ogrevanje/hlajenje v živilski proizvodnji, HVAC ali splošne procesne aplikacije.

T6-B na primer omogoča večje toplotne obremenitve v primerjavi s predhodnikom M6, zaradi česar je še posebej zanimiv za aplikacije rekuperacije toplote. T6-P ima obliko plošče FlexFlow TM, ki uporablja asimetrijo za natančnejše toplotno prileganje. Številne kombinacije plošč zagotavljajo najvišjo možno učinkovitost pri vsaki nalogi.

Zaradi drugih lastnosti nove generacije, kot so neokrogle odprtine OmegaPortTM in distribucijski vzorec CurveFlowTM, serija T6 zagotavlja odlične zmogljivosti proti nalaganju nečistoč, kar omogočajo daljše servisne intervale, večjo učinkovitost delovanja in nižje stroške servisiranja.

T6 640x360

Spoznajte T10

M10 družbe Alfa Laval je že dolgo najbolj vsestranski razstavljivi toplotni izmenjevalnik na trgu. Zagotavlja visoko toplotno učinkovitost v številnih aplikacijah in tako postavlja globalni standard za energetsko učinkovitost in trajnost. Vendar za nas samo postavljanje standardov nikoli ni dovolj. Zato smo ustvarili T10 – naslednika M10, ki premaguje nove ovire.

T10 je izdelan z revolucionarnim novim konceptom plošče, ki odpravlja kompromis med učinkovitostjo in padcem tlaka. Z izboljšano zasnovo lahko bolje prilagodimo neenakomerne pretoke, kar omogoča optimizacijo delovanja izmenjevalnika toplote glede na njegov specifični položaj v vaših procesih.

Rezultat je do 30 % višja učinkovitost in manjša obraba, kar zagotavlja zanesljivo in stroškovno učinkovito delovanje. In to je šele začetek!

Ne glede na vrsto uporabe resnično trajnostna, energetsko varčna zasnova T10 ustvarja dodatne možnosti za doseganje okoljskih ciljev. Nova zasnova plošč zagotavlja nižje skupne stroške lastništva zaradi manjše površine in manjših potreb po vzdrževanju.

 

 

T10 product


Spoznajte Alfa Laval T25

Naslednja generacija T25 je na voljo z dvema konfiguracijama plošč, ki vam pomagata povečati energetsko učinkovitost in zmanjšati vpliv na okolje. T25-B je posebej zasnovan za visokotlačne aplikacije, pri katerih je zahtevana majhna temperaturna razlika, kot so:

  • Splošne aplikacije hlajenja HVAC in hlajenje podatkovnih centrov
  • Postaje za prenos energije v omrežjih daljinskega hlajenja
  • Tlačni ločevalniki v visokih stavbah ali omrežjih daljinskega ogrevanja

 

Alfa Laval T25-P ponuja vzdržljivo in prilagodljivo rešitev za prenos toplote v industrijskih procesih, ki zahtevajo zanesljivo delovanje enote v težkih pogojih. Nekateri primeri so:

  • Postopki povrnitve toplote in izmenjevalnik aminov
  • Servisno intenzivni procesi in grelniki surove nafte
  • Procesi, pri katerih je zanesljivost ključnega pomena, kot je dehidracija surove nafte na naftnih ploščadih.

 

 

 

t25-640x360.jpg

.

Funkcije, ki postavljajo nove standarde

Preberite več o funkcijah nove generacije, ki enotam T6, T10 in T25 omogočajo premagovanje ovir glede toplotne učinkovitosti in trajnosti v najrazličnejših aplikacijah in položajih.

OmegaPort™ neokrogla vstopna in izstopna odprtina

Distribucijsko območje CurveFlow™

Zasnova plošče FlexFlow™

Poravnava s petimi točkami

Poravnava plošče SteerLock™

ClipGrip™

Zamaknjen utor tesnila

Kompakten okvir

Vodilo s kolesci na T-profilu

Ohišje z ležaji

Tehnični dokument: Prizadevanje za dolgoročno varčevanje z energijo

Ta tehnični dokument vsebuje pregled različnih načinov, kako lahko novejši toplotni izmenjevalniki prispevajo k skupnim prihrankom energije pri industrijskem ogrevanju in hlajenju. Te informacije so koristne, če razmišljate o opremi za novo namestitev, želite nadgraditi obstoječe izmenjevalnike toplote ali preučujete možnosti za povečanje zmogljivosti.

vignettetechnicalpaper

Stopite v stik z nami

Če želite izvedeti več o svojih možnostih ali od naših strokovnjakov dobiti nasvet o tem, kateri zatesnjeni ploščni toplotni izmenjevalnik je najprimernejši za vaše podjetje, stopite v stik z nami.

GPHE 4 newgeneration 640x360-CTA

Za aplikacije HVAC ponujamo tudi toplotne izmenjevalnike s certifikatom AHRI.

Linija Alfa Laval AlfaQ je certificirana v skladu s certifikacijskim programom AHRI za izmenjevalnike toplote iz tekočine v tekočino (LLHE), ki zagotavlja toplotno učinkovitost v skladu z objavljenimi specifikacijami proizvajalcev. Funkcije naslednje generacije družbe Alfa Laval so na voljo tudi za ustrezne velikosti in konfiguracije modelov iz serije AlfaQ.

brazed alfanova ahri640x360