Multi

Vrtljive razpršilne glave Toftejorg podjetja Alfa Laval so zasnovane za uporabo v večini industrijskih panog in so zelo učinkovite za čiščenje rezervoarjev ter zagotavljajo izjemno enostavno in temeljito čiščenje, boljšo kakovost končnih izdelkov, večjo skupno zmogljivost ter nižje obratovalne stroške.

rotating spray head multi 640x360

Stroškovno učinkovito čiščenje

Rotacijske razpršilne glave Toftejorg zagotavljajo visoko učinkovitost čiščenja pri bistveno krajših časovnih ciklih, da izpolnijo zahteve za čiščenje rezervoarjev v industrijskih panogah, kot so proizvodnja papirja in celuloze, kemična industrija ter industrija škroba in etanola. Rotacijske razpršilne glave Toftejorg prav tako zagotavljajo merljive prihranke, saj zmanjšujejo porabo energije, kemikalij in vode pri skoraj vseh velikostih in konfiguracijah rezervoarjev.

Rotacijske razpršilne glave Toftejorg za doseganje najboljših rezultatov čiščenja uporabljajo optimiziran močan vzorec pršenja, ki zagotavlja učinkovito porazdelitev vode za izpiranje po vseh notranjih površinah rezervoarja. Vzorec gostega in močnega pršenja odstrani ostanke proizvodnje hitreje in učinkoviteje kot veliko dražje in dolgotrajnejše metode čiščenja z namakanjem v kemikalijah ali ročnim čiščenjem. Vse rotacijske razpršilne glave Toftejorg tako od zunaj kot od znotraj omogočajo samočiščenje in samopraznjenje ter so v skladu z veljavno dobro proizvodno prakso (cGMP).

Zanesljivo delovanje in dolga življenjska doba

Vrtljive razpršilne glave Toftejorg so zasnovane tako, da zagotavljajo minimalno izgubo notranjega tlaka in se vrtijo s tlakom, ki je manjši od 0,1 bara; kljub temu je priporočen delovni tlak med 2 in 3 bari. Tehnologija rotacijskih razpršilnih glav brizgalnih glav že več kot pol stoletja žanje uspehe pri zagotavljanju zanesljive in ponovljive učinkovitosti čiščenja dolge življenjske dobe.

Prednosti izdelka

  • 40 % hitrejše čiščenje = več časa za proizvodnjo
  • Dinamično in učinkovito čiščenje ter popolno 360-stopinjsko navlaženje
  • Prihranite do 40 % stroškov čiščenja

Ponudba naprav Multi:

Rotacijske razpršilne glave Alfa Laval

Čiščenje po principu delovanja ventilatorja je bolj učinkovito in pokrije večjo površino. To zagotavlja bolj varčno porabo tekočin in krajše čiščenje.

Kako deluje

Vrtljive razpršilne glave Toftejorg uporabljajo čistilno tekočino za zagotavljanje ustrezne pokritosti in želenega učinka. Dejanski pretok čistilnega medija omogoča vrtenje vrtljive razpršilne glave, pri čemer »ventilatorski« curki oblikujejo vrtinčast vzorec po notranji površini posode.

Ti curki zagotavljajo kombinacijo fizične sile in variabilnega padajočega sloja čistilne tekočine, ki prekrije vse notranje površine rezervoarja ali reaktorja. Variabilni padajoči sloj ponuja večje koeficiente prenosa toplote in mase kot padajoči sloj, ki ga ustvari statična brizgalna krogla.

Razpršilna glava se poleg tega očisti sama, tako da čistilni medij usmeri skozi vrtečo se ležajno stezo in na vrat podolgovate glave.

Rotacijske razpršilne glave so stroškovno učinkovita alternativa tradicionalnim statičnim razpršilnim kroglam, saj uporabljajo le majhne količine čistilne tekočine pri nizkem tlaku.

Te naprave so primerne za skoraj vse vrste industrijskega čiščenja, vključno z rezervoarji, reaktorji, posodami in drugimi vsebniki.

  Sani_range_60x102.png

Certifikat    Serija Multi       Serija Sani  Serija Sani SB  
 ATEX              X   
Cert. za mat. 2.1          X             X          X 
Cert. za mat. 3.1              X         X
 Q-doc.              X          X 
 3A             X 
 EHEDG             X
Priključek      
 S sponko          X           X         X
 Varjena          X           X         X
 Navojna          X           X  
Končna obdelava:      
0.8 ra          X          X         X
0.5 ra            X         X
Vzorec razprševanja      
180° navzdol         X         X  
270° NAVZGOR         X         X         X
360°         X         X         X

Del široke ponudbe opreme za rezervoarje

Alfa Laval ponuja obsežno paleto opreme za rezervoarje za higiensko uporabo v mlečni in živilski industriji, industriji pijač, industriji za domačo in osebno nego ter biotehnološki in farmacevtski industriji.

Za širšo ponudbo opreme za rezervoarje si oglejte različne kategorije izdelkov: rotacijske brizgalne glave, rotacijske razpršilne glave, pribor za rezervoarje in pokrove rezervoarjev.

.
阿法拉伐搅拌罐

Deset najboljših nasvetov - Oprema za rezervoarje

Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov in servisnih posnetkov, ki vam prikazujejo, kako ohraniti vrhunsko kondicijo opreme rezervoarjev.

Logika za živila - Food logic

Higienska oprema Alfa Laval združuje visoko zmogljivost in nežno uporabo, da varuje občutljive sestavine. Sledi trendom živilske industrije in rešuje štiri ključne izzive: dobava živilskih izdelkov potrošnikom po konkurenčni ceni, doseganje kar najboljšega izkoristka surovin, zmanjšanje odpadkov in emisij ter dobava varnih in higienskih živilskih izdelkov.

food logic 640x360

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki