Rotacijske brizgalne glave

Izboljšajte učinkovitost, produktivnost in kakovost končnih izdelkov z izjemno čistočo svojih procesnih rezervoarjev. Naprave Alfa Laval za čiščenje rezervoarjev z rotacijskim curkom preprečujejo tveganje kontaminacije v mlečni in živilski industriji, proizvodnji pijač ter biotehnološki in farmacevtski industriji. Izbirate lahko med dvema serijama strojev za čiščenje rezervoarjev: higienskimi procesnimi modeli in industrijskimi procesnimi modeli.

Rotary jet heads image 640x360

Temeljito očiščeni rezervoarji povečujejo produktivnost in kakovost izdelkov

 • Robustna zasnova
 • Prihranite čas, vodo in čistilna sredstva
 • Izboljšajo varne delovne pogoje z avtomatiziranim čiščenjem, ne da bi moralo osebje v notranjost posode
 • Varujejo celovitost procesov in kakovost izdelkov s preverjenimi potrdili za higienske procese

100-odstotna čistoča rezervoarjev zagotavlja varnost postopkov in izdelkov. Rotacijske brizgalne glave Alfa Laval zagotavljajo hitrejše čiščenje in trajne prihranke zaradi manjše porabe vode in čistilnih sredstev.

 

Izbirate lahko med široko ponudbo rotacijskih brizgalnih glav za čiščenje rezervoarjev s prostornino od 200 litrov do 500.000 litrov in več. Nato lahko te stroje za čiščenje rezervoarjev prilagodite z dodatki, ki natančno izpolnjujejo vaše zahteve za čiščenje rezervoarjev.

Higienski postopki

dairy_1200x400.jpg

Te samočistilne rotacijske brizgalne glave izpolnjujejo stroge zahteve za čiščenje rezervoarjev v higienskih in sterilnih postopkih.

 

 • Primerne za čiščenje rezervoarjev v mlečni, živilski industriji, industriji pijač ter biotehnološki in farmacevtski industriji
 • Alfa Laval Q-doc dokumentacija, vključno z EN 10204 (MTR) 3.1.B, FAT in SAT ter certifikati ATEX
 • V skladu z veljavno dobro proizvodno prakso (cGMP) za portfelj Alfa Laval UltraPure za sterilne postopke

Ponudba izdelkov:

Industrijski procesi

Other industry 1200x400.jpg

Pri čiščenju rezervoarjev za industrijske procese je potreben robusten, zanesljiv in učinkovit stroj za čiščenje rezervoarjev, ki je kos težkim delovnim razmeram in temeljito očisti težke ostanke.

 • Idealno za čiščenje rezervoarjev v industriji barv, kemikalij, celuloze in papirja ter številnih drugih panogah
 • Optimizirani za čiščenje rezervoarjev v zahtevnih procesnih okoljih
 • Zasnovani za recirkulacijo tekočin, ki vsebujejo večje delce
 • Temeljitejše čiščenje trdovratnih ostankov
 • Izjemno učinkovito čiščenje rezervoarjev v industrijskih postopkih, kjer večji navor prestavnega mehanizma zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost

Ponudba izdelkov:

.

Kako deluje stroj za čiščenje rezervoarjev z rotacijsko brizgalno glavo?

Rotacijske brizgalne glave uporabljajo optimiziran cikel močnega curka, ki zagotavlja največjo možno pokritost za doseganje najboljših možnih rezultatov čiščenja. Pretok čistilne tekočine omogoča vrtenje šobe okoli navpične in vodoravne osi. Šobe v prvem ciklu na površino rezervoarja na grobo razpršijo vzorec. Naslednji cikli postopoma povečujejo pokritost, dokler se po osmih ciklih ne razširi na celotno notranjo površino rezervoarja, kar zagotavlja temeljito čiščenje. Visok tlak curka in sila ob stiku s površino učinkovito odstranjujeta ostanke in zagotavljata ustrezne pogoje čiščenja, ki so potrebni za proizvodnjo.

Srečne stranke

GSK singapore 640x360
Hempel painting 640x360
businessmen shaking hands 640x360

GlaxoSmithKline, Singapur

»Ker se rotacijska brizgalna glava vrti za 360 stopinj po dveh oseh, resnično spere vse stene posode in vse nakopičene ostanke prahu.«

Chang Chin Wai, višji operativni vodja, GlaxoSmithKline, Singapur

 

Preberite praktični primer podjetja GlaxoSmithKline

Hempel A/S, Danska

»Rotacijske brizgalne glave Alfa Lava so se izkazale za zelo učinkovite pri čiščenju notranjosti rezervoarjev za proizvodnjo barv na osnovi topil v okoljih s cono ATEX, kjer se kot čistilno sredstvo uporablja regenerirano topilo.«

Morten Schaarup, projektni vodja, Hempel A/S, Danska

Kaj lahko storimo za vas?

Lahko ste naša naslednja zadovoljna stranka. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obrnite se na nas tukaj

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Na dosegu roke Katalog o opremi za rezervoarje

Na dosegu roke: Na dosegu roke: oprema za higiensko čiščenje rezervoarjev Alfa Laval, ki zagotavlja hitre in učinkovite cikle čiščenja, ki varčujejo z energijo in vodo. Naš katalog "Od blizu" podrobno opisuje vse, kar potrebujete za visoko učinkovitost čiščenja s statičnimi razpršilnimi kroglami, rotacijskimi razpršilnimi glavami in rotacijskimi curkovnimi glavami. S tem pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Storitve za higiensko opremo za rezervoarje

Izkoristite več iz svojih higienskih predelovalnih linij. S storitvami, ki podaljšujejo življenjsko dobo statičnih razpršilnih kroglic, rotacijskih razpršilnih glav in rotacijskih brizgalnih glav, poskrbite, da bodo vaše naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja. Naj naša globalna servisna mreža in lokalni servisni strokovnjaki optimizirajo delovanje in vam zagotovijo popoln mir.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near subscribtion