Rotacijske pršilne glave

Stroj za čiščenje rezervoarjev z rotacijsko razpršilno glavo Alfa Laval je prosto vrteča se glava, ki za učinkovito čiščenje uporablja majhne količine čistilnega medija pri nizkem tlaku. Vrtljive razpršilne glave izboljšajo učinkovitost čiščenja rezervoarja, saj porabijo manj vode, energije in čistilnih sredstev kot statične razpršilne krogle. To zmanjšuje skupne stroške lastništva in pospešuje postopek čiščenja, kar omogoča daljši čas obratovanja proizvodnje.

阿法拉伐旋转喷淋球-Alfa Laval rotary spray heads

Omogočajo boljše in bolj trajnostno čiščenje rezervoarja kot statične škropilne kroglice

 • Varna, higienska zasnova odpravlja tveganje kontaminacije
 • 40 % krajši čas čiščenja v primerjavi s statičnimi škropilnimi kroglicami, kar omogoča daljši čas obratovanja
 • 40-odstotni prihranek pri porabi vode in čistilnih sredstev v primerjavi s statičnimi kroglicami
 • Bolj trajnostno in učinkovito čiščenje rezervoarjev z nižjimi skupnimi stroški lastništva v primerjavi s statičnimi škropilnimi kroglami
 • Enostavna naknadna vgradnja v rezervoarje s statičnimi škropilnimi kroglicami, ne da bi bilo treba prilagajati tlak ali pretok

Odločite se za rotacijske razpršilne glave Alfa Laval, ki čistijo rezervoarje učinkoviteje kot statične razpršilne krogle. Zasnovane so v skladu z najstrožjimi higienskimi standardi in omogočajo čiščenje brez razstavljanja (CIP) za posode, ki se uporabljajo v higienskih procesnih napeljavah v mlečni in živilski industriji, industriji pijač, industriji za domačo in osebno nego ter biotehnološki in farmacevtski industriji.

Za vsako velikost rezervoarja so na voljo štiri različice: micro, midget, magnum in mega. Za zagotovitev popolne pokritosti rezervoarja so vse rotacijske razpršilne glave na voljo s pršenjem 360°, 270° in 180° ter z različnimi priključki za rezervoar.

Možnosti vključujejo vodoravno namestitev, različico ATEX ter različici za visoko čistost in aseptično uporabo, ki ju podpira paket dokumentacije Alfa Laval Q-doc za popolno sledljivost vseh kontaktnih delov, ki so v stiku z mokrim izdelkom.

 

Družina izdelkov Micro

 • Alfa Laval SaniMicro

 

 

 

Družina izdelkov Midget

 • Alfa Laval SaniMidget
 • Alfa Laval MultiMidget
 • Alfa Laval SaniMidget SB
 • Alfa Laval SaniMidget SB UltraPure

Družina izdelkov Mega

 • Alfa Laval SaniMega SB

 

 

Družina izdelkov Magnum

 • Alfa Laval SaniMagum
 • Alfa Laval SaniMagnum SB
 • Alfa Laval MultiMagnum
.

Kako deluje rotacijska razpršilna glava?

Pretok čistilnega medija omogoča, da se vrtljiva razpršilna glava vrti. Curki oblike ventilatorja ustvarijo vrtinčast vzorec čistilnega medija po celotnem rezervoarju, posodi ali reaktorju. To ustvarja mehanski učinek in kaskadni tok čistilnega sredstva, ki sta potrebna za čiščenje vseh notranjih površin in učinkovito odstranjevanje ostankov izdelkov s teh površin.

.

Srečne stranke

the big cheese in tank cleaning efficiency 640x360
Arla Jonkoping 640x360
businessmen shaking hands 640x360

Llandyrnog Creamery, Združeno kraljestvo

»V bistvu je šlo za kumulativni proces s precejšnjim zmanjšanjem kemikalij in vode v vsaki fazi cikla CIP.«

Brian Emmerson, glavni inženir, Llandyrnog Creamery, Združeno kraljestvo

 

Preberite praktični primer podjetja
Llandyrnog Creamery

Arla Foods Jönköping, Švedska

»Stroji Alfa Laval SaniMidget SB in SaniMagnum SB so zanesljivi, zato nimamo dvomov, da so po čiščenju CIP rezervoarju čisti.«

Gert Roslund, vodja projekta, Arla Foods Jönköping, Švedska

 

Preberite zgodbo o primeru Arla Foods Jönköping

Kaj lahko storimo za vas?

Lahko ste naša naslednja zadovoljna stranka. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obrnite se na nas tukaj

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Na dosegu roke Katalog o opremi za rezervoarje

Na dosegu roke: Na dosegu roke: oprema za higiensko čiščenje rezervoarjev Alfa Laval, ki zagotavlja hitre in učinkovite cikle čiščenja, ki varčujejo z energijo in vodo. Naš katalog "Od blizu" podrobno opisuje vse, kar potrebujete za visoko učinkovitost čiščenja s statičnimi razpršilnimi kroglami, rotacijskimi razpršilnimi glavami in rotacijskimi curkovnimi glavami. S tem pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Storitve za higiensko opremo za rezervoarje

Izkoristite več iz svojih higienskih predelovalnih linij. S storitvami, ki podaljšujejo življenjsko dobo statičnih razpršilnih kroglic, rotacijskih razpršilnih glav in rotacijskih brizgalnih glav, poskrbite, da bodo vaše naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja. Naj naša globalna servisna mreža in lokalni servisni strokovnjaki optimizirajo delovanje in vam zagotovijo popoln mir.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near subscribtion