Proven performance head banner 1200x400

Dokazana učinkovitost. Izpopolnjeno za določen namen.

Edinstveni ventili Mixproof poskrbijo za varnost vaših izdelkov ter povečajo učinkovitost in trajnost vašega procesa. Zdaj smo ponudbo razširili z dvema cenovno ugodnima ventiloma, ki izpopolnjujeta našo preizkušeno tehnologijo mixproof, da ustreza vašim potrebam:

Unique Mixproof CIP je lahek mixproof ventil z dvojnim sedežem za učinkovito in varno upravljanje pretoka CIP v higienskih aplikacijah.

Unique Mixproof Process je kompaktna različica naših mixproof ventilov z dvojnim sedežem. Na voljo je v različnih velikostih, ki ustrezajo vašim zahtevam za temeljno higiensko obdelavo.

Z odpravo nepotrebnih izgub izdelkov ter zmanjšanjem porabe vode in medijev za CIP ventili Unique Mixproof prispevajo k trajnosti vašega procesa. Hitro vzdrževanje v daljših časovnih intervalih pomaga povečati čas delovanja in zmanjšati stroške lastništva.

Zaščitite svoj izdelek

Z odpravo tveganja navzkrižne kontaminacije zagotovite ustrezno varnost izdelkov in hkrati učinkovito čiščenje.

Izboljšajte svoj proces

Povečajte zanesljivost in prilagodljivost nastavitev svojega procesa s preverjeno tehnologijo ventilov, ki ustreza posebnim potrebam vaše proizvodnje.

Poenostavite svoje storitve

Zmanjšajte tveganje nenačrtovanih izpadov, hkrati pa porabite čim manj časa in sredstev za rutinsko vzdrževanje.

Izboljšajte svojo trajnost

Zmanjšajte vpliv na okolje z bistveno manjšo porabo vode in medijev za CIP ter zmanjšajte izgubo izdelka.

Edinstven »mixproof« ventil CIP

Učinkovito upravljajte medije za čiščenje brez razstavljanja (CIP) na kritičnih distribucijskih točkah v matričnih cevovodnih sistemih z ventilom Alfa Laval Unique Mixproof CIP. Ta lahek dvojni izpustni ventili, ki je zasnovan za usmerjanje medijev CIP, zagotavlja varnost izdelka in napeljave CIP.

Izvedite več

 

Edinstven »mixproof« proces 

Z varčnim procesnim ventilom Alfa Laval Unique Mixproof boste zaščitili procesne tekočine na stičiščih cevovodov. Ta kompaktna različica naših premijskih dvosedežnih mixproof ventilov z dvigom sedeža odpravlja tveganje navzkrižne kontaminacije. 

Izvedite več

 

Ventil Unique Mixproof zagotavlja brez razstavljanja in varnost izdelkov

Najnovejša generacija ventilov Unique Mixproof je zasnovana tako, da zagotavlja varnost izdelkov med higiensko obdelavo. Ob tem vam omogočajo, da izboljšate več drugih vidikov svojega delovanja.

UMP CIP and Process Brochure Vignette