Izboljšajte produktivnost in okoljske rezultate s trajnostno optimizacijo svojih sistemov za ravnanje s tekočinami

Želite zmanjšati stroške energije in vode? Optimizacija vaše procesne opreme je smiseln in trajnosten način za podporo ljudem, planetu in dobičkonosnosti.

Če želite optimizirati delovanje svojega obrata in hkrati povečati donosnost, si oglejte svoje sisteme za čiščenje na mestu (CIP).

V povprečju se 20 % energije v obratu porabi za CIP. Optimizacija bistvenih tehnologij CIP je dokazan način za povečanje trajnosti in donosnosti vašega predelovalnega obrata.

Optimizirajte svoje postopke CIP v mlečni industriji, živilski industriji in industriji pijač. Povečajte čas obratovanja ter znatno prihranite energijo in vodo, hkrati pa zmanjšajte količino odpadkov.

 

Energetsko učinkovitejši CIP

  • Mešala Alfa Laval porabijo 80 % manj energije kot običajna mešala
  • Črpalke Alfa Laval zmanjšajo porabo energije za 30 %.

 

CIP, ki učinkoviteje izkorišča vire

  • Alfa Lavalovi ventili z avtomatiziranim čiščenjem raztrganih sedežev porabijo do 90 % manj vode in sredstev za CIP
  • Sistemi za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval zmanjšajo porabo vode za 70 %

Alfa Laval lahko s trajnostno optimizacijo najde načine, kako vam pomagati pri doseganju vaših trajnostnih ciljev.

        

.

Uresničite svoje cilje glede trajnosti in prihrankov e-knjiga

Nova interaktivna e-knjiga Alfa Laval z naslovom Doseganje trajnostnih ciljev in prihrankov z optimizacijo čiščenja na mestu omogoča enostavno raziskovanje tehnoloških inovacij in določanje prihrankov stroškov. Zgodbe o primerih strank iz resničnega življenja zagotavljajo dokaze, ki jih potrebujete za nadgradnjo bistvene opreme CIP, kot so ventili, črpalke, stroji za čiščenje rezervoarjev in mešala.

CIP Sustainability Optimization Brochure 640x360
.

Srečne stranke

Yörükoğlu Süt case story 640x360
Dabur case story 640x360
Alfa Laval LKH pumps Dairy case story 640x360

Yörükoğlu Süt, Turčija

Spoznavanje, kako lahko Alfa Laval in Tetra Pak s prihranki vode in energije pospešita naš trajnostni program, nam je odprlo oči.

 Burak Aksoy, direktor tovarne, Yörükoğlu Süt. 

 

Preberite zgodbo o primeru Yörükoğlu Süt, Turčija

Dabur Naturelle, Dubaj

Trdno verjamemo, da je okoljska trajnost bistven element, na katerem temelji poslovni uspeh. 

Subba Rao, vodja mednarodnega poslovanja v podjetju Dabur International.

 

Preberite zgodbo o primeru Dabur Naturelle, Dubaj

Skupna revizija podjetij Alfa Laval in Tetra Pak

Želel sem biti prepričan, da bodo nove črpalke opravile svoje delo, vendar so črpalke LKH presegle moja pričakovanja.

Vodja vzdrževanja v mlekarni, Major Dairy Company, Danska.

 

Preberite zgodbo o primeru o skupni reviziji

        

.

Izberite najučinkovitejše izdelke za svoje bistvene tehnologije CIP

Črpalka Alfa Laval LKH Prime

S kombinacijo napredne tehnologije zračnega vijaka ter optimizirane geometrije rotorja in ohišja črpalka Alfa Laval LKH Prime presega pričakovanja industrije glede tihega in učinkovitega delovanja, manjše porabe energije in odtisa CO2. Črpalka Alfa Laval LKH Prime je zasnovana tako, da izpolnjuje najstrožje standarde in higienske zahteve.

LKH 高效自吸泵-LKH high-efficiency self-priming pump

Alfa Laval ThinkTop® V70

Alfa Laval ThinkTop® V70 je naslednja generacija vodilnih zaznavalnih in krmilnih enot za higienske ventile Alfa Laval. Zasnovana je za vgradnjo na našo edinstveno paleto ventilov Mixproof. Zagotavlja najhitrejše čiščenje počenega sedeža v panogi, pri čemer eno "čiščenje počenega sedeža" zadostuje za čiščenje izdelka z nizko vsebnostjo maščob iz ventila. Njegova neprekosljiva zmogljivost lahko zmanjša porabo vode in odpadne vode do 90 %.

阿法拉伐自动阀门控制器

Alfa Laval TJ Vrtljive brizgalne glave

Linija naprav za čiščenje rezervoarjev z rotacijskimi reaktivnimi glavami Alfa Laval zagotavlja izjemno čistočo, boljšo kakovost končnih izdelkov, večjo skupno zmogljivost in do 70 % nižje obratovalne stroške. Izognite se onesnaženju s 360° ponovljivim vzorcem čiščenja ter zmanjšajte potrebe po vodi in kemikalijah.

rotary jet head tj 640x360

Mešalnik z rotacijskim curkom Alfa Laval

Mešalnik Rotary Jet Mixer Alfa Laval opravlja dvojno nalogo. Z eno enoto je mogoče izvajati aplikacije mešanja tekočin, disperzije plinov in disperzije prahu, ne da bi za vsak postopek potrebovali ločeno opremo, kar prinaša znatne prihranke. Po končanem postopku mešanja se lahko reakcijske šobe mešalnika uporabijo za razprševanje čistilnih tekočin v rezervoarju, da se učinkovito očistijo površine rezervoarja.

rotary jet mixer right side 640x360
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih predelovalnih linij. Naše mesečno glasilo NEAR vam prinaša zgodbe o tem, kako stranke Alfa Lavalom izboljšujejo okoljsko učinkovitost v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji hrane, pijač, izdelkov za osebno nego za dom in osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near subscribtion