Prodajni partnerji

Izdelki za delovne fluide družbe Alfa Laval so na voljo znotraj mreže naših prodajnih partnerjev. Ti imajo strokovno znanje in izkušnje z izdelki ter ponujajo odlično storitev, da boste lahko kupili pravi izdelek za svoje področje uporabe. 

Alfa Laval Anytime

Alfa Laval Anytime

Alfa Laval Anytime prodajnim partnerjem zagotavlja informacije o izdelkih in področjih uporabe, orodja za izračun ter možnost naročanja in spremljanja naročil 24 ur na dan, vse dni v tednu – z namenom, da lahko partnerji svojim strankam zagotovijo najboljše izdelke in rešitve.

 

Partnerji, povezani s spletnim orodjem, lahko upravljajo naročila svojih strank skozi celotno dobavno verigo, kar mogoča hitro dostavo. Z Alfa Laval Anytime je na spletu mogoče naročati izdelke na podlagi številke delov in konfigurirane artikle v isti seji za nakup, na voljo pa je tudi preprosto orodje za konfiguriranje naročil. 

Še nepovezani prodajni partnerji se lahko obrnejo na svojega lokalnega zastopnika  Alfa Laval-a v Sloveniji na: slovenija.info@alfalaval.com

Distributer v vaši bližini

Stik

Andreja Korenč

Fluids & Utility

slovenija.info@alfalaval.com

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.