Obdelava kovine

Alfa Laval ponuja široko paleto rešitev za ogrevanje, hlajenje in čiščenje tekočin za kovinskopredelovalno industrijo. Ne glede na postopek obdelave kovin in delovno tekočino sta natančen nadzor temperature in učinkovito čiščenje bistvena za zagotavljanje kakovosti končnega izdelka.

metal working 640x360

Raztopine za hlajenje/ogrevanje in čiščenje

Z obsežnim strokovnim znanjem na področju obdelave kovin in s ključnimi tehnologijami, kot sta centrifugalno ločevanje pri visoki hitrosti in prenos toplote, smo razvili najsodobnejše rešitve, ki vam omogočajo učinkovito čiščenje, segrevanje ali hlajenje servisnih tekočin, kar zmanjšuje vaše obratovalne stroške in povečuje vašo stopnjo dobička.

.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Pospeševanje trajnostnih rešitev

Predstavljajte si bolj trajnosten svet

.

Svetovalec? Strokovnjak za integracijo sistema?

Ste projektant? Poglejte sem! Alfa Laval s strokovnim znanjem in desetletnimi izkušnjami na področju toplotne izmenjave ponuja strokovne vire za današnje izzive na področju ogrevanja in hlajenja. Odkrijte odgovore na zapletena vprašanja o vsem, od energetske učinkovitosti do naravnih hladilnih sredstev, ter koristna orodja, ki olajšajo iskanje prave tehnologije za vašo uporabo.

heating cooling-hub-vignette-2021