Spletni seminarji za pivovarje
Na voljo so številne tematike, od hladnega hmeljenja do odstranjevanja alkohola in še veliko več.
Prihajajoči dogodki
Pretekli dogodki
Spletni seminar o odstranjevanju alkohola iz piva
V brezplačnem spletnem seminarju naš strokovnjak Juan Jurado pojasnjuje bistvene vidike, ki jih je dobro upoštevati pri proizvodnji kakovostnega brezalkoholnega piva, skladnega s povpraševanjem na trgu.
![Dealcoholized beer](https://www.alfalaval.com/globalassets/images/industries/food-and-water/food-dairy-and-beverage/beverage/beer-production/webinar/dealcoholized_beer.png)
Separacija v pivovarstvu
Centrifuga oziroma separator je odličen pripomoček, s katerim boste lahko povečali dobiček pri vsaki seriji piva iz svoje pivovarne in hkrati izboljšali kakovost piva. V spletnem seminarju strokovnjaka Joakim Gustafsson in Fernando Jimenez predstavljata tehnologijo ločevanja ter razložita, kako se uporablja v pivovarnah. Spoznali boste, zakaj je vse več pivovarn pozornih na pivovarske centrifuge. Izvedeli boste, kako lahko z ločevanjem povečate pridelek, izboljšate kakovost piva in dobiček
![two men drinking beer tasting640 360](https://www.alfalaval.com/globalassets/images/industries/food-and-water/food-dairy-and-beverage/beverage/beer-production/two_men_drinking_beer_tasting640_360.jpg)
Spletni seminar o razmnoževanju kvasovk
Kvasovke, ki se uporabljajo za alkoholno vrenje, ne živijo večno, zato jih je treba občasno zamenjati z novimi. Gojenje svežih kultur kvasovk se imenuje razmnoževanje kvasa. V spletnem seminarju strokovnjak za pivovarstvo Henning Sørensen govori o tem ključnem koraku v proizvodnji piva
![Brewing a better yeast 640x360](https://www.alfalaval.com/globalassets/images/industries/food-and-water/food-dairy-and-beverage/beverage/brewing-a-better-yeast_640x360.jpg)
Spletni seminar o hladnem hmeljenju
Osnove postopka hladnega hmeljenja v proizvodnji piva vam bodo predstavili naši strokovnjaki za varjenje piva. Spoznali boste dve novi tehnologiji za pospešitev hladnega hmeljenja, zmanjšanje izgube proizvoda in izboljšanje kakovosti okusa v samem postopku.
![hops 640x360](https://www.alfalaval.com/globalassets/images/local/central-europe/hops_640x360.jpg)