2020-04-09 Novice o proizvodih

Alfa Laval objavlja nasvete za čiščenje v predelovalnih panogah živil in pijače

Ohranjanje visokih higienskih standardov je bilo vedno bistveno za proizvajalce živil in pijač. V teh nenavadnih časih postaja čiščenje še pomembnejše za proizvodnjo in ljudi.

 

Datum: 29. april 2020

V brezplačnem spletnem seminarju boste spoznali: 

  • pomembnosti temeljitega čiščenja pivovarne ali proizvodnega obrata,
  • koncept čiščenja brez razstavljanja (cleaning-in-place – CIP), 
  • različne tehnologije za čiščenje rezervoarjev, 
  • optimizacija procesa CIP.  

O predavateljici:

Alyce Hartvigsen je vodja Iso-Mix in fermentacijskih pivovarskih sistemov v podjetju Alfa Laval v Københavnu. Ima bolonjsko diplomo iz kemijske tehnologije ter več kot 30 let izkušenj v kemični, petrokemični in pivovarski industriji. Njeno delo v podjetju Alfa Laval je usmerjeno predvsem v razvoj in promocijo aplikacij za mešanje z vrtinčastim tokom v pivovarski industriji. Nadzorovala je poskusno uvajanje tehnologij na komercialni ravni in celotne namestitve v proizvodnih obratih ter tesno sodeluje s končnimi uporabniki ob predaji sistemov v uporabo in pri optimizaciji njihovih procesov.

 

Komu je spletni seminar namenjen?

Profesionalnim uporabnikom na naslednjih področjih:

  • pivovarstvo,
  • mlečni izdelki,
  • otroška hrana,
  • sok,
  • jedilno olje,
  • predelava živil in pijače, ki zahteva visok higienski standard.

Sorodna vsebina: