2020-04-09 Novice o proizvodih
Alfa Laval objavlja nasvete za čiščenje v predelovalnih panogah živil in pijače
Ohranjanje visokih higienskih standardov je bilo vedno bistveno za proizvajalce živil in pijač. V teh nenavadnih časih postaja čiščenje še pomembnejše za proizvodnjo in ljudi.
Datum: 29. april 2020
V brezplačnem spletnem seminarju boste spoznali:
- pomembnosti temeljitega čiščenja pivovarne ali proizvodnega obrata,
- koncept čiščenja brez razstavljanja (cleaning-in-place – CIP),
- različne tehnologije za čiščenje rezervoarjev,
- optimizacija procesa CIP.
O predavateljici:
Alyce Hartvigsen je vodja Iso-Mix in fermentacijskih pivovarskih sistemov v podjetju Alfa Laval v Københavnu. Ima bolonjsko diplomo iz kemijske tehnologije ter več kot 30 let izkušenj v kemični, petrokemični in pivovarski industriji. Njeno delo v podjetju Alfa Laval je usmerjeno predvsem v razvoj in promocijo aplikacij za mešanje z vrtinčastim tokom v pivovarski industriji. Nadzorovala je poskusno uvajanje tehnologij na komercialni ravni in celotne namestitve v proizvodnih obratih ter tesno sodeluje s končnimi uporabniki ob predaji sistemov v uporabo in pri optimizaciji njihovih procesov.
Komu je spletni seminar namenjen?
Profesionalnim uporabnikom na naslednjih področjih:
- pivovarstvo,
- mlečni izdelki,
- otroška hrana,
- sok,
- jedilno olje,
- predelava živil in pijače, ki zahteva visok higienski standard.
Prijavite se na spletni seminar
Na voljo sta dva roka 29. aprila 2020: