Spletni seminar o separaciji v pivovarstvu
Dogodek se je zaključil. Za ogled posnetka in predstavitvenega gradiva izpolnite spodnji obrazec::
Tehnologija separacije za vašo pivovarno
V brezplačnem spletnem seminarju strokovnjaka Joakim Gustafsson in Fernando Jimenez predstavljata tehnologijo ločevanja in razložita, kako se uporablja v pivovarnah. Spoznali boste, zakaj je vse več pivovarn pozornih na pivovarske centrifuge. Spoznali boste:
- katere so prednosti bistrenja piva;
- kako lahko z ločevanjem povečate pridelek, izboljšate kakovost piva in
dobiček; - kdaj in kako v pivovarni uporabljati centrifuge;
- kako izbrati pravo centrifugo za svojo pivovarno.
Our speakers
Joakim Gustafsson
Joakim Gustafsson je v podjetju Alfa Laval vodja globalne prodaje separatorjev z veliko hitrostjo delovanja za butične pivovarne in ima diplomo iz pivovarstva ter pet let izkušenj v pivovarski industriji. Poleg tega tudi doma vari pivo že več kot deset let.
Fernando Jimenez
Fernando Jimenez ima diplomo iz strojnega inženirstva in je v podjetju Alfa Laval zaposlen kot vodja globalnega poslovanja v segmentu pivovarstva in pijač. Dela v Združenih državah Amerike, kjer zagotavlja podporo pri uporabi centrifug v globalno hitro rastočem butičnem pivovarstvu.