Koncentracijski sistem Revos

Sistem za koncentriranje Alfa Laval Revos™ uporablja visokotlačno in nizkotemperaturno tehnologijo reverzne osmoze za odstranjevanje vode iz piva, vina in jabolčnika po fermentaciji, s čimer zagotavlja kakovosten koncentrat z do 22 vol. % alkohola (ABV). Ko je rehidriran, ima enak okus, aromo, minerale in vsebnost alkohola kot prvotni izdelek.

啤酒浓缩设备

Kompakten, varčen in energetsko učinkovit sistem za koncentriranje piva in pijač

  • Do 80 % nižji transportni stroški zaradi manjše količine koncentrata za rehidracijo v obratih za pakiranje v razsutem stanju ali na prodajnih mestih
  • Prihranite dragocen prostor na prodajnih mestih, kot so bari in restavracije, saj koncentrat rehidrirate šele ob postrežbi
  • Ohranite okus, aromo, minerale in vsebnost alkohola izvirnega piva ali pijače zaradi patentirane obdelave pri nizki temperaturi z dvema prehodoma
  • Zelo vsestranski sistem za koncentriranje piva in pijač

Povečajte stabilnost piva in pijač ter znižajte stroške distribucije in pošiljanja s sistemom za koncentriranje Alfa Laval Revos.

Koncentracijski modul Revos je visokotlačni nizkotemperaturni sistem za reverzno osmozo z dvema prehodoma, ki lahko koncentrira alkoholne pijače, vključno s pivom, vinom in jabolčnikom. Izdelek se ohladi in se v prvem prehodu prečrpa skozi spiralno navite membrane iz lastnega razvoja. Pri visokem tlaku voda prehaja skozi membrane in koncentrira izdelek, pri čemer ohrani do 22 vol. % alkohola.  Beljakovine, sladkorji, arome in minerali se zaradi tesne strukture por membrane zadržijo v pivu in koncentrirani pijači. Drugi prehod omogoča obnovo in ohranitev alkohola ter arom, ki so ušle med prvim prehodom koncentriranja.

.

Ključni izdelki

Pilotno testiranje in najem sistemov za koncentracijo piva

Preizkusite sistem za koncentriranje Alfa Laval Revos in sistem Re-draft, da ugotovite, ali izpolnjujeta vaše zahteve. Pošljite do 10 hl svojega izdelka v inovacijski center Alfa Laval Revos na Danskem, kjer bodo na licu mesta opravili testiranje in analizo delovanja. Za demonstracijo in testiranje je na voljo sistem Re-draft za rehidracijo proizvedenega koncentrata.

Lahko tudi najamete sistem Re-draft in poskuse rekonstitucije koncentrata piva opravite v svojem obratu ali komercialnem okolju.

 

Vzpostavite stik z nami

 

 

.

Servis

Storitve za prehrambne sisteme

Storitve Alfa Laval za prehrambne sisteme pomagajo okrepiti učinkovitost vaših prehrambnih sistemov z zvišanjem učinkovitosti vaših procesov. Tako (se) lahko:

  • Nenehno izboljšujete delovanje za ohranjanje konkurenčne prednosti
  • Osredotočite na čim daljše delovanje, optimizacijo in razpoložljivost
  • Povečate donosnost naložbe v celotnem življenjskem ciklu prehrambnih sistemov

Izvedite več o naši servisni ponudbi

service men with ipad

.

Področja uporabe

Vprašanja in odgovori o sistemu za koncentriranje Revos

Tukaj najdete odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o sistemu za koncentriranje piva Revos.

cerveza industria ALfa Laval

Zmanjševanje emisij ogljika – več informacij najdete v naši beli knjigi

Kako lahko pivovarne in obrati za proizvodnjo pijač zmanjšajo svoj ogljični odtis in hkrati povečajo učinkovitost poslovanja? Zmanjševanje neposrednih in posrednih emisij igra pomembno vlogo – od nabave surovin, električne energije in proizvodnje do embalaže, materialov ter distribucije. Ta bela knjiga se osredotoča na membransko filtracijo z reverzno osmozo (RO) za koncentriranje piva in pijač kot stroškovno učinkovit način, s katerim lahko proizvajalci zmanjšajo ogljični odtis svojih dobavnih verig.

Truck on the road

Povprašajte za ponudbo

Katere aplikacije vas zanimajo?*    
Želite prejemati posnetke spletnih seminarjev, povabila na prihajajoče dogodke ter novice o izdelkih in storitvah?

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.