Analytics hero banner

Analitika za spletno spremljanje stanja – na voljo 24 ur na dan

Alfa Laval Analytics je vodilna rešitev za spletno spremljanje stanja, ki temelji na umetni inteligenci. Uporabniku prijazna in varčna rešitev vam omogoča miren spanec in zagotavlja, da vaše črpalke ves čas delajo z maksimalno zmogljivostjo. Analitika vam pomaga odkriti morebitno okvaro stroja, še preden se pojavi, in diagnosticirati morebitni vzrok. Analiza omogoča vzdrževanje na podlagi stanja, preprečuje nenačrtovane izpade in podaljšuje življenjsko dobo dragocenih sredstev.

.
.

Analytics dashboard

Prednosti Analitike

  • Omogoča miren spanec
  • Zagotavljanje optimalnega delovanja
  • Optimizacija vzdrževanja
  • Doseganje največjega donosa in zmanjšanje količine odpadkov
  • Podaljšanje življenjske dobe črpalk
  • Zmanjšanje stresa in izboljšanje delovnega okolja
  • Doseganje trajnostnih ciljev
.

Zakaj analitika?

Analytics_Technician_with_iPad.jpg

Analytics_Performance.jpg

Analytics_Sustainability.jpg

Izboljšana zanesljivost

Analitika zagotavlja mirnejši spanec. Spletno orodje vam je vedno na voljo, da vam pomaga zagotavljati neprekinjeno delovanje. Pove vam, kdaj morate ukrepati, da zmanjšate tveganje in nenačrtovane zaustavitve.

Optimizirano delovanje

Analiza zagotavlja optimalno delovanje črpalke v vsakem trenutku. Analitika vam pomaga povečati donos, zmanjšati količino odpadkov in načrtovati vzdrževanje.

Večja trajnost

Analitika vam pomaga pri doseganju trajnostnih ciljev. Optimalno delovanje črpalke zmanjšuje ogljični odtis, varčuje z viri in podaljšuje življenjsko dobo vaše opreme.

.

Analytics_Monitor.jpg

Na voljo 24 ur na dan

Alfa Laval Analytics zbira in analizira podatke o vibracijah črpalk 24 ur na dan. Nikoli ne spi, temveč nenehno spremlja črpalko in analizira podatke o črpalki. Ob vsakem trenutku lahko preverite stanje katere koli naprave.

Nadzorna plošča za analitiko omogoča jasen in intuitiven pregled stanja črpalk.

 

Pripravite se na vzdrževanje na podlagi stanja

Analitika podpira vašo strategijo preventivnega vzdrževanja in zagotavlja zgodnje opozarjanje, da se izognete nepričakovanim prekinitvam delovanja in omogočite pravočasno vzdrževanje. Analitika vam prihrani čas in preprečuje pretirano vzdrževanje. Odpravlja dodatne odpadke in dodatno tveganje.  

Če pride do odstopanj, vam analitika pošlje obvestilo in vas opozori na glavni vzrok. Ali gre za napačno poravnano komponento? Ali gre za napako pri namestitvi? Ali za procesno težavo? Analitika vas bo o tem obvestila, tako da boste lahko hitro ukrepali in težavo odpravili.

Kar začnite – brez velike naložbe

Analytics_Reliability.jpg

Analiza se lahko doda vsem novim in obstoječim instalacijam črpalk Alfa Laval. Rešitev vključuje enoletno naročnino, ki vključuje usposabljanje za uporabo nadzorne plošče in stalno podporo.

  • Analitika lahko obdeluje neomejeno število črpalk.
  • Analitiko omogoča CM Connect Gateway, ki povezuje do 10 črpalk s CM.

Namestitev in zagon opravite s pomočjo aplikacije, ki vas v enostavnih korakih vodi skozi namestitev.

Kibernetsko varna rešitev

Alfa Laval Analytics je kibernetsko varna rešitev. Vsi podatki se prenašajo prek mobilnega omrežja in ne zahtevajo povezave z internetom obrata. Analitika je del programa Connected Services družbe Alfa Laval. Nove storitve se dodajajo sproti, da bi izkoristili potencial tehnologij industrije 4.0.

Mogoče bi vas zanimalo tudi...