Komercialno hladilništvo

Širok nabor prenosnikov toplote Alfa Laval je mogoče najti v številnih stanovanjskih in komercialnih hladilnih aplikacijah, med drugim za hlajenje (ohlajevalniki), ogrevanje vode iz pipe (kotel/sončni kolektorji), toplotne črpalke in hlajenje med prevozom.

commercial refrigeration 640x360

Vedno v koraku s časom

Z več kot 80-letnim uspešnim razvojem na področju prenosa toplote pri podjetju Alfa Laval vemo,
kaj je potrebno za zagotavljanje energetsko učinkovitih rešitev za vašo uporabo. Naša blagovna znamka se nanaša na zmogljivost in naš cilj je, da zagotovimo najboljše izdelke in rešitve za vaše delo. Razvijamo visoko standardizirano ponudbo naprav in jih razvrščamo po številkah artiklov, da olajšamo izbiro in hitro dostavo. Tako zagotovimo, da boste vedno dobili ustrezno rešitev od enega samega dobavitelja.

Današnje rešitve za jutrišnje zahteve

Naše energetsko učinkovite rešitve za hlajenje so razvite za izpolnjevanje zahtev današnje industrije, pripravljene pa so tudi na izzive prihodnosti, saj izpolnjujejo vse mednarodne predpise o hladilnih sredstvih in emisijah. Prenosniki toplote Alfa Laval so certificirani v skladu s spodaj navedenimi predpisi in standardi.

  • Energetska učinkovitost: Naši izdelki in rešitve so varčni, znižujejo stroške in so prava naložba za prihodnost.
  • Strokovna zanesljivost: Naše strokovno znanje temelji na več kot 80 letih izkušenj na področju prenosa toplote in več kot 5000 opravljenih instalacijah.
  • Preprostost in razpoložljivost: Na zalogi imamo vedno kompatibilno celovito standardno paleto izdelkov. Izbira in namestitev naših izdelkov je enostavna, ne glede na to, v kateri državi vam nudimo podporo.

Alfa Laval AC65 – popolna učinkovitost za uporabo v stanovanjskih toplotnih črpalkah

S toplotno učinkovitostjo, razvojno učinkovitostjo in učinkovitostjo procesov je AC65 popolni toplotni izmenjevalnik naslednje generacije za obsežni rastoči trg toplotnih črpalk. Ponuja neprekosljivo kakovost in izjemno zmogljivost z najnižjo možno količino hladilnega sredstva, zaradi česar je popoln za uporabo hladilnih sredstev z nizkim GWP, vključno z R290.

AC65 vignette
.
Accelerate sustainable solutions

Pospeševanje trajnostnih rešitev

Predstavljajte si bolj trajnosten svet

.

Pridružite se nam na spletnem seminarju o hladilnih sistemih

Naprave za hlajenje doživljajo hitro preobrazbo, pri čemer nove izzive ustvarja vedno bolj pomembna trajnost ponudbe. Pri vsem tem vam lahko pomaga Alfa Laval. Pridružite se našim strokovnjakom pri prvi seriji spletnih seminarjev, namenjenih najnovejšim trendom in rešitvam, ki oblikujejo našo industrijo. Sodelujete lahko v živo ali pa si jih ogledate na zahtevo, ko vam čas dopušča.

xchanging ideas vignette text

Središče za ogrevanje in hlajenje po vaši meri

Z več desetletnimi izkušnjami v prenosu toplote, Alfa Laval ponuja znanje in odgovore na današnje izzive v ogrevanju in hlajenju. Odkrite odgovore na kompleksna vprašanja kot so; Energetska učinkovitost prenosa toplote, naravni hladienti in ostali hladilni plini s pomočjo orodij, ki omogočajo poiskati ustrezno rešitev in izbor tehnologije prav za vaše potrebe samostojno ali s pomočjo lokalno prisotnih strokovnjakov.

heating cooling-hub-vignette-2021