Komercialno hladilništvo

Širok nabor prenosnikov toplote Alfa Laval je mogoče najti v številnih stanovanjskih in komercialnih hladilnih aplikacijah, med drugim za hlajenje (ohlajevalniki), ogrevanje vode iz pipe (kotel/sončni kolektorji), toplotne črpalke in hlajenje med prevozom.

commercial refrigeration 640x360

Vedno v koraku s časom

Z več kot 80-letnim uspešnim razvojem na področju prenosa toplote pri podjetju Alfa Laval vemo,
kaj je potrebno za zagotavljanje energetsko učinkovitih rešitev za vašo uporabo. Naša blagovna znamka se nanaša na zmogljivost in naš cilj je, da zagotovimo najboljše izdelke in rešitve za vaše delo. Razvijamo visoko standardizirano ponudbo naprav in jih razvrščamo po številkah artiklov, da olajšamo izbiro in hitro dostavo. Tako zagotovimo, da boste vedno dobili ustrezno rešitev od enega samega dobavitelja.

Današnje rešitve za jutrišnje zahteve

Naše energetsko učinkovite rešitve za hlajenje so razvite za izpolnjevanje zahtev današnje industrije, pripravljene pa so tudi na izzive prihodnosti, saj izpolnjujejo vse mednarodne predpise o hladilnih sredstvih in emisijah. Prenosniki toplote Alfa Laval so certificirani v skladu s spodaj navedenimi predpisi in standardi.

  • Energetska učinkovitost: Naši izdelki in rešitve so varčni, znižujejo stroške in so prava naložba za prihodnost.
  • Strokovna zanesljivost: Naše strokovno znanje temelji na več kot 80 letih izkušenj na področju prenosa toplote in več kot 5000 opravljenih instalacijah.
  • Preprostost in razpoložljivost: Na zalogi imamo vedno kompatibilno celovito standardno paleto izdelkov. Izbira in namestitev naših izdelkov je enostavna, ne glede na to, v kateri državi vam nudimo podporo.

Alfa Laval AC65 – popolna učinkovitost za uporabo v stanovanjskih toplotnih črpalkah

S toplotno učinkovitostjo, razvojno učinkovitostjo in učinkovitostjo procesov je AC65 popolni toplotni izmenjevalnik naslednje generacije za obsežni rastoči trg toplotnih črpalk. Ponuja neprekosljivo kakovost in izjemno zmogljivost z najnižjo možno količino hladilnega sredstva, zaradi česar je popoln za uporabo hladilnih sredstev z nizkim GWP, vključno z R290.

AC65 vignette
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Pospeševanje trajnostnih rešitev

Predstavljajte si bolj trajnosten svet

.

Pridružite se nam na spletnem seminarju o hladilnih sistemih

Naprave za hlajenje doživljajo hitro preobrazbo, pri čemer nove izzive ustvarja vedno bolj pomembna trajnost ponudbe. Pri vsem tem vam lahko pomaga Alfa Laval. Pridružite se našim strokovnjakom pri prvi seriji spletnih seminarjev, namenjenih najnovejšim trendom in rešitvam, ki oblikujejo našo industrijo. Sodelujete lahko v živo ali pa si jih ogledate na zahtevo, ko vam čas dopušča.

xchanging ideas vignette text

Odkrijte najsodobnejše rešitve za hladilništvo

Danes je na voljo veliko možnosti za zmanjšanje ogljičnega odtisa industrijskih in komercialnih hladilnih sistemov. Nove in učinkovitejše tehnologije omogočajo zmanjšanje porabe energije in s tem posledično tudi zmanjšanje emisij. Hkrati lahko zdaj toplogredne pline, ki jih oddajajo uveljavljena hladilna sredstva, zamenjamo z naravnimi alternativami, kot sta amonijak ali, paradoksalno, sam CO2.

Commercial refrigeration 640x360

Svetovalec? Strokovnjak za integracijo sistema?

Ste projektant? Poglejte sem! Alfa Laval s strokovnim znanjem in desetletnimi izkušnjami na področju toplotne izmenjave ponuja strokovne vire za današnje izzive na področju ogrevanja in hlajenja. Odkrijte odgovore na zapletena vprašanja o vsem, od energetske učinkovitosti do naravnih hladilnih sredstev, ter koristna orodja, ki olajšajo iskanje prave tehnologije za vašo uporabo.

heating cooling-hub-vignette-2021