Hero-Culture-one-1920x480

Alfa Laval CultureOne™

Vrhunski separatorji za enkratno uporabo na trgu, namenjeni biofarmacevtski obdelavi

Izjemna učinkovitost ločevanja za enkratno uporabo

Alfa Laval CultureOne je prva tovrstna vrhunska serija centrifugalnih separatorjev za biofarmacevtsko obdelavo. CultureOne s preizkušenimi inovacijami za nežno obdelavo izdelkov in večji donos zagotavlja neverjetno učinkovitost ločevanja za celične kulture z visoko gostoto. Premagovanje dosedanjih omejitev pri zbiranju v izdelku za enkratno uporabo.

premium range of centrifugal separators for single use biopharmaceutical processing

CultureOne-single-use-separator.jpg

Dodajanje razširljivosti k preverjenim zmogljivostim

CultureOne Primo je z do 99-odstotnim izkoristkom pri zbiranju izdelkov rešitev za zbiranje manjših serij celičnih kultur pripravljena za dobre proizvodne prakse. CultureOne Maxi omogoča obdelavo velikih količin z enako vrhunsko zmogljivostjo. Skupaj prinašata večji izkoristek pri zbiranju izdelkov in učinkovitejši potek dela pri obdelavi biofarmacevtskih izdelkov – od raziskav in razvoja do proizvodnje v velikem obsegu.


Preberite več o ponudbi CultureOne

Higher yields-better value-single use separators

Višji donosi. Višja vrednost.

CultureOne omogoča višje donose pri obdelavi izdelkov kot druge alternative za enkratno uporabo, saj tipičen donos znaša 95 %, največji izkoristek pa kar 99 %. Centrifuga med ločevanjem neprekinjeno odvaja visoko koncentrirane celice, kar povečuje izkoristek in čistost centrata. Minimalne izgube izdelka v fazi primarnega zbiranja močno izboljšajo celoten donos.


Še nekaj dejstev

Safety and quality with Spinsert™ single use centrifuge

Varnost in kakovost s centrifugo za enkratno uporabo Spinsert™

Zmogljivosti modelov CultureOne temeljijo na patentiranem sklopu posode Spinsert za enkratno uporabo, ki jo je mogoče reciklirati – ta je v celoti sterilizirana in pripravljena za takojšnjo obdelavo. Spinsert je preprosta za namestitev in menjavo, zato je ključ do poenostavljenega delovnega procesa in hitrejšega dela. Vključuje vse preizkušene inovacije podjetja Alfa Laval na področju ločevanja:

  • Hermetična zasnova zagotavlja nizko stopnjo striženja in večji izkoristek izdelka.
  • TopStream™ omogoča neprekinjeno izmetavanje zgoščenih trdnih delcev med ločevanjem.
  • UniDisc™ poveča površino diska za večjo učinkovitost ločevanja.

Učinkovitejše zbiranje s centrifugalnim ločevanjem

Izkoristek med primarnim zbiranjem izdelkov je ključni dejavnik, ki določa produktivnost dela s celičnimi kulturami. Vendar številni sistemi za enkratno uporabo ne morejo učinkovito ločiti celičnih kultur z veliko gostoto, ki postajajo vse pogostejše. Posledica je visoka stopnja izgube izdelka. CultureOne to težavo odpravlja. Združuje prednosti visoko učinkovitega centrifugalnega ločevanja z zanesljivostjo in priročnostjo obdelave za enkratno uporabo.


Kako deluje ločevanje

A better harvest with centrifugal separation

Vrhunske zmogljivosti: preverjeno

Tehnologija CultureOne se je z vrhunskimi zmogljivostmi, visoko učinkovitostjo in majhnimi merami izkazala v preizkusih in proizvodnji po vsem svetu. Izvedite več o tem, zakaj je CultureOne najboljša izbira za učinkovito in dobičkonosno obdelavo biofarmacevtskih izdelkov za enkratno uporabo.

CultureOne-video-vignette

Zagotavljanje prave vrednosti za stranke pri obdelavi biofarmacevtskih izdelkov za enkratno uporabo

Kliknite tukaj za dostop do ekskluzivnega spletnega seminarja z nekaterimi strokovnjaki za inovacije na področju ločevanja, ki so sodelovali pri razvoju tehnologije CultureOne. Pojasnjujejo, kako edinstvene lastnosti zasnove CultureOne prispevajo k dokazani učinkovitosti v smislu izboljšanega izkoristka, sposobnosti filtriranja in nizke količine dodatnih liz. Prav tako boste izvedeli več o naši nedavni študiji, povezani s podjetjem Genentech, Inc., ki jo je kot belo knjigo objavilo podjetje Bioprocess International.

 

Vrhunska, preizkušena zmogljivost. Več informacij najdete v naši beli knjigi.

CultureOne je vrhunski in razširljiv sistem za centrifugalno ločevanje s komponentami za enkratno uporabo. Zaradi naših preizkušenih konstrukcijskih lastnosti omogoča učinkovito ločevanje z minimalnimi lizami, kar prinaša nove prednosti v okoljih obdelave za enkratno uporabo. Nedavna študija je na primer pokazala, da lahko CultureOne zagotovi do 98-odstotni donos. Več o tem preberite v naši novi beli knjigi.

cultureone white paper vignette

Vrhunska obdelava s predvidljivimi in razširljivimi zmogljivostmi

Alfa Laval CultureOne je razširljiva platforma, ki temelji na dobro preizkušeni tehnologiji dodajanja diskov Alfa Laval, s čimer podpira potrebe industrije po izboljšani produktivnosti.

smaller-batches-640x360

Prava hermetična zasnova: najboljše jamstvo kakovosti in varnosti

Skrivnost zmogljivosti tehnologije CultureOne je v novem sistemu Alfa Laval Spinsert™. Ta patentirani vložek, ki ga je mogoče zamenjati in reciklirati, se ponaša z vsemi našimi edinstvenimi lastnostmi, vključno s popolnoma hermetično zasnovo Alfa Laval ter tehnologijama TopStream™ in UniDisc™.

hermetic-desing-640x360

Razvita je bila skupaj z industrijo za izpolnjevanje današnjih zahtev

Podjetje Alfa Laval je v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci biofarmacevtskih izdelkov preverilo učinkovitost procesa v najrazličnejših procesnih pogojih, kar zagotavlja, da je CultureOne prilagodljiva rešitev za izpolnjevanje nenehno spreminjajočih se procesnih zahtev.

Co-developed-640x360

Pripravljen za proizvodnjo – še danes

Če želite izboljšati produktivnost postopkov za obdelavo biofarmacevtskih izdelkov za enkratno uporabo, ni razloga za čakanje. CultureOne Primo je pripravljen na proizvodnjo z vso dokumentacijo, potrebno za validacijo v vašem okolju dobre proizvodne prakse. Za več informacij se obrnite na nas.

CultureOne Range - ready for production today

Zakaj preiti na obdelavo za enkratno uporabo?

Obstaja veliko razlogov, zakaj se vse več proizvajalcev biofarmacevtskih izdelkov odpoveduje opremi za sterilizacijo v korist rešitev za obdelavo za enkratno uporabo. Ključno je večje zagotavljanje varnosti bolnikov: tako kot brizge za enkratno uporabo v zdravniških ordinacijah tudi tehnologije za enkratno uporabo najbolje preprečujejo navzkrižno kontaminacijo med serijami. Obdelava za enkratno uporabo pomeni tudi manjši odtis in večjo prilagodljivost, kar omogoča hitrejše dajanje pomembnih novih načinov zdravljenja na trg kot kdaj koli prej.

 

Ne zamudite naših prihajajočih spletnih seminarjev

Želite izvedeti več o prednostih obdelave za enkratno uporabo in o tem, kako vam lahko CultureOne koristi? Prijavite se na srečanje s strokovnjaki za ločevanje podjetja Alfa Laval na naših prihajajočih spletnih seminarjih, kjer boste izvedeli vse, kar morate vedeti.

AL-EXPERTS-vignette640x360

Želim izvedeti več ali se prijaviti na prihajajoči spletni seminar

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.

Doug-Osman-840x860

Doug Osman

Direktor, tehnologija življenjskih znanosti

Alfa Laval predstavlja prvi vrhunski sistem za ločevanje za enkratno uporabo na trgu, namenjen biofarmacevtski obdelavi

V biofarmacevtski industriji je prišlo do velikega premika k bolj prilagodljivim sistemom za proizvodnjo celičnih kultur, ki temeljijo na manjših obratih z opremo za enkratno uporabo.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Separator Innovator

Želite izvedeti več o edinstvenih inovacijah v tehnologiji ločevanja Alfa Laval? Že več kot 130 let predstavljamo izjemne inovacije v tehnologiji centrifug. V našem vozlišču Separator Innovator delimo ogromno znanja, ki smo ga pridobili na tej poti.

separator-innovator-640x360