2023-06-22 Novice o proizvodih

Novi izpopolnjeni ventili CIP in procesni ventili Alfa Laval Unique Mixproof izpolnjujejo zahteve trga

Alfa Laval predstavlja dva nova higienska ventila, Alfa Laval Unique Mixproof CIP in Unique Mixproof Process, s katerima je razširil svojo paleto higienskih dvosedežnih ventilov, da bi izpolnil zahteve trga. Z uvedbo teh dveh inovativnih ventilov mixproof bodo proizvajalci, ki skrbijo za celovitost izdelkov, dobili stroškovno učinkovit način za povečanje varnosti izdelkov, hkrati pa bodo povečali učinkovitost in trajnost procesov.

Dokazana učinkovitost, izpopolnjeno za določen namen

Ta dva nova modela sta zasnovana na preizkušeni zmogljivosti, vendar sta izpopolnjena za določen namen. Unique Mixproof CIP je dvosedežni ventil, ki varno in učinkovito upravlja pretok čistilnega medija med čiščenjem na mestu (CIP). Edinstveni proces Mixproof, kompaktna različica preizkušenih dvosedežnih ventilov Alfa Laval, je nastavljiv in na voljo v različnih velikostih, da izpolnjuje temeljne higienske zahteve proizvajalcev. Oba lahko hkrati usmerjata dve različni tekočini brez tveganja navzkrižne kontaminacije, kar prispeva k daljšemu času delovanja in nižjim skupnim stroškom lastništva.

»Ti novi ventili Unique Mixproof zagotavljajo varnost izdelkov, prilagodljivost procesov, enostavno vzdrževanje ter možnosti za prihranek vode in sredstev CIP,« pravi Anders M. Lyhne, vodja portfelja izdelkov pri družbi Alfa Laval.

Zanesljiva in stroškovno učinkovita zaščita izdelkov

Proizvajalci se lahko zanesejo na Unique Mixproof CIP in Unique Mixproof Process za stroškovno učinkovito varnost izdelkov. Dvosedežna tehnologija Alfa Laval z dvigom sedeža ohranja ločene tekočine, s čimer zagotavlja učinkovito čiščenje in popolno zaščito pred vdorom škodljivih mikroorganizmov. Zaradi popolnoma uravnotežene zasnove ventili zlahka prenesejo visok tlak brez nevarnosti tlačnih šokov. Poleg tega so certificirani v skladu s standardi FDA, 3A in drugimi priznanimi standardi.

Večja prilagodljivost proizvodnih procesov

Povečajte zanesljivost in prilagodljivost proizvodnih procesov s preverjeno tehnologijo ventilov, ki ustreza specifičnim proizvodnim zahtevam. Tako kot celoten program Alfa Laval Unique Mixproof sta tudi ventila Unique Mixproof CIP in Unique Mixproof Process kompaktna in modularna, kar omogoča večjo prilagodljivost procesa. Modularna zasnova ter vrste in velikosti, ki ustrezajo različnim aplikacijam, pomagajo proizvajalcem, da se prilagodijo spreminjajočim se procesnim zahtevam. Unique Mixproof CIP in Unique Mixproof Process ventili so na voljo v modularni obliki. Uporaba teh ventilov v kombinaciji z nadzornimi enotami Alfa Laval ThinkTop omogoča še večjo prilagodljivost in nadzor procesa.

Poenostavljeno servisiranje

Ti higienski dvosedežni ventili z zgornjo obremenitvijo, izdelani na platformah Alfa Laval Unique SSV in Mixproof, zmanjšujejo tveganje nenačrtovanih izpadov in porabijo manj časa ter sredstev za redno vzdrževanje. Dokazana tehnologija tesnil z določenim stiskanjem podaljšuje intervale med servisnimi pregledi, medtem ko pogon brez vzdrževanja in brez nastavljivih komponent povečuje čas delovanja ter zmanjšuje skupne stroške lastništva.

Povečana trajnost

V kombinaciji s sistemom Alfa Laval ThinkTop ti novi ventili Unique Mixproof odpravljajo nepotrebne izgube izdelkov in zagotavljajo do 90-odstotni prihranek vode in medijev CIP. Manjša uporaba tekočin CIP prispeva k nižjim skupnim stroškom lastništva, hkrati pa zmanjšuje vpliv na okolje v procesni industriji. Dobro za ljudi, dobro za podjetje in dobro za planet.

Če želite izvedeti več, obiščite www.alfalaval.com/UniqueMixproof/news

 

Sorodna vsebina: