2020-08-19 Novice o proizvodih

Izmenjevalci toplote imajo ključno vlogo pri izmenjavi toplote - zato vam jih ponujamo iz zaloge

Program lotanih izmenjevalcev toplote Alfa Laval CB ponuja učinkovit prenos toplote z izjemno majhnim zavzemanjem prostora. Proizvodni program CB se uporablja pri HVAC ogrevanju/hlajenju, hladilništvu, procesnem ogrevanju/hlajenju, hlajenju olja, solarnem ogrevanju in na številnih drugih področjih.

S posluhom za vaše potrebe smo skrbno oblikovali zalogo široke palete lotanih izmenjevalcev.

Jesen in s tem priprave na daljinsko ogrevanje trkajo na vrata. Zaključne faze številnih objektov so v sklepnih fazah. Želimo vam ponuditi kar najboljšo izkušnjo z Alfa Laval; znanje, izkušnje, zelo učinkovit izmenjevalec, lokalno podporo ter dobavljivost le-teh po konkurenčni ceni zaloge lokalno.

Z robustno konstrukcijo zavidljiv portfelj Alfa Laval bakreno lotanih izmenjevalcev ponuja odlično alternativo cevnim izmenjevalcem. Po izkušnjah strokovnjakov postajajo ključen element pri vse višjih okoljskih standardih povezanih s hladilnimi sredstvi in rekuperacijo. Primeri uporabe; hladilništvo, hladilni agregati in toplotne črpalke, hlajenje hidravličnih in kompresorskih olj, daljinsko ogrevanje, sušilniki zraka in še mnogo več.

Trajnosten prenos toplote

  • Kompaktna bakreno lotana konstrukcija ponuja mnogo večjo toplotno učinkovitost v primerjavi s cevnimi izmenjevalci in do 75% manj prostora
  • Fleksibilen DynaStatic distributivni sistem v AC modelih omogoča višjo učinkovitost pri izparevanju s katerim koli hladilom
  • Alfa Laval FlexFlow zasnova plošč omogoča asimetrijo kanalov in tako prilagojen dizajn za katero koli aplikacijo
  • Pomagamo vam izbrati optimalen dizajn in globino kanalov in vzorec plošč, ki je najustreznejši za vašo aplikacijo
  • Odlična rešitev pri uporabi naravnih hladilnih sredstev zahvaljujoč kompaktnemu dizajnu in odpornosti na visok tlak

 

Bhe close 640x360

Preproste rešitve

Z rešitvami Alfa Laval bo izbira pravega toplotnega izmenjevalnika povsem preprosta. Oglejte si orodja, ki vam jih ponujamo v pomoč pri izbiri ustrezne tehnologije za vaše podjetje, ko to najbolj potrebujete.

Sorodna vsebina: