Kalkulator Energy Hunter – vrednost servisnih storitev

Lovci na energijo za vašo panogo!

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.

O kalkulatorju Energy Hunter:
To orodje za izračun vrednosti je na voljo v stanju »kot je« in »kot je na voljo« samo za priročno ponazoritev. Orodje za izračun vrednosti uporabljate na lastno odgovornost in družba Alfa Laval AB in njene podružnice (»Alfa Laval«) izrecno zavračajo vsa jamstva in izjave kakršne koli vrste, izrecne ali implicitne, v zvezi z orodjem za izračun vrednosti in z vsemi informacijami ali rezultati, ki izvirajo iz njegove uporabe, kar med drugim vključuje pravilnost, primernost in točnost izračunov ter rezultatov, domnevne garancije o primernosti za prodajo, primernost za določeno uporabo ali namen ter nekršenje pravic. Alfa Laval v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli izgubo ali škodo, nastalo ali povzročeno zaradi uporabe orodja za izračun vrednosti in/ali informacij ali rezultatov njegove uporabe. 

Pospešen lov na odpadno energijo

Energetska učinkovitost je v naši DNK. To je nekaj, kar razvijamo že skoraj desetletje. Rešitve za prenos toplote družbe Alfa Laval vsako leto industriji prihranijo 100 GW energije. To je dovolj energije za ogrevanje 20 milijonov domov.

Ugotovili smo, da je s spremembo programa čiščenja in vzdrževanja ali posodobitvijo konfiguracij odpadno energijo vedno mogoče uporabiti ponovno. Oglejte si videoposnetek in izvedite, kako vam lahko pomaga Alfa Laval.

Več o kalkulatorju Energy Hunter