Dvosedežni ventili

Modularni in vsestranski »mixproof« Alfa Laval so dvojni izpustni ventili, ki omogočajo sočasen pretok dveh različnih izdelkov ali tekočin skozi isti ventil na kritičnih stičiščih cevi brez nevarnosti navzkrižne kontaminacije. Ti »mixproof« Alfa Laval zagotavljajo izjemno učinkovitost, lažje čiščenje in visoko prilagodljivost za izpolnjevanje vseh higienskih zahtev procesa. Tako vam zagotavljajo daljše neprekinjeno delovanje in najnižje skupne stroške lastništva.

阿法拉伐双座调节阀-Alfa Laval Double Seat Valves - Mixproof Valves

Varen, učinkovit in higienski sočasen pretok dveh tekočin skozi isti ventil brez nevarnosti navzkrižne kontaminacije

  • Maksimalna varnost izdelka, minimalno tveganje navzkrižne kontaminacije
  • Stroškovno učinkovito delovanje brez iztekanja zagotavlja večji donos proizvodnje
  • Optimizirana učinkovitost obrata in lažje čiščenje
  • Dizajn s tesnilom z dvojno ustnico, ki zagotavlja delovanje brez iztekanja
  • Širok nabor modelov in možnosti zagotavlja izjemno prilagodljivost in izpolnjevanje praktično vseh higienskih zahtev obdelave

Na »mixproof« ventile Alfa Laval se vedno lahko zanesete, saj omogočajo daljši čas delovanja, večjo prilagodljivost, zanesljivo delovanje, optimizirano vzdrževanje in preprosto čiščenje. Izberite le funkcije in funkcionalnosti, ki jih potrebujete zdaj; modularna zgradba vam omogoča preprosto nadgrajevanje ventilov, da vedno ustrezajo vašim spreminjajočim se potrebam. Poleg tega pa vam vsak »mixproof« ventil ponuja izjemno dolgo življenjsko dobo in manjše stroške komunalnih storitev. Higienske, aseptične in specializirane različice, ki zagotavljajo visoko stopnjo čistosti, so na voljo za uporabo v mlečni in živilski industriji, industriji pijač, industriji za domačo in osebno nego ter biotehnološki in farmacevtski industriji. Za bolj učinkovito upravljanje »mixproof« ventilov jih lahko združite s senzorskimi in krmilnimi enotami Alfa Laval.

 

 

.

Kako deluje »mixproof« ventil?

»Mixproof« ventil Alfa Laval Unique je običajno zaprt ventil, ki je krmiljen na daljavo s stisnjenim zrakom. Ventil ima dva ločena drsnika in tesnila za ločevanje pretoka tekočin in preprečevanje navzkrižne kontaminacije; prostor med temi tesnili tvori komoro za puščanje pod posameznimi pogoji delovanja. Če slučajno v redkih primerih kljub temu pride do puščanja, izdelek steče v komoro za puščanje in izstopi skozi spodnjo odprtino, kar omogoča, da zlahka opazite puščanje. Ko je ventil odprt, je komora za puščanje zaprta. Izdelek nato teče iz ene napeljave v drugo.

 

.

Srečne stranke

Milk pour 640x360
Yogurt and cultured milk processing 640x360
businessmen shaking hands 640x360

TINE SA, Norveška

»Priporočamo opremo Alfa Laval, kot so črpalke LKH in 'mixproof' ventili Unique, saj vemo, da so zanesljivi, higienski in enostavni za vzdrževanje.«

 

Owe Barsten, vodja prodaje za komponente in storitve pri Skala AS.

 

Preberite praktični primer podjetja TINE SA, Norveška

Moloko Gorodets Dairy, Rusija

»Vedno se lahko zanesemo na neprekinjeno delovanje, ki ga zagotavljajo vrhunska kakovost, zanesljivost ter servis in podpora za opremo, avtomatizacijsko tehniko in komponente Alfa Laval.«

G. Gennadiy Zolotuhin, glavni mehanik, Moloko Gorodets Dairy's.

 

Preberite praktični primer podjetja Moloko, Rusija

Kaj lahko storimo za vas?

Lahko ste naša naslednja zadovoljna stranka. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obrnite se na nas tukaj

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog ventilov »na dosegu roke«

Na dosegu roke: Higienski ventili Alfa Laval vam zagotavljajo najučinkovitejše pretoke tekočin skozi procesne napeljave. V našem katalogu »Na dosegu roke« najdete vse, kar potrebujete, da najdete optimalno rešitev pretoka za svoje procese. Tako boste preprečili tveganje navzkrižne kontaminacije, povečali varnost in čas neprekinjenega delovanja ter prihranili stroške in hkrati povečali produktivnost.

Single seat valve closeup
.

Storitve za higienske ventile

Če želite zagotoviti neprekinjeno delovanje svojih higienskih procesov, podaljšajte življenjsko dobo svojih higienskih ventilov. Alfa Laval vam kot servisni partner ponuja dostop do globalne servisne mreže in strokovnjakov ter lokalno podporo, ko je to potrebno. Lahko se – kadarkoli in kjerkoli – zanesete na našo široko paleto storitev za optimizacijo svojih procesov.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near-subscribtion