Mešalniki prašine

Zvišajte procesno učinkovitost, kakovost izdelkov in donos ter zmanjšajte skupne stroške lastništva z mešalniki za prah Alfa Laval. Kombinacija črpalke in tehnologije raztapljanja prahu omogoča hitro ter učinkovito razporeditev prahu, mešanje mokrih in suhih sestavin ter prenos homogene mešanice prahu in tekočine v nadaljnjo obdelavo. Z enim samim elektromotornim pogonom lahko naši mešalniki za prah v primerjavi z drugimi mešalniki za prah znižajo stroške energije do 75 %.

粉末混合机-Powder mixer

Zvišajte učinkovitost mešanja in energetsko učinkovitost ter hkrati znižajte skupne stroške lastništva

  • Zvišajte donos zaradi hitrega in učinkovitega mešanja mokrih ter suhih sestavin v homogeno zmes
  • Izboljšajte prilagodljivost procesov in izdelkov, saj zlahka obdelujete različne formulacije z različnimi viskoznostmi, gostotami in prostorninami
  • Skrajšajte čas postopka, zmanjšajte emisije ter stroške namestitve, energije, surovin in vzdrževanja
  • Izboljšajte prilagodljivost procesov z izkoriščanjem zmogljivosti mešanja in čiščenja v eni enoti
  • Hitra povrnitev naložbe in nizki skupni stroški lastništva zaradi manjše količine odpadkov ter bolj trajnostne rabe virov

Mešalniki za prah Alfa Laval zvišujejo učinkovitost mešanja in produktivnost ter znižujejo skupne stroške lastništva. Z enim samim elektromotornim pogonom lahko mešalniki z visoko stopnjo striženja mešajo najrazličnejše formulacije izdelkov.

Mešalniki v enoto vnašajo prah ter hkrati črpajo nastalo mešanico prahu in tekočine pod tlakom več kot 4 bare. Mešalniki za prah se lahko v kombinaciji z mešalnikom z rotacijskim curkom uporabljajo tudi kot del učinkovitega sistema za čiščenje na mestu (CIP). Mešalniki za prah so na voljo kot stacionarne in mobilne enote.

.

Kako deluje mešalnik za prah?

Dvostopenjski linijski mešalnik za prah je sestavljen iz dvostopenjske črpalke z rotorskim statorjem, lijaka in vbrizgalne šobe. Mešalnik z visoko stopnjo striženja je navadno vgrajen v cirkulacijsko zanko in povezan s hranilnikom. V prvi fazi mešalnik za prah tekoče sestavine vrtinči po rezervoarju. Nato se skozi lijak dodajo sestavine v prahu. Ventil pod lijakom se odpre. Vbrizgalna šoba, nameščena pod ventilom, ustvarja vakuumske razmere v izhodu lijaka, s čimer prah povleče v rotorski stator ter predhodno zmeša prah in tekočino. Rotorski stator (enojni obroči) ustvarja glavno strižno silo ter prah in tekočino učinkovito meša v homogeno zmes. V drugi fazi rotor črpalke ustvari končno strižo silo in pod visokim tlakom prenese zmes v rezervoar. Del mešanice prahu in tekočine se skozi vbrizgalno šobo vrne v prvo fazo. Pretok tekočine v vbrizgalni šobi ustvarja vakuumske razmere na izhodu lijaka, kar povzroča dinamično sesanje prahu v tekočino. Ko se mešanje zaključi, se lahko mešalnik za prah uporablja kot črpalka za praznjenje ali obtočna črpalka za čiščenje rezervoarja na mestu (CIP), če se uporablja z mešalnikom z rotacijskim curkom.

 

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Na dosegu roke Katalog o opremi za rezervoarje

Na dosegu roke: Na dosegu roke: oprema za higiensko čiščenje rezervoarjev Alfa Laval, ki zagotavlja hitre in učinkovite cikle čiščenja, ki varčujejo z energijo in vodo. Naš katalog "Od blizu" podrobno opisuje vse, kar potrebujete za visoko učinkovitost čiščenja s statičnimi razpršilnimi kroglami, rotacijskimi razpršilnimi glavami in rotacijskimi curkovnimi glavami. S tem pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Storitve za higiensko opremo za rezervoarje

Izkoristite več iz svojih higienskih predelovalnih linij. S storitvami, ki podaljšujejo življenjsko dobo statičnih razpršilnih kroglic, rotacijskih razpršilnih glav in rotacijskih brizgalnih glav, poskrbite, da bodo vaše naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja. Naj naša globalna servisna mreža in lokalni servisni strokovnjaki optimizirajo delovanje in vam zagotovijo popoln mir.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near subscribtion