Mešala

Povečajte učinkovitost mešanja, hkrati pa zagotovite optimalen pretok in nežno obdelavo izdelkov z mešalniki za rezervoarje Alfa Laval. Vsestranske izvedbe z možnostmi prilagajanja in montaže vam omogočajo, da rešitev prilagodite svojim zahtevam za mešanje v številnih higienskih aplikacijah. S tem širokim naborom namenskih mešalnikov izboljšajte kakovost, zmogljivosti in gospodarnost mešanja v rezervoarjih ter znižajte stroške energije in vzdrževanja.

阿法拉伐混合搅拌器-Alfa Laval Mixer agitators

Izjemna učinkovitost mešanja in prihranek energije za higienske aplikacije

  • Višja učinkovitost mešanja kot pri primerljivih mešalnikih
  • Večji prihranek energije in manjši ogljični odtis zaradi edinstvene zasnove rotorja
  • Preprosta namestitev, upravljanje in vzdrževanje
  • Zaščitite celovitost izdelka z vrhunsko učinkovitostjo čiščenja, podprto z natančno dokumentacijo

Z mešalniki za rezervoarje Alfa Laval skrajšajte čase postopkov ter zvišajte učinkovitost, kakovost izdelkov in donos pri mešanju v higienskih aplikacijah. Zaradi modularne zasnove mešalnika in edinstvenih energijsko varčnih lopatic lahko prihranite več energije ter znižate stroške vzdrževanja in zmanjšate količino odpadkov.

Mešalniki Alfa Laval, ki jih je preprosto prilagoditi, namestiti, upravljati in vzdrževati, podaljšujejo čas delovanja, optimizirajo pretok, spodbujajo nežno obdelavo izdelkov ter so opremljeni z obsežno dokumentacijo, ki potrjuje higiensko zasnovo in čistočo.

Izbirate lahko med enotami za zgornjo montažo s spodnjo podporo ali brez nje ter enotami za spodnjo ali stransko montažo za mlekarsko in prehrambno industrijo ter industrijo pijač, izdelkov za osebno nego, kemično in farmacevtsko industrijo.

.

Kako delujejo mešalniki?

Elektromotor neposredno ali prek menjalnika prenaša energijo, potrebno za mešanje, na gred mešalnika. Gred se vrti in obrača edinstvene energijsko varčne lopatice mešalnika. Gibanje rotorja ustvarja močan pretok z majhnimi strižnimi silami zaradi zelo učinkovitega aksialnega črpalnega učinka na tekočino v rezervoarju. To omogoča učinkovito mešanje celotne vsebine rezervoarja.

 

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Na dosegu roke Katalog o opremi za rezervoarje

Na dosegu roke: Na dosegu roke: oprema za higiensko čiščenje rezervoarjev Alfa Laval, ki zagotavlja hitre in učinkovite cikle čiščenja, ki varčujejo z energijo in vodo. Naš katalog "Od blizu" podrobno opisuje vse, kar potrebujete za visoko učinkovitost čiščenja s statičnimi razpršilnimi kroglami, rotacijskimi razpršilnimi glavami in rotacijskimi curkovnimi glavami. S tem pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Storitve za higiensko opremo za rezervoarje

Izkoristite več iz svojih higienskih predelovalnih linij. S storitvami, ki podaljšujejo življenjsko dobo statičnih razpršilnih kroglic, rotacijskih razpršilnih glav in rotacijskih brizgalnih glav, poskrbite, da bodo vaše naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja. Naj naša globalna servisna mreža in lokalni servisni strokovnjaki optimizirajo delovanje in vam zagotovijo popoln mir.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near-subscribtion