LeviMag

Alfa Laval LeviMag® je aseptični magnetni mešalnik, ki s patentiranim lebdečim rotorjem in napredno zasnovo zmeša vse do zadnje kapljice in zvišuje donos izdelka. Je kompakten, energetsko učinkovit in preprost za vzdrževanje in idealen za uporabo v mlekarnah, živilskih obratih, obratih za proizvodnjo pijač in drugih obratih z visokimi zahtevami glede higienske neoporečnosti.

阿法拉伐 LeviMag 磁力搅拌器-Alfa Laval LeviMag Magnetic Stirrer

Povečajte gospodarnost procesov in zmanjšajte izgube izdelkov

  • Optimiziran pretok z višjo učinkovitostjo in manjšo porabo energije
  • Mešanje do zadnje kapljice za vrhunski izkoristek zaradi nizke stopnje mešanja in sposobnosti suhega teka
  • Optimizirano čiščenje na mestu zaradi popolnega odvajanja tekočin
  • Zmanjšani izpadi zaradi preprostega vzdrževanja

Zvišajte donos izdelkov in hitro dosezite donosnost naložbe zaradi možnosti suhega teka magnetnega mešalnika Alfa Laval LeviMag. Zaradi učinkovitega mešanja pri zelo nizkih hitrostih je nežna obdelava izdelka zagotovljena. Odprta zasnova in nizka hitrost vrtenja med čiščenjem prispevata k učinkovitemu odstranjevanju ostankov ter zmanjšujeta nevarnost kontaminacije z delci obrabe.

.

Tehnologija magnetnega mešalnika LeviMag®

Mešanje do zadnje kapljice zaradi štirikrilnega lebdečega rotorja Alfa Laval LeviMag. Zmanjšanje obrabe in zagotavljanje odvajanja tekočin je preprosto doseči, saj med ležajnimi površinami ni neposrednega stika in mrtvih con.

Servis

Zagotovite si daljše delovanje zaradi ležajev z nizko stopnjo obrabe, ki so preprosti za vzdrževanje in jih upravljavci lahko enostavno zamenjajo na kraju samem. Lepljenje ali krčenje ni potrebno. To zmanjšuje čas izpada. Poleg tega ni potrebe po nadomestnih rotorjih. Na voljo so tudi orodja za preprosto vzdrževanje.

Modeli izdelkov

Magnetni mešalnik Alfa Laval LeviMag je na voljo v štirih velikostih s hitrostmi mešanja od 10 do 600 vrt./min, saj lebdeča zasnova rotorja mešalnika odpravlja trenje. To zagotavlja večjo fleksibilnost procesa za različne vrste tekočin in naloge mešanja, kot sta intenzivno mešanje in nežno mešanje izdelkov.

LeviMag impeller for magnetic mixer

LeviMag magnetic mixer exploded view

Kako deluje

.

Radialna turbina, nameščena v rezervoarju, se vrti zaradi navora magnetne sklopke. To povzroči vrtinčenje tekočine v rezervoarju. Zaradi patentirane lebdeče zasnove rotorja je iz mešalnika mogoče v celoti odvesti tekočine in lahko deluje na suho – zato lahko zmeša prav vse do zadnje kapljice, kar zagotavlja največji donos.

Edinstvena zasnova magnetne sklopke Alfa Laval zagotavlja, da rotor ves čas lebdi. To omogoča popolno odvajanje procesnih tekočin ter prost pretok tekočine CIP in pare okoli vseh delov mešalnika, kar zagotavlja temeljito čiščenje. Lebdenje rotorja prav tako odpravlja aksialno obrabo.

.

360-stopinjski videi o servisiranju in vzdrževanjuKako zamenjati ženski ležaj in ga sestaviti

Kako razstaviti in zamenjati moški ležaj

Morda vas bo zanimalo tudi …

ALB

Naš mešalnik ALB, nameščen na dno, ponuja rešitve za mešanje, ki izpolnjujejo vse zahteve na področju živil, mlečnih izdelkov, pijač, farmacevtskih izdelkov, biotehnologije in kozmetike.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

Sani

Naprave za čiščenje rezervoarjev z rotacijsko razpršilno glavo Toftejorg so zasnovane za higiensko uporabo in zagotavljajo izjemno temeljito in preprosto čiščenje, odstranjevanje medija ter enostavno in stroškovno učinkovito vzdrževanje.

rotating spray head sani 640x360

Hibridni mešalnik za prah

Ta stroškovno učinkovita dvostopenjska linijska enota za raztapljanje prahu, ki je idealna za mlečno industrijo ter industrijo hrane in pijač, hitro meša in črpa mokre ter suhe sestavine v homogeno zmes.

粉末混合机-Powder mixer
.
阿法拉伐搅拌罐

Deset najboljših nasvetov - Oprema za rezervoarje

Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov in servisnih posnetkov, ki vam prikazujejo, kako ohraniti vrhunsko kondicijo opreme rezervoarjev.

Logika za živila - Food logic

Higienska oprema Alfa Laval združuje visoko zmogljivost in nežno uporabo, da varuje občutljive sestavine. Sledi trendom živilske industrije in rešuje štiri ključne izzive: dobava živilskih izdelkov potrošnikom po konkurenčni ceni, doseganje kar najboljšega izkoristka surovin, zmanjšanje odpadkov in emisij ter dobava varnih in higienskih živilskih izdelkov.

food logic 640x360

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

.

Oprema za rezervoarje

Tehnični članki

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več