LeviMag UltraPure

Alfa Laval LeviMag® UltraPure je aseptični magnetni mešalnik, ki s patentiranim lebdečim rotorjem in napredno zasnovo zmeša vse do zadnje kapljice in zvišuje donos izdelka. Je kompakten, energetsko učinkovit in preprost za vzdrževanje ter kot nalašč za biotehnološke, farmacevtske in zahtevne higienske in sterilne aplikacije, kot so tiste, ki vključujejo serume, cepiva, frakcije plazme, bakterije in celične kulture ter učinkovine API.

Alfa Laval 人气磁力搅拌器-Alfa Laval Popular Magnetic Stirrer

Vrhunska higiena, optimizirano delovanje

  • Optimiziran pretok za večjo učinkovitost in nežnejšo obdelavo izdelkov
  • Mešanje do zadnje kapljice za vrhunski izkoristek zaradi nizke stopnje mešanja in sposobnosti suhega teka
  • Optimizirano čiščenje na mestu zaradi popolnega odvajanja tekočin
  • Zmanjšani izpadi zaradi preprostega vzdrževanja
  • Celovita dokumentacija za popolno sledljivost celotne dobavne verige

Zvišajte donos izdelkov in hitro dosezite donosnost naložbe zaradi možnosti suhega teka magnetnega mešalnika Alfa Laval LeviMag UltraPure. Zaradi učinkovitega mešanja pri zelo nizkih hitrostih je nežna obdelava izdelka zagotovljena. Odprta zasnova in nizka hitrost vrtenja med čiščenjem prispevata k odsotnosti mrtvih con, učinkovitemu odstranjevanju ostankov ter zmanjšujeta nevarnost kontaminacije z delci obrabe.

.

LeviMag_exploded_magnetic_mixer_400X750.png

Tehnologija LeviMag® UltraPure

Lebdeča zasnova Alfa Laval LeviMag UltraPure preprečuje trenje med aksialnimi deli ležajev. S tem je tveganje za poškodbe medija bistveno manjše. To je pomembno na primer za farmacevtske tekočine, ki vsebujejo občutljive kristalne nosilce.

Servis

Zagotovite si daljše delovanje zaradi ležajev z nizko stopnjo obrabe, ki so preprosti za vzdrževanje in jih upravljavci lahko enostavno zamenjajo na kraju samem. Lepljenje ali krčenje ni potrebno. To zmanjšuje čas izpada. Poleg tega ni potrebe po nadomestnih rotorjih. Na voljo so tudi orodja za preprosto vzdrževanje.

Modeli izdelkov

Magnetni mešalnik Alfa Laval LeviMag UltraPure je na voljo v petih velikostih od 100 do 300 mm. To zagotavlja večjo fleksibilnost procesa za različne vrste tekočin in naloge mešanja, kot sta intenzivno mešanje in nežno mešanje izdelkov. Za nizko viskozne izdelke in osnovne aplikacije, kot je ohranjanje homogenosti izdelka, lahko mešalnik obdeluje količine do 40 m3.

 

 

 

 

 

 

Kako deluje

.

Radialna turbina, nameščena v rezervoarju, se vrti zaradi navora magnetne sklopke. To povzroči vrtinčenje tekočine v rezervoarju. Zaradi patentirane lebdeče zasnove rotorja Alfa Laval LeviMag UltraPure je iz mešalnika mogoče v celoti odvesti tekočine in lahko deluje na suho – zato lahko zmeša prav vse do zadnje kapljice, kar zagotavlja največji donos.

Edinstvena zasnova magnetne sklopke Alfa Laval zagotavlja, da rotor ves čas lebdi. To omogoča popolno odvajanje procesnih tekočin ter prost pretok tekočine CIP in pare okoli vseh delov mešalnika, kar zagotavlja temeljito čiščenje. Lebdenje rotorja prav tako odpravlja aksialno obrabo.

.

360-stopinjski videi o servisiranju in vzdrževanjuKako zamenjati ženski ležaj in ga sestaviti

Kako razstaviti in zamenjati moški ležaj

Zadovoljne stranke

Mešalnik je izboljšal proizvodnjo biotehnološkega podjetja

Colorado Serum Mixer.jpg

Ko je ameriško biotehnološko podjetje Colorado Serum, ki proizvaja veterinarska cepiva in medicinske instrumente, želelo zamenjati svoj sistem mešanja v bioreaktorju, je izbralo magnetni mešalnik UltraPure Alfa Laval. Podjetje zdaj proizvaja 30 do 50 % večjo količino odmerkov. 

Preberite celotno zgodbo tukaj

 

Biotehnološko podjetje doseže skoraj 100-odstotni donos

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

Mednarodno biotehnološko podjetje je želelo povečati celotno proizvodnjo brez dodajanja rezervoarjev, hkrati pa je želelo zmanjšati število rezervoarjev, ki jih uporabljajo v obstoječem serijskem procesu. Za morebitno rešitev so se obrnili na družbo Alfa Laval.

Celotno zgodbo preberite tukaj

Morda vas bo zanimalo tudi …

ALB

Naš mešalnik ALB, nameščen na dno, ponuja rešitve za mešanje, ki izpolnjujejo vse zahteve na področju živil, mlečnih izdelkov, pijač, farmacevtskih izdelkov, biotehnologije in kozmetike.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

Sani

Naprave za čiščenje rezervoarjev z rotacijsko razpršilno glavo Toftejorg so zasnovane za higiensko uporabo in zagotavljajo izjemno temeljito in preprosto čiščenje, odstranjevanje medija ter enostavno in stroškovno učinkovito vzdrževanje.

rotating spray head sani 640x360

Unique DV-ST UltraPure

Membranski ventili Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure so naravna izbira za farmacevtsko in biotehnološko industrijo. Kompaktni in lahki ventili so sestavljeni iz več osnovnih delov, vključno z ohišji ventilov, membranami, pogoni in vzvodi.

DV-ST w ThinkTop V50 640x360
.

阿法拉伐搅拌罐

Deset najboljših nasvetov - Oprema za rezervoarje

Tukaj lahko najdete nekaj nasvetov in servisnih posnetkov, ki vam prikazujejo, kako ohraniti vrhunsko kondicijo opreme rezervoarjev.

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

Oprema za rezervoarje

.

Tehnični članki

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več