Mešala za cisterne

Povečajte čas obratovanja in donos z mešalniki za rezervoarje Alfa Laval za higienske in aseptične aplikacije. Patentirana tehnologija zagotavlja učinkovito in enakomerno mešanje prahu, tekočin in plinov ter hkrati znižuje skupne stroške lastništva. Kompaktni, energetsko učinkoviti in preprosti za vzdrževanje, ti mešalniki za rezervoarje povečujejo fleksibilnost procesov, saj omogočajo hitro in enostavno mešanje različnih formulacij izdelkov z različnimi viskoznostmi, gostotami in prostorninami.

阿法拉伐搅拌罐

Učinkovitost nežnega mešanja v rezervoarju

  • Zvečajte donos in zmanjšajte izgube izdelkov
  • Zvišajte kakovost izdelkov zaradi minimalnega tveganja kontaminacije in optimalnega čiščenja
  • Podaljšano delovanje in večja fleksibilnost procesov
  • Hitro in preprosto vzdrževanje na kraju samem
  • Nizka poraba energije Osredotočenost na trajnost

S pomočjo mešalnikov za rezervoarje Alfa Laval boste dosegli neprimerljivo zmogljivost procesa in večje donose. Uživajte v višji učinkovitosti mešanja, manjši porabi energije in vrhunskih standardih čiščenja. Ti stroškovno učinkoviti mešalniki za rezervoarje lahko razpršijo plin, prah ali tekočino v osnovno tekočino, zmešajo vse do zadnje kapljice ali pa opravljajo dvojno nalogo in po mešanju rezervoar tudi očistijo.

Naj mešalniki za rezervoarje Alfa Laval dvignejo učinkovitost mešanja v mlekarstvu, živilski industriji, proizvodnji pijač, pivovarstvu in številnih drugih aplikacijah z visokimi zahtevami glede higienske proizvodnje.

.

Kako delujejo mešalniki za rezervoarje?

Magnetni mešalniki in mešalniki z rotacijskim curkom ponujajo različna načela delovanja.

Šobe mešalnika z rotacijskim curkom dovajajo tekočino, plin ali prah v osnovno tekočino v rezervoarju. Šobe se za 360 stopinj vrtijo okoli vodoravne in navpične osi. To tridimenzionalno vrtenje omogoča hitro in učinkovito mešanje vbrizgane tekočine, plina ali prahu, ne da bi bilo treba rotirati šarže. Cirkulacijska zanka omogoča črpanje tekočine z dna rezervoarja nazaj v mešalnik. Za hitrejše mešanje je mogoče zaporedno namestiti več mešalnikov z rotacijskim curkom.

Magnetni mešalnik ima v posodi nameščen radialni rotor. Zaradi navora magnetne sklopke se rotor vrti in meša tekočino v rezervoarju. Patentirana zasnova lebdečega rotorja omogoča suho delovanje, kar zvišuje donos z mešanjem do zadnje kapljice. Zagotavlja tudi popolno odvajanje procesnih tekočin ter prost pretok čistilnega medija in pare skozi mešalnik, kar omogoča temeljito čiščenje.

.

Srečne stranke

Red cells

Colorado Serum Mixer.jpg

businessmen shaking hands 640x360

Mednarodno biotehnološko podjetje

 

Biotehnološko podjetje dosega skoraj 100-odstotni donos in ogromne prihranke na podlagi rešenih izdelkov.

 

Preberite študijo primera o magnetnih mešalnikih

Colorado Serum, USA

»Mešalnik Alfa Laval nam je omogočil, da ustvarimo večje število celic, kar pomeni več odmerkov in cepiv, ki jih lahko prodamo. Dosledno opažamo 30- do 50-odstotno povečanje števila celic.«

Annie Ewing, mikrobiologinja, Colorado Serum, ZDA

 

Preberite študijo primera podjetja Colorado Serum

Kaj lahko storimo za vas?

Lahko ste naša naslednja zadovoljna stranka. Z veseljem vam bomo pomagali!

Obrnite se na nas tukaj

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Na dosegu roke Katalog o opremi za rezervoarje

Na dosegu roke: Na dosegu roke: oprema za higiensko čiščenje rezervoarjev Alfa Laval, ki zagotavlja hitre in učinkovite cikle čiščenja, ki varčujejo z energijo in vodo. Naš katalog "Od blizu" podrobno opisuje vse, kar potrebujete za visoko učinkovitost čiščenja s statičnimi razpršilnimi kroglami, rotacijskimi razpršilnimi glavami in rotacijskimi curkovnimi glavami. S tem pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Storitve za higiensko opremo za rezervoarje

Izkoristite več iz svojih higienskih predelovalnih linij. S storitvami, ki podaljšujejo življenjsko dobo statičnih razpršilnih kroglic, rotacijskih razpršilnih glav in rotacijskih brizgalnih glav, poskrbite, da bodo vaše naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja. Naj naša globalna servisna mreža in lokalni servisni strokovnjaki optimizirajo delovanje in vam zagotovijo popoln mir.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near subscribtion