Prosto vrteči se retraktor UltraPure

Kadar je potrebna farmacevtska obdelava visoke čistosti, vam priporočamo prosto vrteči se retraktor UltraPure podjetja Alfa Laval. Ta čistilna naprava s stensko montažo proizvajalcem omogoča hitrejše čiščenje in daljše neprekinjeno obratovanje. S čistejšimi kanali in rezervoarji, zlasti na težko dostopnih območjih, povečajte čas delovanja in produktivnost.

Retractable cip nozzle

Zagotovite visoko kakovost čistih izdelkov s 100-odstotnim čiščenjem kanalov, rezervoarjev in drugih posod za farmacevtsko predelavo

  • Do 35 % večji prihranek časa, vode in čistilnih sredstev v primerjavi s statičnimi razpršilnimi sistemi s kroglicami
  • Zmanjšanje skupnih stroškov lastništva zaradi minimalnih stroškov in preproste namestitve, upravljanja in vzdrževanja retraktorja
  • Povečajte čas obratovanja in produktivnost s hitrejšimi in učinkovitejšimi cikli CIP
  • Elektropolirana kontaktna površina izdelka s hrapavostjo površine, ki je nižja od 0,38 Ra
  • Avtomatizirano krmiljenje v povezavi z zaznavalno in krmilno enoto Alfa Laval Think Top za ventile

Prosto vrteči se retraktor UltraPure podjetja Alfa Laval vam zagotavlja najvišjo raven higiene za izdelke visoke čistosti. Ta izredno natančna izvlečna naprava za čiščenje na mestu zagotavlja procesiranje brez onesnaževalcev.

Prosto vrteči se retraktor UltraPure je opremljen z dokumentacijskim paketom Alfa Laval Q-doc, ki zagotavlja popolno sledljivost skozi celotno dobavno verigo.

Zdaj so mogoči hitrejši, varnejši prehodi brez kontaminantov, kar povečuje produktivnost serijskih ali neprekinjenih procesov v biotehnološki in farmacevtski industriji. Večja produktivnost prispeva k hitrejši povrnitvi naložbe, hkrati pa znižuje skupne stroške lastništva.

Materiali za stik z izdelki so skladni s predpisi za živila (FDA, EU in Kitajska) in farmacevtskimi predpisi (USP 87 in 88 razreda VI ali ISO 10993-5 in ISO 10993-6, -10, -11). Poleg tega so v Q-doc vključeni certifikati 3.1 za kovinske dele.

.
Système NEP 100% de couverture
.

Princip delovanja

Prosto vrteči se retraktor Alfa Laval UltraPure je sedežni ventil s pnevmatskim odpiranjem in vzmetnim zapiranjem za čiščenje notranjih površin rezervoarjev in kanalov, ki se uporabljajo v higienskih procesih. V zaprtem položaju je poravnan s steno posode, razpršilna glava pa ni izpostavljena območju izdelka. Razpršilna glava se vrti med dvema hidroležajema, kar omogoča reakcijske sile čistilnega sredstva, ki prši iz odprtin. Razpršilna glava razpršuje čistilno sredstvo v vrtinčastem vzorcu 310° navzgor po celotni površini ter z vibracijskimi udarci in kaskadnim pretokom ustvari popolno pokritost.

Aktuator lahko med fazo praznjenja ali čiščenja ostane iztegnjen. Naprava se razen dela vtiča, ki je obrnjen proti izdelku, v celoti čisti sama. To površino običajno očistite tako, da jo povežete z drugo napravo za čiščenje rezervoarja. Ko je naprava pravilno nameščena, sama odvaja vodo.

NEP conduits hygiéniques alimentaires
.

Kako čisti so vaši kanali?

 

Želite izvedeti, kako lahko prosto vrteči se retraktor Alfa Laval izboljša čiščenje v vaših higienskih procesnih linijah?

Preberite, zakaj je to rešitev, ki maksimalno učinkovito izkorišča vire.

 

 

Prenos brošure

Free rotating retractor brochure retractable spray nozzle

Morda vas bodo zanimali tudi …

TJ40G/TJ20G

Serija rotacijskih brizgalnih glav TJ je zasnovana za higiensko uporabo, kot so živila, mlečni izdelki, pijače in osebna nega. Na voljo so v različnih velikostih in različnih konfiguracijah, ki pokrivajo vse velikosti rezervoarjev.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

SaniMagnum SB so zasnovani in certificirani v skladu z EHEDG ter so avtohorizontalno označeni s simbolom 3A.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

Zgornje mešalo Alfa Laval ALT je primerno za atmosferske rezervoarje in rezervoarje pod tlakom ter izpolnjuje zahteve v živilski industriji, mlekarstvu, proizvodnji pijač, farmaciji, biotehnologiji in kozmetiki.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Obiščite testni in inovacijski center

Želite najprej poiskati optimalno opremo za delo, preden se odločite za naložbo? In bi radi izvedeli, koliko lahko prihranite, preden se odločite za nadgradnjo? V testnem in inovacijskem centru Alfa Laval lahko storite prav to. Posnemamo vašo proizvodno konfiguracijo in izvajamo preizkuse v resničnem življenju, da bi prikazali možnosti in dokumentirali prihranke. Optimiziramo na primer mešanje in disperzijo, čiščenje rezervoarjev in ventilov ter prenos tekočin in toplote.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Katalog izdelkov

'Close at hand' online

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki