PlusClean®

Naj šoba za čiščenje PlusClean® podjetja Alfa Laval revolucionarno spremeni čiščenje rezervoarjev v vaših higienskih procesih. V kombinaciji z vašo napravo za čiščenje rezervoarjev, ki se montira zgoraj, se šoba PlusClean® gladko integrira v steno ali dno rezervoarja. Ko se aktivira med čiščenjem na mestu(CIP), z ventilatorjem čistilnega medija pod pritiskom zadene senčna območja, kar zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem, do 80-odstotni prihranek pri stroških vode in čistilnega sredstva

PlusClean tank cleaning nozzle

Povečajte večji donos izdelkov s 100-odstotno pokritostjo čiščenja rezervoarja brez primere

  • Zagotovite 100-odstotno pokritost s čiščenjem z udarci
  • Do 80-odstotno zmanjšanje porabe vode in čistilnih sredstev
  • Odpravite tveganje onesnaženja izdelkov in povečajte donosnost izdelkov
  • Izpolnjevanje najvišjih higienskih zahtev
  • Nizki skupni stroški lastništva zaradi zelo majhnih zahtev po vzdrževanju in manjših stroškov vode, čistilnih sredstev in odpadne vode

Temeljito čiščenje rezervoarjev odpravlja tveganje kontaminacije, ki lahko vpliva na produktivnost vaših higienskih postopkov. Z uporabo šobe za čiščenje Alfa Laval PlusClean®, ki jo je enostavno namestiti, učinkovito odpravite praktično vsa tveganja za onesnaženje v vaših procesnih rezervoarjih. S svojim optimiziranim, zelo udarnim razpršilnim vzorcem pršilna šoba PlusClean® zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem v senčnih območjih, kot so pod lopaticami mešal, tuljavami in priključki, ki jih naprave za čiščenje rezervoarjev, nameščene na vrhu, spregledajo. Hitrejši in varnejši prehodi brez onesnaževalcev so zdaj mogoči, kar povečuje serijsko ali neprekinjeno produktivnost procesov v industriji hrane, pijač in izdelkov za osebno nego. To povečuje donosnost izdelkov in pospešuje donosnost naložbe, hkrati pa znižuje skupne stroške lastništva.

.

  

PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Izjemno vsestranski

PlusClean® optimizira učinkovitost čiščenja primarne čistilne naprave, ne glede na to, ali gre za statično razpršilno kroglo, rotacijsko razpršilno glavo ali rotacijsko brizgalno glavo. Odvisno od splošne zasnove rezervoarja lahko šobo za čiščenje konfigurirate v steno rezervoarja ali na dno rezervoarja. Izberite enega od treh različnih vzorcev pršenja in eno od dveh različnih varilnih plošč za namestitev, da prilagodite šobo za čiščenje svojim zahtevam.

Posebna linija izdelkov

Poleg standardne naprave Alfa Laval PlusClean® z batom, ki ga aktivira čistilni medij, je na voljo tudi posebna pnevmatska različica. Pnevmatska različica aktivira bat z nadzorovanim zračnim tlakom. Pri uporabi skupaj z napravo Alfa Laval ThinkTop imate popoln pregled nad postopkom čiščenja rezervoarja, vključno s povratnimi signali, kot so odprto/zaprto in možnost čiščenja.

Storitev

Računajte na daljše delovanje opreme in več časa delovanja zaradi komponent z nizko stopnjo obrabe, ki jih je enostavno zamenjati na kraju samem, kar zmanjšuje čas izpada. Šoba za čiščenje PlusClean® nima gibljivih delov, ki bi segali v rezervoar ali se iz njega umikali. Vzdržljivi in zanesljivi originalni deli Alfa Laval zagotavljajo izjemno zmogljivost, znižujejo skupne stroške lastništva in ohranjajo vrednost vaše opreme v celotnem življenjskem ciklu.

Kako deluje

.

Čistilna šoba Alfa Laval PlusClean® se namesti ob steno in/ali dno rezervoarja. Šoba, ki jo aktivira čistilno sredstvo ali nadzorovan zračni tlak, ustvari visoko udarno silo in razprši čistilno sredstvo v obliki ventilatorja neposredno na umazano območje. Pokritost s čiščenjem je zagotovljena z nadzorovanim in ponavljajočim se vrtenjem gredi in mešalnih lopatic.

 

Po končanem ciklu čiščenja vgrajeni vzmetni mehanizem vrne bat v prvotni položaj ter varno zapre in zatesni čistilno napravo. Če je potrebno čiščenje, ga vedno izvajajte s pogonom.

PlusClean cleaning nozzle exploded view

Zagotovite proizvodnjo sira s 100-odstotnim čiščenjem območij v senci rezervoarja

 

Velika skandinavska mlekarna se je za povečanje proizvodnje sira z razširitvijo sprejema mleka obrnila na skupino Beritech, izkušenega proizvajalca rezervoarjev in sistemov. Cilj je bil zagotoviti popolno pokritost s čiščenjem dveh novih 30-metrskih silosov za surovo mleko z mešalniki, nameščenimi na dnu.

 

Preberite več

Cheese factory 640X360.jpg

.

100% cleaning coverage
.

Kako čist je vaš rezervoar?

Alfa Laval PlusClean® in Alfa Laval PlusClean® UltraPure je revolucija na področju higienskega čiščenja rezervoarjev. Ko se PlusClean aktivira med čiščenjem na mestu (CIP), z ventilatorjem čistilnega medija pod pritiskom zadene senčna območja, kar vam prvič na trgu zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem udarcev.

PlusClean brochure image 640x360
.

Videoposnetki 360° o servisiranju in vzdrževanju

Kako sestaviti napravo Alfa Laval PlusClean®

Kako razstaviti napravo Alfa Laval PlusClean®

Morda vas zanima tudi...

TJ40G/TJ20G

Serija rotacijskih brizgalnih glav TJ je zasnovana za higiensko uporabo, kot so živila, mlečni izdelki, pijače in osebna nega. Na voljo so v različnih velikostih in različnih konfiguracijah, ki pokrivajo vse velikosti rezervoarjev.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

SaniMagnum SB so zasnovani in certificirani v skladu z EHEDG ter so avtohorizontalno označeni s simbolom 3A.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

Zgornje mešalo Alfa Laval ALT je primerno za atmosferske rezervoarje in rezervoarje pod tlakom ter izpolnjuje zahteve v živilski industriji, mlekarstvu, proizvodnji pijač, farmaciji, biotehnologiji in kozmetiki.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Logika za živila - Food logic

Higienska oprema Alfa Laval združuje visoko zmogljivost in nežno uporabo, da varuje občutljive sestavine. Sledi trendom živilske industrije in rešuje štiri ključne izzive: dobava živilskih izdelkov potrošnikom po konkurenčni ceni, doseganje kar najboljšega izkoristka surovin, zmanjšanje odpadkov in emisij ter dobava varnih in higienskih živilskih izdelkov.

food logic 640x360

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki