Stenske naprave za čiščenje

S stenskimi čistilnimi napravami Alfa Laval zagotovite 100-odstotno čiščenje kanalov in težje dostopnih delov rezervoarjev. Poskrbite, da bodo težko dostopna mesta v kanalih in na sestavnih delih rezervoarja, kot so tuljave in mesta pod lopaticami mešalnika, brezhibna. Po potrebi je mogoče te naprave združiti z zgoraj nameščenim strojem za čiščenje rezervoarjev.

PlusClean and Free Rotating Retractor with ThinkTop

Čistilne naprave s stensko montažo za 100-odstotno pokrivanje težko dostopnih območij kanalov in rezervoarja

  • Hitrejši in varnejši priklop brez kontaminacije s temi zelo učinkovitimi napravami CIP
  • Zaradi optimiziranega vzorca razprševanja z visokim vplivom ni nevarnosti kontaminacije izdelka
  • Izjemno natančno in varčno čiščenje rezervoarjev in kanalov
  • Preprosta namestitev, upravljanje in čiščenje
  • Hitra donosnost naložb

Povečajte produktivnost, varnost in donos z odpravo tveganja onesnaženja v rezervoarjih in kanalih s stenskimi čistilnimi napravami Alfa Laval. Izbirate lahko med standardno napravo ali napravo UltraPure in tako izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu obratovanju glede na velikost rezervoarja ali posode, zasnovo in način čiščenja.

Opcijsko lahko naročite tudi napredno krmilno enoto za spremljanje procesa in povratne informacije. Te stenske naprave, ki so izjemno varčne, varujejo higieno procesov in celovitost izdelkov ter hkrati zmanjšujejo skupne stroške lastništva, zato so idealne za uporabo v mlečni živilski in industriji, industriji pijač, industriji za domačo in osebno nego ter v farmacevtski industriji in drugih panogah.

.

Kako deluje stenska šoba za čiščenje?

Stenska šoba za čiščenje rezervoarjev, ki je nameščena ob površini stene ali dna rezervoarja, vsebuje vzmetni bat, ki odpira in zapira šobo glede na tlak čistilnega medija. Na voljo je v dveh različicah: na medijski pogon ali na zračni pogon. Med postopkom čiščenja na mestu tlak, ki ga ustvarja čistilni medij, aktivira različico, ki jo poganja medij, medtem ko ima različica s pnevmatskim zrakom aktuator, ki samodejno odpre šobo s pomočjo nadzorovanega zračnega tlaka. Ko je aktivirana, šoba, nameščena na steno, razprši visok udarni ventilator čistilnega medija neposredno proti umazanemu območju. Z nadzorovanim in ponavljajočim se vrtenjem opreme s senčnimi območji, kot so lopatice mešalnika, stenska šoba za čiščenje rezervoarjev zadene senčna območja, kar zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem in zelo natančno čiščenje z visokim učinkom. Po končanem ciklu čiščenja vgrajeni vzmetni mehanizem vrne bat v prvotni položaj ter varno zapre in zatesni stensko šobo za čiščenje. Če je potrebno čiščenje, ga vedno izvajajte s pogonom.

        

Cheese factory 640X360.jpg

Zagotovite proizvodnjo sira s 100-odstotnim čiščenjem območij v senci rezervoarja

 

Velika skandinavska mlekarna se je za povečanje proizvodnje sira z razširitvijo sprejema mleka obrnila na skupino Beritech, izkušenega proizvajalca rezervoarjev in sistemov. Cilj je bil zagotoviti popolno pokritost s čiščenjem dveh novih 30-metrskih silosov za surovo mleko z mešalniki, nameščenimi na dnu.

 

Preberite več

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Na dosegu roke Katalog o opremi za rezervoarje

Na dosegu roke: Na dosegu roke: oprema za higiensko čiščenje rezervoarjev Alfa Laval, ki zagotavlja hitre in učinkovite cikle čiščenja, ki varčujejo z energijo in vodo. Naš katalog "Od blizu" podrobno opisuje vse, kar potrebujete za visoko učinkovitost čiščenja s statičnimi razpršilnimi kroglami, rotacijskimi razpršilnimi glavami in rotacijskimi curkovnimi glavami. S tem pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Storitve za higiensko opremo za rezervoarje

Izkoristite več iz svojih higienskih predelovalnih linij. S storitvami, ki podaljšujejo življenjsko dobo statičnih razpršilnih kroglic, rotacijskih razpršilnih glav in rotacijskih brizgalnih glav, poskrbite, da bodo vaše naprave za čiščenje rezervoarjev Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja. Naj naša globalna servisna mreža in lokalni servisni strokovnjaki optimizirajo delovanje in vam zagotovijo popoln mir.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near-subscribtion