Rotirajoče batne črpalke

Obodne batne črpalke AIfa Laval zagotavljajo popolno ravnovesje med visoko učinkovitostjo, odličnim higienskim delovanjem in enostavnim vzdrževanjem. Te črpalke s prisilnim gibanjem z lahkoto obdelujejo tekočine z nizko viskoznostjo, ki zahtevajo srednji do visok izpustni tlak. Črpalke, ki jih je mogoče čistiti na mestu, so kot nalašč za uporabo v higienskih aplikacijah v mlekarski industriji, industriji hrane, pijač, slaščic in domače osebne nege.

Duracirc circumferential piston pump

Obodne batne črpalke za visoko volumsko učinkovitost, vrhunsko higieno in enostavno vzdrževanje

  • Higienska zasnova izpolnjuje svetovne standarde, vključno z EHEDG in 3-A, kar odpravlja tveganje kontaminacije
  • Povečajte čas delovanja in zmanjšajte izpade z robustnim in zanesljivim delovanjem črpalke
  • Črpalke za prenos tekočin, ki jih je enostavno servisirati, poenostavijo vzdrževanje ter prihranijo čas in denar
  • Visoka volumenska učinkovitost, tudi pri tekočinah z nizko viskoznostjo

S krožnimi batnimi črpalkami Alfa Laval izkoristite svoje linije za higiensko obdelavo še bolje. Te srednje- do visokotlačne črpalke s prisilnim gibanjem so robustne in zanesljive ter pokrivajo širok razpon pretokov in tlakov. Za visoko produktivnost in higienske standarde, nizko vzdrževanje in skupne stroške lastništva te črpalke zagotavljajo celovitost procesov in kakovost izdelkov.

Za sterilni prenos izdelkov so na voljo aseptične različice s parnimi pregradami na vseh atmosferskih vmesnikih.

.

Kako deluje obodna batna črpalka?

Par krilnih rotorjev ali batov se vrti v ohišju črpalke po obodu kanala. Pri tem se na sesalnem priključku neprekinjeno ustvarja delni podtlak, saj se rotorji razmaknejo, zaradi česar tekočina vstopa v črpalko. Gibanje rotorjev prenaša tekočino po kanalu. Pri ponovnem zamreženju rotorjev nastane tlak, ki izpodriva tekočino na izpustni odprtini. Smer pretoka je reverzibilna.

.

Pridobite celoten pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog o črpalkah na dosegu roke

Na dosegu roke: Črpalke Alfa Laval za higieno prenašajo izdelke - varno, nežno in učinkovito. V našem katalogu "Na dosegu roke" je podrobno opisano vse, kar potrebujete za izbiro zanesljivih visoko učinkovitih in energetsko varčnih črpalk, hkrati pa zmanjšate emisije ter porabo vode in energije. Pridobite večjo varnost, daljši čas delovanja in večjo produktivnost.

centrifugal pump close-up3 640x360
.

Storitve za higienske črpalke

Vzdrževanje črpalk Alfa Laval v najboljšem stanju delovanja povečuje učinkovitost, uspešnost in varnost higienskih procesov, hkrati pa zmanjšuje skupne stroške lastništva. Naša globalna servisna mreža in lokalna prisotnost vam zagotavljata podporo, ki jo potrebujete za optimizacijo delovanja črpalk - od zagona do zamenjave delov, nadgradnje in napovednega vzdrževanja.

Service 640x360
.

Povečajte svoje poslovanje. Optimizirajte svoje sisteme za ravnanje s tekočinami - trajnostno

Poskrbite, da bodo vaši procesi učinkovitejši in bolj trajnostni, hkrati pa dosežete skladnost z zakonodajo in zagotovite uspeh svojega podjetja. S trajnostno optimizacijo družbe Alfa Laval lahko prihranite do 80 % energije ter 90 % vode in čistilnih sredstev, hkrati pa zmanjšate količino odpadkov. Dobro za ljudi. Dobro za planet. Dobro za dobičkonosnost.

Sustainable optimizat640
.

Uresničite svojo trajnostno strategijo

Prihranite več energije in vode ter zmanjšajte emisije iz higienskih obdelovalnih linij. Naše mesečno glasilo near vam prinaša zgodbe o tem, kako vam lahko Alfa Laval pomaga pri izboljšanju okoljske učinkovitosti v mlekarski, živilski in farmacevtski industriji ter industriji pijač in izdelkov za osebno nego. Kar je dobro za ljudi in planet, je dobro tudi za vaše podjetje.

near-subscribtion