Compabloc

Z več kot 30.000 enotami, ki opravljajo zahtevne naloge po vsem svetu, je Compabloc prvak na trgu na področju prenosa toplote v kompleksnejših industrijskih procesih. Njegova kompaktna zasnova je zasnovana za vrhunsko zanesljivost in zmogljivosti, zaradi česar ga je enostavno servisirati in namestiti. Poleg tega je naša družina Compabloc 3- do 5-krat učinkovitejša od tradicionalnih rešitev z ohišjem in cevmi ter zagotavlja varno delovanje do 60 barov.

Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Odkrijte, kako lahko izboljšate trajnost

  • Vrhunski prenos toplote in minimalno obraščanje zagotavljata izjemno toplotno učinkovitost ter prihranek energije
  • Prilagodljive konfiguracije pretoka so zlahka kos asimetričnim tokovom
  • Križanje temperatur v eni enoti povečuje izkoristek energije, znižuje račun za električno energijo in povečuje učinkovitost procesa
  • 100-odstotno mehansko čiščenje brez špranj, ki bi lahko povzročile težave s korozijo
  • Popolnoma zaprto grafitno tesnilo in lasersko varjene plošče za optimalno zanesljivost

 

.

Tehnični podatki

Poiščite vse pomembne tehnične informacije o izdelkih Compabloc, vključno z našimi edinstvenimi inovacijami, po katerih se razlikujejo od drugih.

Kako deluje Compabloc? Spoznajte načelo delovanja toplotnega izmenjevalnika Compabloc ter si oglejte animacije in ilustracije z razlagami.

Preberete si lahko tudi več podrobnosti o 6 vidikih, ki jih je treba upoštevati pri izbiri, in odkrijete prednosti ploščnih toplotnih izmenjevalnikov Alfa Laval Compabloc.

 

Oglejte si tehnične podatke

Compabloc heat exchanger exploded view
.

Spoznajte naše strokovnjake

Alfa Laval Compabloc dokazano izboljšuje učinkovitost in trajnost pri nekaterih najzahtevnejših nalogah prenosa toplote po vsem svetu. Ko se odločite za Compabloc, se odločite za več kot le tehnologijo. Izbirate ljudi, ki stojijo za njo: izkušene strokovnjake s temeljitim poznavanjem procesov in globalne storitve. Prisluhnite nekaterim, ki so razkrili, zakaj je Compabloc pravi prvak na področju izmenjave toplote.

Zakaj je smiselna menjava vaših sistemov?

V čem je Compabloc+ drugačen?

Kako poenostavljamo servis?

.

Pogosta področja uporabe izdelkov Compabloc

Compabloc lahko opravlja zahtevne naloge in opravila, ki vključujejo agresivne medije, ekstremne temperature in visoke tlake. Izvedite več o področjih uporabe, na katerih lahko uporabljate toplotni izmenjevalnik Compabloc.

Close up of a detail on an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger
.

Reference

Oglejte si, kako smo številnim obratom na zahtevnih področjih uporabe po vsem svetu pomagali izboljšati toplotno učinkovitost, zvečati proizvodne zmogljivosti in odpraviti ozka grla v procesih v okviru prostorskih omejitev, hkrati pa znižati stroške namestitve in zagotoviti številne druge prednosti.

compabloc+640x360
.

Servis

Servis

Energetsko učinkovita in zanesljiva tehnologija skupaj s partnerjem, na katerega se lahko zanesete na dolgi rok. Naše trpežne, učinkovite in kompaktno oblikovane naprave so dokazano zanesljive v najzahtevnejših pogojih v mnogih panogah. S podporo svetovne mreže lokalnih servisnih strokovnjakov ste lahko prepričani, da bo vaš varjeni ploščni in sklopni toplotni izmenjevalnik ves čas deloval zanesljivo.

Compabloc service 1 640x360

Pomoč pri odpravljanju težav

Če naletite na težave v delovanju ali nepojasnjen pojav, vas lahko povežemo z enim od svojih usposobljenih in izkušenih serviserjev, ki vam bo ponudil rešitve in predloge za prihodnje izboljšanje delovanja.

man standing next to a computer

Deset najboljših nasvetov za toplotne izmenjevalnike Compabloc

Ali imate varjeni ploščni izmenjevalec toplote? Želimo deliti svoje najboljše prakse za ohranjanje dosledno visokih zmogljivosti, največje zanesljivosti delovanja in izjemne energetske učinkovitosti. Pripravili smo novo serijo videoposnetkov, v katerih vam bomo pokazali, kako varno izvajati vzdrževanje toplotnih izmenjevalnikov Compabloc in jih ohraniti v najboljšem možnem stanju.

Compabloc service 2 640x360