Pharma-line

Pharma-line je visokokakovostni cevni toplotni izmenjevalnik za farmacevtsko in biotehnološko industrijo. Neprepustna zasnova in gladka površina ponujata zaščito pred kontaminacijo in ustvarjata idealne pogoje za uporabo pod najstrožjimi higienskimi razmerami v aplikacijah, kot so voda za vbrizgavanje (Water-for-Injection – WFI), ogrevanje in hlajenje, prečiščena voda (Purified Water – PW) ter ogrevanje/hlajenje izdelkov.

Pharma-line shell and tube heat exchange equipment for pharma

Prava tehnologija za vaš farmacevtski vodni sistem

  • Higienska zasnova, ki presega standarde opreme ASME BPE
  • Celovita digitalna dokumentacija
  • Edinstvene funkcije za lažjo namestitev in delovanje
  • Dobavna veriga z izkušnjami na področju cGMP
  • Zaloge za takojšnjo dobavo

Cevni toplotni izmenjevalnik Pharma-line je zasnovan za delovanje pri tlakih do 15 barov in delovnih temperaturah do 200 °C. Enostavno ga je mogoče izprazniti in očistiti, poleg tega pa je opremljen s funkcijo zaznavanja puščanja. Na strani primarne tekočine ga je mogoče popolnoma izprazniti brez kakršnih koli mrtvih točk, na strani medija za ogrevanje/hlajenje pa ponuja možnosti za odzračevanje in izpuščanje tekočine. Higienski cevni izmenjevalnik toplote je standardno opremljen tudi z visokokakovostno dokumentacijo.

Linija cevnih toplotnih izmenjevalnikov Pharma-line

Cevni izmenjevalniki toplote Pharma-line so na voljo v standardnih izvedbah in modelih po meri. 

Standardna linija: Linija Pharma-line S je na voljo v skladu s kodeksi za tlačne posode PED in TSG (Kitajska). Na voljo je 33 že pripravljenih modelov s standardno izčrpno dokumentacijo. Nekateri modeli so na zalogi za takojšnjo dobavo. 

Model po meri: Pharma-line P je na voljo v skladu s kodeksi za tlačne posode PED, TSG (Kitajska) in ASME. 

Kako deluje

.

 

 

Zasnova z dvojno cevjo cevnega toplotnega izmenjevalnika Pharma-line preprečuje nevarnost mešanja izdelka z delovnim (ogrevalnim ali hladilnim) medijem. Medij izdelka teče skozi snop brezšivnih cevi, medtem ko se delovni medij prečno pretaka okoli cevi v notranjosti ohišja. V malo verjetnem primeru puščanja je mogoče puščanje obeh tekočin nemudoma odkriti.

Mogoče bi vas zanimalo tudi...

Točka uporabe Pharma-line

Kompaktni cevni toplotni izmenjevalnik, razvit za hlajenje na mestu uporabe v farmacevtskih vodnih sistemih. Točka uporabe Pharma-line je zasnovana tako, da ostane razkužena tudi, ko se ne uporablja.

pharma-line-point-of-use-pneumatic-front 640x360

Oprema za čiščenje rezervoarjev

Z uporabo prave naprave za čiščenje rezervoarjev lahko močno skrajšate zaustavitve, hkrati pa porabite manj virov, kot so voda, čistila in energija. Naše naprave so zasnovane tudi za izboljšanje varnosti v obratu, saj odpravljajo potrebo po vstopu v utesnjene prostore za ročno čiščenje rezervoarjev.

rotary jet heads 640x360

Compabloc Free Flow

Kompakten kondenzator z zelo visoko učinkovitostjo prenosa toplote, posebej zasnovan za farmacevtsko industrijo in visoke higienske zahteve sodobne proizvodnje API. Preberite več na tej strani.

阿法拉伐 Compabloc Free Flow 紧凑型冷凝器-Alfa Laval Compabloc Free Flow compact condenser

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Prenos toplote

Tehnični članki

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več