Pharma-line Point of Use

Kompaktni modul, razvit za hlajenje na mestu uporabe v farmacevtskih vodnih sistemih. Modul Pharma-line Point of Use za farmacevtsko industrijo je zasnovan kot podzanka v vročevodnih sistemih, ki se dezinficira, kadar se ne uporablja.

pharma-line-point-of-use-pneumatic-front 640x360

Učinkovito hlajenje na mestu uporabe

  • Enostavna namestitev: Točka uporabe Pharma-line je izdelana kot modul "plug-and-play".
  • Higienska zasnova: Reynoldsovo število >4000, ki se ohranja v stanju pripravljenosti s hitrostjo glavne linije >1 m/s.
  • Popolna preglednost dobavne verige z dokumentacijo Alfa Laval Q-doc
  • Hitra odzivnost: Hladna prečiščena voda je na voljo v nekaj sekundah
  • Zmanjšana količina odpadne prečiščene vode zaradi majhne količine zadržane vode in hitrega odziva.

Hladilnik Pharma-line na mestu uporabe izpolnjuje stroge higienske standarde, ki jih določajo nadzorni organi in industrija. Z edinstveno zasnovo, ki zagotavlja visoko strižno silo in turbulenco, zmanjšuje nevarnost nastajanja biološkega filma in zagotavlja učinkovit prenos toplote. Vsi z izdelkom omočeni deli hladilnika Pharma-line Point of Use so elektropolirani, cevi pa so brezšivne. Za hitro in enostavno namestitev je hladilnik Pharma-line Point of Use dobavljen kot celoten izoliran modul s pitotovo cevjo in ročnimi ali samodejnimi ventili. Modul Pharma-line Point of Use, ki je nameščen v farmacevtski vodni sistem, se lahko obravnava kot podzanka glavne zanke.

Kako deluje

.

Načela delovanja

Toplotni izmenjevalnik Pharma-line Point of Use v farmacevtski industriji je sestavljen iz treh cevi, ki so postavljene koncentrično druga v drugo. Izdelek teče v srednjem kanalu, v notranjem in zunanjem kanalu pa se srečuje z delovnimi mediji, da se doseže popoln protitočni tok in s tem učinkovit prenos toplote.

Toplotni izmenjevalnik, ki je nameščen kot popolni hladilnik na mestu uporabe, je ves čas higiensko neoporečen. V načinu pripravljenosti se del vročega WFI odvaja skozi Pitotovo cev za neprekinjen pretok skozi toplotni izmenjevalnik. Vročo WFI (vodo za vbrizgavanje) je mogoče odvzemati prek uporabniške točke.

Ko je potreben hladen WFI (voda za vbrizgavanje), se vklopi način hlajenja, ki zapre recirkulacijski ventil in odpre ventil hladilne vode. Hladen WFI je na voljo v nekaj sekundah in pred črpanjem WFI ali PW ni potrebno izpiranje ali praznjenje sistema.

Standardne velikosti

Točka uporabe Pharma-line je na voljo v treh standardnih velikostih s površino prenosa toplote od 0,3 m² do 0,7 m², kar omogoča pretok do 1200 l/h.

 

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Mogoče bi vas zanimalo tudi...

Compabloc Free Flow

Kompakten kondenzator z zelo visoko učinkovitostjo prenosa toplote, posebej zasnovan za farmacevtsko industrijo in visoke higienske zahteve sodobne proizvodnje API. Preberite več na tej strani.

阿法拉伐 Compabloc Free Flow 紧凑型冷凝器-Alfa Laval Compabloc Free Flow compact condenser

Pharma-line

Pharma-line je visokokakovostni cevni toplotni izmenjevalnik, posebej razvit za izpolnjevanje visokih higienskih zahtev farmacevtske industrije.

Pharma-line shell and tube heat exchange equipment for pharma

Oprema za čiščenje rezervoarjev

Z uporabo prave naprave za čiščenje rezervoarjev lahko močno skrajšate zaustavitve, hkrati pa porabite manj virov, kot so voda, čistila in energija. Naše naprave so zasnovane tudi za izboljšanje varnosti v obratu, saj odpravljajo potrebo po vstopu v utesnjene prostore za ročno čiščenje rezervoarjev.

rotary jet heads 640x360

Tehnični članki

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

Prenos toplote

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več