2023-01-09 Novice o proizvodih

Znižajte stroške čiščenja ventilov s sistemom CIP do 90 odstotkov

Najbrž ne veste, da se v večini proizvodnih obratov povprečno 20 % vse energije porabi za CIP. To pomeni, da je nadgradnja sistemov CIP velika priložnost za povečanje trajnosti in donosnosti vašega obrata.

 

»Trajnostni prihranki pri CIP – ne gre zgolj za puhlice, temveč trdna dejstva.«

– Clement Larsen-Ledet, vodja globalne prodaje nadomestnih delov, Alfa Laval

 

Pametno izberite nadgradnje že zdaj

Poiščite navdih. Predstavljajte si, kako lahko 30-odstotni prihranek energije pri črpalkah, 70-odstotni prihranek vode pri sistemih za čiščenje rezervoarjev, 80-odstotni prihranek energije pri mešalih in do 90-odstotni prihranek vode pri čiščenju ventilov s sistemom CIP vplivajo na vaš poslovni rezultat. Oglejte si e-knjigo o optimizaciji s čiščenjem brez razstavljanja.

meet_your_sustainability_goals_image_640x360.jpg

Prenesite svoj izvod zdaj.

Ne zamudite velikih prihrankov

Videti pomeni verjeti se morda sliši klišejsko. Toda ko se seznanite s trdnimi dejstvi o prihrankih energije, vode in čistilnih sredstev, boste videli, kako enostavno je doseči trajnostne cilje vašega podjetja z nadgradnjo na najnovejše tehnologije čiščenja brez razstavljanja (CIP) podjetja Alfa Laval.

Koliko lahko prihranite?

Naj vam Alfa Laval pomaga pri uresničevanju vaših trajnostnih načel. V podjetju Alfa Laval držimo svoje obljube. Brez puhlic, zgolj trdna dejstva, kako lahko zmanjšate stroške in dosežete svoje trajnostne cilje. V okviru pregleda opreme Alfa Laval z uporabo našega orodja Joules za trajnostni razvoj si zagotovite poglobljene analize delovanja opreme, izračune in potrditev izboljšav učinkovitosti ter prihranke pri nadgradnji CIP.

 

Oznake

Vse
meet your sustainability goals image 640x360

Prihranite denar in uresničite svoje trajnostne cilje z nadgradnjo sistema CIP

        

Izvedite več. Kontaktirajte nas še danes.

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.

Sorodna vsebina: