Zavezani lepšemu svetu

Kot običajno bi se vam radi iskreno zahvalili za sodelovanje v letu 2021. Veselimo se nadaljnjega in uspešnega odnosa, pri čemer se bomo osredotočili na razvoj vodilnih, trajnostnih rešitev, ki ljudem in našemu planetu zagotavljajo svetlejšo prihodnost.

Upamo, da bomo to dosegli skupaj. V preteklem letu je Alfa Laval vgradila izmenjevalnike toplote v aplikacije energetske učinkovitosti naših strank, s čimer je skupaj prihranila 50 GW. Ta prihranek je privedel do letnega zmanjšanja emisij ogljika za 25 milijonov ton - kar je nekoliko več kot emisije mesta Pariz. Govorimo o podnebnem nadomestilu ... da ne omenjamo zadovoljstva in pomembnosti partnerstva.

Lepi prazniki

Partnerstvo za trajnostni razvoj

Vsak kilovat prihranjene energije je enako dragocen kot proizvodnja enega novega kilovata čiste energije. V podjetju Alfa Laval vemo, kako lahko vaše procese naredimo učinkovitejše - in bolj trajnostne. Že več kot 90 let razvijamo ploščne izmenjevalnike toplote za optimizacijo prenosa toplote pri ogrevanju in hlajenju.

V tem videoposnetku lahko spoznate, kako naše inovativne rešitve že podpirajo vse večje potrebe strank po energetski učinkovitosti in zmanjševanju emisij.

Preberite več o naših rešitvah za energetsko učinkovitost