Znižajte stroške čiščenja ventilov s sistemom CIP do 90 odstotkov

Najbrž ne veste, da se v večini proizvodnih obratov povprečno 20 % vse energije porabi za CIP. To pomeni, da je nadgradnja sistemov CIP velika priložnost za povečanje trajnosti in donosnosti vašega obrata.

 

»Trajnostni prihranki pri CIP – ne gre zgolj za puhlice, temveč trdna dejstva.«

– Clement Larsen-Ledet, vodja globalne prodaje nadomestnih delov, Alfa Laval

 

Pametno izberite nadgradnje že zdaj

Poiščite navdih. Predstavljajte si, kako lahko 30-odstotni prihranek energije pri črpalkah, 70-odstotni prihranek vode pri sistemih za čiščenje rezervoarjev, 80-odstotni prihranek energije pri mešalih in do 90-odstotni prihranek vode pri čiščenju ventilov s sistemom CIP vplivajo na vaš poslovni rezultat. Oglejte si e-knjigo o optimizaciji s čiščenjem brez razstavljanja.

meet_your_sustainability_goals_image_640x360.jpg

Prenesite svoj izvod zdaj.

Ne zamudite velikih prihrankov

Videti pomeni verjeti se morda sliši klišejsko. Toda ko se seznanite s trdnimi dejstvi o prihrankih energije, vode in čistilnih sredstev, boste videli, kako enostavno je doseči trajnostne cilje vašega podjetja z nadgradnjo na najnovejše tehnologije čiščenja brez razstavljanja (CIP) podjetja Alfa Laval.

Koliko lahko prihranite?

Naj vam Alfa Laval pomaga pri uresničevanju vaših trajnostnih načel. V podjetju Alfa Laval držimo svoje obljube. Brez puhlic, zgolj trdna dejstva, kako lahko zmanjšate stroške in dosežete svoje trajnostne cilje. V okviru pregleda opreme Alfa Laval z uporabo našega orodja Joules za trajnostni razvoj si zagotovite poglobljene analize delovanja opreme, izračune in potrditev izboljšav učinkovitosti ter prihranke pri nadgradnji CIP.

 

Prihranite denar in uresničite svoje trajnostne cilje z nadgradnjo sistema CIP

        

Izvedite več. Kontaktirajte nas še danes.

Te informacije se shranijo in obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.