Obdelava goriva

Alfa Laval je kot uveljavljena vodilna družba na področju tretiranja olj idealen partner, ki vam lahko pomaga bolje izkoristiti mineralna olja. Naše rešitve z odstranjevanjem nečistoče iz goriva ter istočasnim minimiziranjem izgub zagotavljajo dolgoročno zaščito in ekonomično obratovanje obratov z generatorji elektrike.

oil treatment 640x360

Celovita dobava

Alfa Laval omogoča popolno zaščito vaše dejavnosti z generatorji elektrike, saj zagotavlja tretiranje olj vse od bunkerjev do glavnega motorja. Ker se že več kot stoletje ukvarjamo z gradnjo centrifugalnih separatorjev, imamo več izkušenj s separacijo kot kateri koli drug dobavitelj. Nudimo pa tudi svoje strokovno znanje in izkušnje s področja ojačevalnikov, filtrov in dela z alternativnimi gorivi.

Naše rešitve za tretiranje olj omogočajo nizke operativne stroške in visoko stopnjo brezskrbnosti, ker so zasnovane za nenehno in zanesljivo obratovanje v najtežjih razmerah.

Preprosta izbira

Preprostost in zanesljivost že od nekdaj odlikujeta opremo Alfa Laval, še posebej pa se izrazita v sodobnih rešitvah za tretiranje olj. S funkcijami, kot sta CentriShoot, naš sistem za izpraznjevanje separatorjev, in CentriLock, mehanizem za zaklepanje, smo opremo poenostavili ter tako zmanjšali tudi tveganje in obrabo.

Poleg tega uporabljamo tudi modularne komponente ter princip »Plug and Play«, ki pomagajo pri nameščanju, zagonu in vzdrževanju. Ne glede na to, ali gradite nov obrat ali predelujete že delujočega, si z izbiro Alfa Laval zagotovite takojšnjo korist ter dolgotrajne prednosti.