Serija 700

Serija Alfa Laval Tri-Clover® 700 je vrsta zračnih enosedežnih ventilov, ki zagotavljajo dolgoletno zanesljivo delovanje in ki so že desetletja nameščeni v različnih obratih za proizvodnjo hrane, mlečnih izdelkov in pijač po vsej ZDA.

700 Series 640x360

Zanesljiva zasnova

Serijo ventilov Alfa Laval Tri-Clover 700 odlikuje trpežna in zanesljiva zasnova z robustnimi plastičnimi pušami stebla ventila, ki preprečujejo stik kovine na kovino. Poleg tega je navojno steblo pritrjeno na gred aktuatorja, zato ni potrebna povezava med steblom in aktuatorjem, s čimer je zagotovljena pravilna poravnava. Popolno poravnavo zagotavljajo tudi puše na obeh koncih podpornega stebla valja. Vsak ventil je opremljen s trpežnim pokrovomter zgornjim delom ventila in tesnilnilm obročem, ki sta odporna proti večletnim hidravličnim udarcem.

Različni slogi in velikosti

Ventili serije 700 so na voljo z dolgimi in kratkimi aktuatorji, vključno s širokim izborom zapornih in preusmeritvenih ventilov. Na voljo so velikost od 2-palčnih (50 mm) do 4-palčnih (102 mm) v običajno odprtem ali običajno zaprtem položaju. Standardno imajo končno obdelavo 32Ra, izbirate pa lahko med več možnostmi kombinacije ohišja ventila.

Pomoč pri zapolnjevanju vrzeli v projektih ventilov

Enosedežni ventili serije 700 so tudi v dobi neprekinjene »mixproof« obdelave popolna rešitev za zapolnitev vrzeli v procesu. Če potrebujete preprost preklopni ventil, vam priporočamo preklopni ventil 761. Če pa je za del procesa potrebna preusmeritev pretoka, namestite serijo ventilov za preusmeritev pretoka 762, kot je prikazano na sliki.

.

Prednosti

  • Vzmeti s premazom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visok tlak
  • Steblo ventila se navije na steblo aktuatorja, zato povezave niso potrebne
  • Vsi deli, ki prihajajo v stik z mokrim izdelkom, so iz nerjavnega jekla 316L
  • Različne možnosti avtomatizacije ThinkTop

Kako deluje

Ventil je krmiljen na daljavo s stisnjenim zrakom. Ima malo število preprostih gibljivih delov, zato je zelo zanesljiv.

Kot zračni sedežni ventil ga je mogoče konfigurirati z aktuatorjem s kratkim ali dolgim hodom. Ventil 761 ima prilagodljivo sanitarno zasnovo, ki omogoča uporabo v številnih aplikacijah – kot zaporni ventil z dvema ali tremi priključki ali kot preklopni ventil s tremi do petimi priključki

761 series 360x640
.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki